email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri corporate inspirate de la Fine Store. Si contabilii rigurosi vor fi incantati!

Cadouri corporate inspirate de la Fine Store. Si contabilii rigurosi vor fi incantati!

Craciunul se apropie cu pasi repezi si nu ai inca idee ce sa le daruiesti angajatilor? La FineStore ai pregatita o super lista cu idei de cadouri corporate, in oferta Red Christmas!

Super ofertele pregatite in acest an de cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania sunt prilejul perfect pentru a te ocupa de cadouri corporate. Cadouri pentru angajati, cadouri deosebite pentru partenerii de afaceri - pe toate le gasesti la FineStore, la super preturi care multumesc chiar si contabilii care se lupta in aceasta perioada sa nu dezechilibreze bugete si sa nu intre cu datorii in noul an.

Cosuri cadou delicioase pentru angajati

Orice companie care se respecta face daruri de Craciun celor cu care lucreaza. Este o forma de recunostinta si de respect. FineStore vine, ca in fiecare an, in intampinarea nevoilor clientilor cu idei de cadouri pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Peste 100 de modele de cosuri cadou au fost create de specialistii FineStore pentru a bucura suflete de sarbatori, dar si pentru a nu dezechilibra bugetele ajutoarelor lui Mos Craciun.

Ambalate elegant, cosurile cadou sunt "construite" in jurul unor bauturi vedeta, precum vin Grande Alberone sau Ronco di Sassi, prosecco Foss Marai, spumant San Martino ori lichior Mozart, printre altele. Alaturi se regasesc ciocolata fina, praline delicioase, panettone pufos si alte delicii care dau un gust aparte zilelor de sarbatoare si care pot bucura chiar si o familie intreaga.

Bauturi premium pentru colaboratori premium

Vrei sa faci impresie unui partener de afaceri deosebit de Craciun? Mergi la sigur cu bauturile premium din Santa's List de la FineStore.

Un vin Ramon Bilbao clasic, dar cu twist modern, proaspat, versatil si echilibrat si cu arome ce subliniaza pasiunea pentru autenticitate a cramei spaniole poate fi un cadou deosebit pentru un amator de licori cu personalitate.

Cauti cadouri barbati pentru persoane greu de impresionat? Mergi la sigur cu un gin Martin Miller super premium, obtinut din ingrediente de calitate superioara si apa pura din Islanda. Gustul sau deosebit este eticheta cea mai de pret a brandului care a reinventat ginul atunci cand acesta nu mai era deloc popular si care a primit numeroase premii in ultimii 15 ani.

Tequila Clase Azul este cadoul potrivit pentru o persoana puternica, cu gusturi rafinate, care apreciaza si o bautura de calitate, dar si arta. Cei care au baut deja tequila Clase Azul o descriu ca pe o experienta cu valente incredibile, o sarbatoare a gustului sau o gura de autenticitate. Obtinuta din agave albastre de o calitate incontestabila, este una dintre cele mai pure bauturi create vreodata. Imbuteliata in sticle deosebite, unice, sculptate si pictate manual, una cate una, de artizani mexicani, devine un omagiu adus traditiei si artei si, totodata, un cadou deosebit.

Ai nevoie de idei in plus? Whisky Kamiki, maturat in butoaie de cedru japonez, coniac Hennessy, rom Captain Morgan, Bacardi sau Stroh, Martini, vodka Beluga, sampanie Dom Perignon, lichior Sheridans, Campari, coniac Remy Martin - FineStore a adunat intr-un singur loc bauturi pentru care numitor comun este excelenta gustului, ceea ce le face cadouri de Craciun perfecte pentru oricine.

Darurile pentru angajati si colaboratori, dar si pentru prieteni, rude si cunoscuti carora vrei sa le faci o bucurie de Sarbatori sunt la doar cateva clickuri distanta in ce mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania. Profita de super ofertele si reducerile FineStore din aceasta perioada, de care afli primul daca te inscrii la newsletter! Primesti reducerile direct pe mail si nu faci doar cadourile perfecte, ci si cele mai bune afaceri.

Pentru ca Mos Craciun s-a modernizat si pentru ca traficul rutier in perioada asta este o nebunie, problema cadourilor se rezolva cel mai simplu online. Odata plasate, comenzile ajung rapid la destinatie prin curier sau pot fi ridicate in aceeasi zi direct din depozitul FineStore de 10.000 de metri patrati, din Afumati, Ilfov.

Cu  FineStore, daruiesti si castigi nu doar aprecierea celor la care te-ai gandit, ci si sansa de a primi chiar tu in dar unul dintre cele 100 de pachete promotionale de Craciun; daca in cosul de cumparaturi ai cel putin un produs cu eticheta Santa’s List, intri automat la tragerea la sorti pentru premiile constand  in pachete de cinci bauturi premium din portofoliul FineStore. Spor la cumparaturi!


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 14 Decembrie 2023

Votati articolul "Cadouri corporate inspirate de la Fine Store. Si contabilii rigurosi vor fi incantati!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X