email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sanatate, Important: Spitalele intra de luni in carantina, pentru prevenirea raspandirii gripei AH1N1

sanatateah1n1

Comitetul de Coordonare pentru Gripa a decis, luni, ca masura suplimentara pentru prevenirea raspandirii gripei AH1N1 ca toate spitalele sa intre in carantina, astfel ca vizitele la pacienti vor fi limitate si numarul acestora va fi restrictionat.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii (MS) Adrian Streinu-Cercel a declarat, luni, ca toate spitalele vor intra de luni in carantina, ceea ce inseamna ca vizitele vor fi limitate, iar numarul apartinatorilor in spital va fi redus.

In unitatile de primiri urgente vor fi organizate fluxuri separate pentru preluarea pacientilor cu afectiuni respiratorii superioare.

Ministerul Sanatatii va emite un ordin de ministru pentru ca medicii de familie sa fie mobilizati la actiunile de vaccinare, a spus Streinu-Cercel.

In urmatoarea saptamana, vor fi distribuite medicamente antivirale in sectiile de boli infectioase din spitalele judetene.

De asemenea, Ministerul Sanatatii va aloca 27 de milioane de lei pentru spitalele din zonele afectate, care vor achizitiona masti si dezinfectanti.

Streinu-Cercel a mai spus ca Romania are un stoc de 400.000 de doze de medicamente antivirale, iar 1.375.000 de doze sunt in procedura de achizitie.

Vaccinarea va incepe la sfarsitul lunii noiembrie, respectiv in 26 - 27, cu vaccin Anti-grip produs de Institutul Cantacuzino.

Streinu-Cercel a precizat ca Ministerul Sanatatii a renuntat la achizitionarea celor un milion de doze de vaccin de la producatori externi, pentru ca oferta era de distribuire pentru primul trimestru din 2010.

Vaccinul va fi facut in cadrul campaniei de vaccinare a Ministerului Sanatatii si nu se va gasi in farmacii. Primele 1,3 milioane de doze de vaccin vor fi pentru personalul medico-sanitar, elevii de liceu si studentii din Iasi si Bucuresti. O alta parte din aceste doze va fi pentru imunizarea personalului angajat la Politia de Frontiera, in special in zona granitei cu Ucraina.
SURSA: Mediafax

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
sanatateah1n1


Data aparitiei: 02 Noiembrie 2009

Votati articolul "Sanatate, Important: Spitalele intra de luni in carantina, pentru prevenirea raspandirii gripei AH1N1":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X