email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castiga timp la plata facturilor cu aplicatia PayPoint

Castiga timp la plata facturilor cu aplicatia PayPoint
facturiplataserviciugratuitsigurantaplati

Cum ar fi sa iti poti plati toate facturile lunare intr-un singur loc, din doar cateva click-uri, oriunde te-ai afla? Dar cum ar fi sa ai si toate facturile la indemana, intr-un singur cont, totul 100% sigur si gratuit?


Cu aplicatia pentru smartphone PayPoint este posibil: iata de ce plata facturilor lunare pentru intreaga familie va deveni infinit mai usoara!


Un serviciu accesibil si 100% gratuit


PayPoint este singura aplicatie pentru plata facturilor 100% gratuita, prin care poti achita un numar nelimitat de facturi atat pentru tine, cat si pentru familia ta, indiferent de numarul de furnizori alesi. In plus, nu ai niciun cost ascuns sau comision suplimentar de platit. Pentru a te bucura de acces instant la toti furnizorii integrati, dar si de restul avantajelor, nu trebuie decat sa descarci aplicatia pe telefonul tau mobil si sa iti creezi un cont.


Mai mult, utilizatorii au acces nelimitat la toate serviciile implementate ulterior in aplicatie. In acelasi timp, oricine foloseste aplicatia poate cere integrarea unor functionalitati sau furnizori noi, fara costuri suplimentare.


Plati in siguranta


Daca iti faci griji in privinta sigurantei platilor, este bine de stiut ca procesul de plata a facturilor in aplicatia PayPoint este mereu sigur si transparent, exact ca plata facturii la ghiseu, deoarece PayPoint a incheiat contracte de parteneriat cu toti furnizorii integrati in aplicatie.

 
Prin urmare, beneficiezi de 136 de servicii oferite de cei 129 de furnizori integrati in aplicatie: achiti online si fara griji facturile la electricitate, gaze naturale, apa, internet sau cablu, iti platesti ratele creditului sau iti reincarci cartela. Mai mult, in aplicatia PayPoint poti achizitiona si vouchere preplatite Paysafecard, pe care le poti folosi ca alternativa la platile online clasice,  in cadrul unor site-uri partener. 


Plata facturilor se face in deplina siguranta, iar datele tale personale sunt 100% protejate, deoarece aplicatia PayPoint foloseste ultimele tehnologii de securitate. 


Mai mult timp pentru tine


Cu aplicatia PayPoint este simplu sa achiti facturile: din doar cateva click-uri, uiti de grija platilor pentru o luna intreaga. Pentru si mai multa eficienta, ai la indemana serviciul de plata cumulata si poti achita toate facturile intr-o singura tranzactie. Mai mult, daca iti setezi pentru fiecare factura data scadenta, PayPoint iti va trimite notificari atunci cand se apropie termenul de plata, pentru ca tu sa le achiti in timp util, fara a mai pierde timp pretios.


Castiga si tu timp la plata facturilor: descarca aplicatia PayPoint din Google Play sau Apple Store.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
facturiplataserviciugratuitsigurantaplati


Data aparitiei: 12 August 2021

Votati articolul "Castiga timp la plata facturilor cu aplicatia PayPoint":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X