email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Specializare in domeniul controlului financiar

ANAFcurscontrol financiar

Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, organizeaza la Centrul Zonal Ramnicu-Valcea al Scolii de Finante Publice si Vama, cursul cu tema „Cresterea capacitatii si eficientei controlului financiar”.

Activitatea, organizata in perioada 12-13 mai 2011, este o componenta a Planului de perfectionare profesionala a functionarilor pe anul 2011 si reuneste 30 reprezentanti din cadrul directiilor generale ale finantelor publice judetene: Alba, Arges, Brasov, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Valcea, precum si a municipiului Bucuresti.

Agenda cursului, intre altele, include dezbaterea unor subiecte privind: activitatea desfasurata de aparatul de control financiar in anul 2010 si in trimestrul I 2011; respectarea metodologiei de intocmire a actelor de control financiar; controlul inventarierii bunurilor din domeniul public al statului; controlul redeventei miniere, petroliere, agricole, a taxelor pentru activitatea de prospectiuni, explorare si exploatare a resurselor minerale si a redeventei contractelor de concesionare a bunurilor proprietate publica a statului; controlul administrarii si gestionarii mijloacelor materiale si resurselor financiare de catre agentii economici la care statul este actionar majoritar si la cei care au inregistrat pierderi.

Cursul de perfectionare va fi moderat de: Gheorghe Banu, director general, Victor Botirca, Florin Bojesteanu, Lucia Potra, Valerica Secosan, Cristina Ivan, Puscasu Marian, Dragos Oltenschi, Aurelia Barbu, Ovidiu Bistriceanu si Florin Statica, din cadrul Directiei Generale de Control Financiar - ANAF.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ANAFcurscontrol financiar


Data aparitiei: 10 Mai 2011

Votati articolul "Specializare in domeniul controlului financiar":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X