email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul isi asuma raspunderea pentru pachetul de masuri fiscale. Ciolacu promite 'un sistem fiscal echitabil pentru toata lumea'

Guvernul isi asuma raspunderea pentru pachetul de masuri fiscale. Ciolacu promite 'un sistem fiscal echitabil pentru toata lumea'
masuri fiscale

In acest moment Codul Fiscal sta pe un butoi de pulbere. Propunerile fiscale dezbatute in spatiul public, pe care Guvernul urmeaza sa le adopte si sa le puna in aplicare in viitorul apropiat, au generat reactii de nemultumire  din partea sectorului privat. 

Cu toate acestea, in debutul sedintei de Guvern desfasurata joi, premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca isi asuma raspunderea pentru pachetul de masuri fiscale. Acesta nu a oferit detalii cu privire la continutul exact al pachetului legislativ care vizeaza sistemul fiscal si nici nu a precizat data la care acesta va fi prezentat in fata Parlamentului. 

Guvernul isi asuma raspunderea pentru reforma fiscala

"Imi voi pune mandatul pe masa in Parlament pentru reforme si dreptate sociala! Guvernul isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului pe pachetul legislativ care vizeaza reforma aparatului de stat, masurile de echilibrare fiscala si cele pentru combaterea evaziunii. 

Avem nevoie de reforme profunde. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem. Voi merge pana la capat pentru a taia risipa si pentru ca toti sa plateasca ceea ce se cuvine in aceasta tara.", a precizat premierul.

Ciolacu promite "un sistem fiscal echitabil pentru toata lumea"

De asemenea, premierul subliniaza ca trebuie pus punct "debandandei bugetare" si ii asigura pe romani ca va fi implementat un sistem fiscal echitabil, in timp ce eforturile de combatere a evaziunii fiscale vor fi sporite.

"Avem nevoie de o Romanie decenta si echitabila pentru toti. Pentru asta trebuie sa oprim debandada bugetara, trebuie sa facem un sistem fiscal echitabil pentru toata lumea si sa luptam in mod real cu evaziunea. Risipa bugetara, evaziunea si ocolirea taxelor cumulate sunt frana care tine pe loc dezvoltarea Romaniei.

Din punctul meu de vedere, nu mai putem continua asa. Miliarde de euro ajung in buzunarele unor smecheri sau sunt risipite cu institutii care se calca pe picioare, in loc sa fie folosite pentru drumuri, spitale si scoli. 

As vrea sa iau putin de la noi si de la cei care fac foarte multi bani pentru a da si la pensionari, care au muncit o viata, si la cei aflati in nevoie. Va anunt ca voi merge inainte cu toata fermitatea.", a declarat premierul.


Foto: pexels.com


de Alina Ilie

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
masuri fiscale


Data aparitiei: 24 August 2023
Ultima actualizare: 25 August 2023

Votati articolul "Guvernul isi asuma raspunderea pentru pachetul de masuri fiscale. Ciolacu promite 'un sistem fiscal echitabil pentru toata lumea'":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X