email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu stii ce asigurare de locuinta e potrivita in cazul tau?

Tu stii ce asigurare de locuinta e potrivita in cazul tau?
asigurare de locuintacalculator asigurare

A fi pregatit si informat va reprezenta intotdeauna un avantaj in ceea ce priveste asigurarile. Iar cand vine vorba de asigurarea auto sau asigurarea de locuinta este cu atat mai important sa luati in calcul toate posibilitatile. Este vital sa ai incheiata o asigurare de proprietate, fie ca detii o casa, un apartament sau un studio. Dar este esential si sa revizuiesti aceasta polita de asigurare in mod regulat, pentru a fi scutit de necazuri.

Cand iei in considerare cumpararea unei asigurari de locuinta, pregateste-te din timp si ia in calcul fiecare varianta existenta

Pentru a alege corespunzator si in cel mai fericit mod pentru viitor, nu trebuie luate decizii spontane, la cald. In ziua de azi, oriunde ai detine o locuinta, in tara sau in afara, in functie de legile in vigoare, incheie si o asigurare pentru casa.

Chiar daca poate nu e obligatoriu peste tot, iti va oferi tie o liniste sufleteasca sa stii ca ai facut tot posibilul pentru a preveni eventuale neplaceri intr-un viitor necunoscut. Casa este un bun valoros si trebuie asigurata pentru a evita ca aceasta sa isi piarda utilitatea si functionalitatea, dar mai ales pretul de vanzare.

In prezent, ai la indemana tot felul de instrumente online pentru a te ocupa de cele mai variate lucruri

Asta este valabil si in ceea ce priveste asigurarile de orice natura. Asadar, companiile care incheie polite de asigurare in variate domenii detin site-uri web unde primesti explicatii, poti discuta cu un specialist si chiar poti simula costul unui tip de asigurare dorit.

Prin urmare, asa cum te poti folosi de un calculator asigurare auto, asa poti calcula si pretul de asigurare pentru locuinta. Iar acest instrument este extrem de util atunci cand faci o cercetare referitor la compania de asigurari cea mai potrivita si la tipul exact de acoperire care ar fi suficient in cazul tau.

Cum iti asiguri casa

Inainte sa alegi care este cea mai buna firma de asigurari, intocmeste o lista cu ceea ce iti doresti acoperit in caz de paguba referitor la casa ta. Incepe prin a nota daca ai nevoie de o asigurare de baza a proprietatii care ar proteja peretii si elementele fixe, adica structura casei tale. Asta ar include acoperisul, peretii si pardoseala, dar si tencuiala, aparaturile incorporate, ferestrele si instalatia electrica si de gaz.

In functie de dorinte, poti nota si protectia anexelor si a garajului, gardurilor, terasei sau a unor structuri detasabile. Trebuie sa alegi acea 

asigurare locuinta suficienta pentru proprietatea ta, pentru a fi sprijinit din punct de vedere financiar daca ar fi sa refaci totul de la zero.

Mai mult decat atat, odata ce stabilesti care iti sunt nevoile vizavi de asigurarea locuintei si ai optat pentru o anumita firma de asigurari pentru a incheia acordul, nu te baza doar pe asta. Poate ca te vei considera achitat de datorie, insa este bine sa revizuiesti mereu polita de asigurare pentru locuinta deoarece mereu poate interveni neprevazutul.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Vreti sa treceti pe ZERO factura de energie electrica?


Descoperiti lucrarea "Prosumatori. Energie electrica. Accize. Obligatii fiscale"!

Afla totul de la A la Z despre activitatea de prosumator si legislatia in vigoare, de la:

❱❱ definitia prosumatorului si a activitatii desfasurate de acesta, pana la
❱❱ inregistrarile fiscal-contabile cerute de lege
❱❱ declaratiile fiscale
❱❱ facilitatile permise

Profitati de FACILITATILE LEGISLATIVE oferite PROSUMATORILOR

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
asigurare de locuintacalculator asigurare


Data aparitiei: 10 Februarie 2023

Votati articolul "Tu stii ce asigurare de locuinta e potrivita in cazul tau?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X