email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

(P) Premiera europeana: cel mai mare pavilion expozitional dedicat pietrei naturale deschis la Bucuresti de PIATRAONLINE

(P) Premiera europeana: cel mai mare pavilion expozitional dedicat pietrei naturale deschis la Bucuresti de PIATRAONLINE
pavilion expozitionalshowroom exteriorpiatra naturalamarmuraarhitect

Cel mai mare showroom exterior din Europa dedicat pietrei naturale a fost inaugurat de PIATRAONLINE pe 25 septembrie 2017. Pavilionul are o suprafata de 800 mp si ofera vizitatorilor peste 300 de produse foarte diverse: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila, cu nenumarate finisaje si dimensiuni. Incursiunea in acest spatiu cu aspect de expozitie de arta este una foarte confortabila si educativa in acelasi timp.

Confortabila - pentru ca locul are o atmosfera foarte placuta, relaxanta, la care contribuie din plin combinatia de piatra naturala, metal, sticla si multa vegetatie, asa cum se vede si in fotografii. Educativa – pentru ca iubitorii pietrei naturale vor descoperi o multime de sugestii privind modul de montare al acestor produse care se pot utiliza nu doar in exterior, dar si in amenajari interioare.

 

Diverse zone tematice. Canapele din marmura.

 

Exista mai multe zone in care sunt concentrate produse de acelasi fel sau potrivite pentru anume stil ambiental. Astfel, gasim o zona destinata amenajarilor traditionale, cu un cuptor de paine si gratar, ambele functionale, obiecte decorative, dar si un colt de relaxare (canapele din marmura), sau o zona mediteraneeana. Unul dintre perimetrele care se remarca imediat este cel al placilor terrazzo, cu modele de inspiratie columbiana. Pentru o imagine de ansamblu, pavilionul se poate admira si de sus, de pe o pasarela aflata la o inaltime de 3 m.

 

Colectii noi de terrazzo si de blaturi

 

Noile modele de terrrazzo, expuse aici si importate de PIATRAONLINE, au fost facute special pentru piata romaneasca de amenajari interioare si exterioare se vor gasi numai in acest pavilion expozitional. Initiativa PIATRAONLINE a venit ca o consecinta naturala a interesului tot mai mare al romanilor pentru aceste produse cu motive orientale, perfect functionabile atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele publice.

O alta colectie lansata cu aceasta ocazie este cea a glafurilor exterioare. Acestea se afla toate intr-un sector dedicat lor, fiind expuse in asa fel incat sa poata fi admirata cat mai bine diversitatea lor cromatica si texturala.

Blaturile au dimensiuni care se potrivesc multor tipuri de interioare, deci se pot ridica direct si imediat din depozit, ceea ce conduce la reducerea timpului de asteptare intre comanda si achizitie, proiectele finalizandu-se astfel si mai repede.

 

O inovatie si in vanzari: arhitectii

 

Tot din aceasta luna, PIATRAONLINE a inceput un nou program in domeniul vanzarilor de materiale decorative. Departamentul de consiliere vanzari va include un grup de tineri arhitecti care vor acorda asistenta clientilor indecisi sau in cautare de explicatii tehnice sau de sugestii din zona designului. Tinerii arhitectii vor insoti clientii in showroomul interior si in pavilionul exterior, recent lansat, ajutand vizitatorii sa inteleaga cat mai bine fiecare material in parte.

 

250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 produse.

 

Stocurile PIATRAONLINE vor fi mai mari din acest an, pentru ca zona de depozitare a crescut cu 2600 mp, acoperind acum o suprafata de aproape 7000 mp. Suprafata insumata a produselor aflate permanent in stoc depaseste depaseste 250.000 mp si va continua sa creasca in fiecare luna. Astfel, existenta unui stoc tot mai mare de materiale va crea in mod firesc doua mari avantaje pentru iubitorii de piatra naturala: mai multe optiuni aflate la dispozitia lor si reducerea timpului intre comanda si livrare.

 

Relaxeaza-te si descopera piatra naturala

 

Dupa cum se vede si in fotografii, aspectul pavilionului seamana foarte mult cu o expozitie de arta si cu o gradina sub forma unui labirint. Pentru cei care nu au cunoscut pana acum frumusetea pietrei naturale, acest pavilion expozitional unic in Europa este poate cel mai bun loc pentru o prima initiere in domeniu, iar fanii pietrei naturale pot descoperi aici ca inca mai sunt multe lucruri de aflat. Ca spectacolul pietrei este mult mai mare decat la prima vedere.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
pavilion expozitionalshowroom exteriorpiatra naturalamarmuraarhitect


Data aparitiei: 27 Septembrie 2017

Votati articolul "(P) Premiera europeana: cel mai mare pavilion expozitional dedicat pietrei naturale deschis la Bucuresti de PIATRAONLINE":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii