email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri simple pe care le pot face contabilii in 2018 pentru a-si rotunji veniturile

3 lucruri simple pe care le pot face contabilii in 2018 pentru a-si rotunji veniturile
contabilitatesfaturiprogram contabilitate

Tehnologia este un lucru minunat, care poate fi folosit inclusiv de contabili pentru a-si creste afacerile si pentru a-si rotunji veniturile in 2018.

Insa pentru a beneficia de toate avantajele care vin la pachet cu avansul tehnologic si a-si depasi concurenta, un contabil trebuie sa invete sa il foloseasca la adevaratul lui potential.

Cei mai multi contabili care lucreaza pe cont propriu uita insa sa se raporteze cu ceea ce fac ca la o afacere, care trebuie condusa ca atare. Afacerile se axeaza pe lucruri precum productivitate si targeturi de crestere pentru a evolua si a se extinde. Asta ar trebui sa se intample si la nivel individual, cu fiecare contabil care lucreaza pe cont propriu in parte.

Unul dintre secretele prin care poti creste ca profesionist si iti poti pastra clientii sau chiar mari portofoliul atunci cand lucrezi ca PFA este sa te folosesti de tehnologie. Iata cum poti face asta in 2018:

1. Automatizeaza procese pentru eficienta zilnica

Multe dintre operatiunile pe care un contabil este nevoit sa le efectueze erau facute pana nu demult manual. Asta inseamna ca numarul de clienti pe care acesta il putea lua era limitat. Avansul tehnologic a facut insa toate procesele mult mai simple, mai rapide si mai eficiente.


Programele create special pentru contabili si clientii lor sunt azi atat de avansate incat practic iti fac singure toata treaba. Astfel task-urile zilnice ale unui contabil sunt automatizate, devin mai rapide si mai putin predispuse greselii. Nici nu mai e nevoie sa spunem ca totul va deveni infinit mai simplu, iar tu vei putea raspunde tuturor solicitarilor clientilor tai in cel mai scurt timp, nu?

2. Invata sfaturi in timp real

Tehnologia de stocare de tip cloud le permite acum contabililor sa ofere clientilor acces la datele lor oricand si de oriunde din lume. Iar pentru asta nu e nevoie decat de cateva click-uri. Daca vei invata sa creezi baze de date pentru clientii tai intr-un cloud, ii vei obisnui sa gaseasca singuri informatia de care au nevoie, fara a mai fi nevoie sa apeleze la tine. Astfel tu vei castiga timp. Pe care il poti folosi pentru a gasi si lua noi clienti in lucru.

Singura problema pe care o pune aceasta tehnologie este cea a securitatii. Cu siguranta ai si tu in portofoliu clienti care nu vor fi foarte incantati de idee. Pune-te la punct cu toate informatiile necesare pe care le poti folosi pentru a securiza contul de cloud pe care il folosesti. Astfel te vei proteja si pe tine si iti vei putea linisti si clientii.

3. Fii mereu la dispozitia clientilor

Exista o multitudine de moduri prin care iti poti contacta clientii. Traditionalele intalniri in persoana, telefon, mail, aplicatii de mesagerie, video telefoane si canale de social media. Toate aceste modalitati prin care poti fi contactat trebuie puse la dispozitia clientilor. In plus, poti folosi social media si pentru a-ti face reclama.
Daca nu ai toate aplicatiile si conturile necesare, instaleaza-le chiar acum. Si cu aceasta ocazie poti face si un upgrade de telefon sau tableta. Este important ca acestea sa nu te lase la greu, chiar in mijlocul unei intalniri cu un client important.

Odata ce clientii tai vor intelege ca se pot baza pe tine si ca te pot contacta oricand au nevoie de tine, increderea lor va creste si cu siguranta vor ramane alaturi de tine in continuare si te vor recomanda si altora.

Stii si alte metode prin care un contabil isi poate mari portofoliul de clienti si rotunji veniturile?

Sursa foto: Shutterstock.com


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatesfaturiprogram contabilitate


Data aparitiei: 08 Martie 2018

Votati articolul "3 lucruri simple pe care le pot face contabilii in 2018 pentru a-si rotunji veniturile":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X