email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Canon pune la dispozitie o gama larga de solutii personalizate pentru afacerile mici

scannere mobilecanon image formulaafaceri miciantreprenorii

Mediul de afaceri a devenit mult mai flexibil si plin de oportunitati pentru antreprenorii creativi si conectati la nou, care pot vedea dincolo de barierele unui business traditional. La aceasta situatie se adauga si faptul ca instrumentele si tehnologia care erau, acum cativa ani, greu de obtinut si costisitoare, sunt acum la indemana oricui, la preturi accesibile.

Acasa sau la birou, progresele din domeniul tehnologiei  si tot ceea ce implica transformarile aduse de acestea se fac simtite in viata noastra, aproape zilnic. Iar odata cu evolutiile din domeniul tehnologic, ritmul vietii de zi cu zi dar si mersul afacerilor se intensifica, ridicand astfel si asteptarile utilizatorilor pe toate planurile.

Echipamentele tehnice cel mai des utilizate atat in companii, cat si in mediul privat, sunt echipamentele de imprimare si scanare. Indiferent daca este vorba de o intreprindere mica sau o organizatie cu mai multe sedii, serviciile Canon sunt destinate solutionarii problemelor majore privind imprimarea si scanarea, asigurand productivitate sporita, simplificarea fluxurilor de documente prin integrarea unor sisteme interconectate, reducerea costurilor cu imprimarea si gestionarea documentelor, securitatea documentelor si nu in ultimul rand reducerea consumului de energie si riscurilor afacerii prin respectarea exigentelor legislative si indeplinirea obiectivelor privind durabilitatea.

Indiferent de domeniul de activitate, imprimantele si scanerele Canon pentru birouri mici ofera o solutie simpla si inteligenta, care furnizeaza in mod fiabil rezultate de inalta calitate si o productivitate superioara la costuri reduse. Mai mult, pentru segmentul intreprinderilor mici, Canon a pregatit, in perioada 1 august - 30 septembrie, o campanie speciala: pentru fiecare echipament de imprimare sau de scanare achizitionat din magazinele partenere Canon, dintre cele participante la promotie, clientul va primi pe loc, un cadou pliat pe nevoile sale: un rucsac Canon sau un router WiFi.

Din lista produselor participante la promotie fac parte echipamentele color si alb-negru Canon i-Sensys si Pixma, ce ofera e o gama variata de optiuni de conectivitate si instrumente software usor de utilizat cu ajutorul carora utilizatorii vor profita de functiile de imprimare, scanare si partajare pentru birou.

Scannerele mobile Canon imageFORMULA se regasesc de asemenea printre produsele participante la campanie. Acestea reprezinta solutii flexibile ideale pentru mentinerea productivitatii, in cazul angajatilor care calatoresc destul de des. Compacte si usoare, cu Wi-Fi si alimentate prin USB sau de la baterii, scannerele imageFORMULA ofera utilizatorilor servicii de scanare wireless facila si deci, posibilitatea e a lucra de oriunde.

Mai multe detalii despre promotia Canon SOHO (small offices - home offices) pot fi aflate prin accesarea urmatorului link:

http://bit.ly/CanonSOHO.
 


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
scannere mobilecanon image formulaafaceri miciantreprenorii


Data aparitiei: 16 Septembrie 2015

Votati articolul "Canon pune la dispozitie o gama larga de solutii personalizate pentru afacerile mici":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X