email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Black Summer pentru contabili, cu REDUCERI de 70% si Transport GRATUIT. Grabiti-va sa prindeti oferta!

Black Summer pentru contabili, cu REDUCERI de 70% si Transport GRATUIT. Grabiti-va sa prindeti oferta!
black summerreduceri contabilitatereduceri de vara

Caldura verii topeste pana si preturile lucrarilor specializate pe contabilitate si fiscalitate. Oferta din aceasta vara include o gama variata de lucrari, menite sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra profesionale.

Aceste lucrari sunt concepute pentru a va clarifica orice nelamuriri pe care le aveti, fie ca sunteti la inceput de drum in acest domeniu sau aveti deja o experienta considerabila. Beneficiile aduse de acestea sunt multiple, de la reducerea timpului petrecut cu documentarea si actualizarea cunostintelor, pana la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor dumneavoastra.

...click aici pentru oferta completa Black Summer 2024 >>

Iata cateva dintre lucrarile aflate la reducere:

Contabilitatea in partida simpla - 70% REDUCERE

Lucrarea se axeaza pe rezolvarea unor situatii practice frecvent intalnite in activitatea celor care folosesc contabilitatea in partida simpla. Aceasta contine exemple si instructiuni practice pentru utilizarea contabilitatii in partida simpla in activitatea PFA/II/IF.

Cartea verde a impozitului pe venit si contributiilor 2024 - 70% REDUCERE

Este cea mai noua lucrare din domeniul impozitului pe venit si a contributiilor, actualizata conform ultimelor schimbari legislative si cuprinde informatii: cum functioneaza impozitul pe venit; care sunt veniturile impozabile pentru persoanele fizice rezidente si nerezidente; care sunt beneficiile fiscale si cine se bucura de ele etc.

Cheltuieli deductibile si nedeductibile - 70% REDUCERE

CE, CAT si CUM deduceti fiscal pentru a nu avea probleme cu ANAF-ul? Lucrarea va arata cum sa aplicati corect legislatia, sa stiti exact care sunt limitele in care anumite cheltuieli se pot deduce, sa cunoasteti exceptiile de care beneficiaza anumite cheltuieli incadrate la cheltuieli deductibile.

Declaratia 406 SAF-T. Cazuri practice - 70% REDUCERE

Regasiti in lucrare 55 de situatii dificile, actuale, intalnite frecvent de contribuabili in momentul raportarii SAF-T, insotite de raspunsuri clare, complete, excelent argumentate de specialisti. Lucrarea are un caracter 100% practic si elimina o multime de neclaritati.

PFA/II/IF - Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii - 50% REDUCERE

Sunteti PFA/II/IF? Descoperiti portite legislative care va ajuta sa castigati mai mult in conditii de haos fiscal si legislativ. Aflati cum sa platiti legal dari minime catre stat, cu ce bunuri raspundeti, ce cheltuieli puteti deduce, atentie la contributii, sa jonglati in avantajul dvs. cu normele de venit!

Operare SAGA - exemple practice si recomandari - 35% REDUCERE

Ghidul contine exemple grafice (print screen-uri din program) si explicatii pentru o multitudine de situatii practice, informatii esentiale pentru obtinerea de rapoarte corecte din punct de vedere contabil si fiscal.

Examenul de acces la Stagiul CECCAR 2024 - 35% REDUCERE

Completati-va si consolidati-va cunostintele necesare promovarii cu brio a examenului! Aveti acum la dispozitie 100 de subiecte rezolvate, conforme cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale in vigoare si explicatii date de specialisti.

Manualul Contabilului Incepator - 50% REDUCERE

Lucrarea contine informatii detaliate despre: documentele obligatorii pe care trebuie sa le intocmesti; planul de conturi si reguli de functionare a conturilor; capitalul social, contabilitatea veniturilor si a cheltuielilor; imobilizari corporale si necorporale; achizitii de diferite tipuri etc.

Atentie, stocurile sunt limitate! Grabiti-va sa prindeti reducerile!

Click aici pentru oferta completa Black Summer pentru contabili >>


de Alina Ilie

NOUTATI din Legislatia Contabila

Vreti sa treceti pe ZERO factura de energie electrica?


Descoperiti lucrarea "Prosumatori. Energie electrica. Accize. Obligatii fiscale"!

Afla totul de la A la Z despre activitatea de prosumator si legislatia in vigoare, de la:

❱❱ definitia prosumatorului si a activitatii desfasurate de acesta, pana la
❱❱ inregistrarile fiscal-contabile cerute de lege
❱❱ declaratiile fiscale
❱❱ facilitatile permise

Profitati de FACILITATILE LEGISLATIVE oferite PROSUMATORILOR

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
black summerreduceri contabilitatereduceri de vara


Data aparitiei: 16 Iulie 2024

Votati articolul "Black Summer pentru contabili, cu REDUCERI de 70% si Transport GRATUIT. Grabiti-va sa prindeti oferta!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

  • Achizitie intracomunitara facturata eronat: care sunt implicatiile fiscale?

    • O achizitie intracomunitara de bunuri determina, pe langa obligatiile fiscale de declarare, si alte implicatii pentru societatea beneficiara, cum ar fi trecerea la perioada fiscala „luna calendaristica”, prin prisma obligatiei de raportare a TVA prin D300. Ce se intampla, insa, daca furnizorul a stornat factura initiala de livrare intracomunitara, pe motiv ca nu a furnizat bunurile catre cumparator? Mai este obligata societatea beneficiara sa treaca la TVA lunara? Raspunsu...» citeste mai departe aici

  • Mijloacele fixe de la A la Z: legislatie explicata si studii de caz

    • Toate operatiunile privind mijloacele fixe - achizitie, amortizare, reevaluare, casare, vanzare – pot genera erori de aplicarea a legii, amendate drastic. Stiati ca: - in conformitate cu art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 – neaplicarea corecta a reglementarilor contabile produce o amenda de la 300 lei la 4.000 lei? Ei bine, inregistrarea incorecta a unui obiect/mijloc fix poate genera o astfel de amenda! ...» citeste mai departe aici

  • Ce sunt dividendele, procedura de distribuire si monografia contabila

    • Dividendele reprezinta distribuiri in bani sau in natura, efectuate de o persoana juridica unui participant la capitalul social, drepturi obtinute ca urmare a detinerii unor titluri de participare la acea persoana juridica. Ce sunt dividendele Sunt considerate dividende castigurile obtinute de persoanele fizice din detinerea de titluri de participare, definite de legislatia in materie, la organisme de plasament colectiv si veniturile in bani si in natura...» citeste mai departe aici

  • e-Factura: Modificari aduse de OUG 69/2024

    • Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ialomita aduce la cunostinta contribuabililor interesati, ca prin O.U.G. nr. 69 din 21 iunie 2024 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul gestionarii si implementarii sistemului national privind factura electronica RO e-Factura si al aparatelor de marcat electronice fiscale, precum si pentru alte masuri fiscale au fost aduse unele precizari privind sistemul e–Factura. e-Factura: modificari...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X