email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla despre stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                        

Despre stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii

Intreprinderile mici si mijlocii sunt definite ca fiind acele intreprinderi care au un numar mediu anual de salariati mai mic de 250, realizeaza o cifra de afaceri anuala echivalenta cu pana la 8 milioane de euro sau au un rezultat anual al bilantului contabil care nu depaseste echivalentul in lei a 5 milioane euro si imbraca o forma de organizare a unei activitati economice, autonoma patrimonial si autorizata sa faca acte si fapte de comert, in scopul obtinerii de profit, in conditii de concurenta.

O microintreprindere are pana la 9 salariati, o intreprindere mica are intre 10 si 49 de salariati iar o intreprindere mijlocie are intre 50 si 249 de salariati.

Agentia Nationala pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie are rolul de coordonare a politicilor si a masurilor de incurajare si de stimulare a intreprinderilor mici si mijlocii, iar temeiul legal il constituie prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.

In scopul dezvoltarii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, Ministrul pentru intreprinderi mici si mijlocii, comert, turism si profesii liberale, dl Ovidiu Ioan Silaghi si Ministrul economiei si finantelor, dl Varujan Vosganian au promulgat Ordonanta de urgenta nr. 139/2007 pentru completarea Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. Acest act a fost publicat in Monitorul Oficial Nr. 844/10.12.2007 si reglementeaza elemente noi cu privire la ajutoarele financiare nerambursabile, achizitiile publice, agentiile de implementare a programelor etc.

Pentru mai multe detalii

apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                                    

 

Pretul gazelor va creste cu 15-16%, de la 1 ianuarie 2008

Pretul gazelor din import, care asigura aproape 40% din consumul intern anual al Romaniei, va creste, la 1 ianurie 2008, cu 15-16%, majorare care va avea impact asupra tarifelor platite de populatie, influenta care va fi evaluata saptamana viitoare de catre ANRE...

Tichetele de vacanta ar putea salva turismul

Sezonul estival ar putea incepe anul viitor in luna aprilie, astfel incat hotelierii de pe litoral sa castige de pe urma neplacerilor provocate bucurestenilor de organizarea summit-ului NATO in Capitala, a anuntat ieri conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). "Daca sezonul turistic s-ar lungi, hotelierii ar putea sa nu creasca preturile cu 5-10% fata de anul trecut, siliti de scumpirea utilitatilor", a spus Dragos Anastasiu, presedintele ANAT...

Yahoo! vrea sa vina in Romania

Compania americana Yahoo! ar putea intra pe piata romaneasca, la inceputul anului 2008, cu operatiuni care depasesc implicarea rivalului Google, odata cu deschidere a unui centru de cercetare si dezvoltare in domeniul aplicatiilor software. „Am avut o intalnire cu reprezentantii Yahoo!, care s-au aratat interesati de evolutia si tendintele pietei IT din Romania...

O zi minunata!

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 13 Decembrie 2007

Votati articolul "Afla despre stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X