email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Descoperiti modalitatile legale prin care sa platiti mai putini bani statului. Secrete dezvaluite de specialisti

conferinta nationala de fiscalitate si contabilitatecontabilitate

Intr-o tara in care legile sunt permanent modificate, sa fiti la curent cu noutatile si sa intelegeti toate aspectele fiscal-contabile importante este extrem de dificil. Totusi, trebuie sa va asigurati mereu ca actionati conform legii. Motivele sunt evidente: pentru ca sunteti un profesionist, dar si pentru ca ANAF-ul nu iarta pe nimeni. 

Cu siguranta va intrebati care este cea mai buna modalitate de a fi informat si de a aplica legea in mod corect. Aceasta este intrebarea pe care ne-am pus-o si noi, precum si profesionistii cu care stam de vorba. Iar concluzia la care am ajuns este ca participarea la conferinte merita de fiecare data. (detalii aici >>)

In primul rand, beneficiati de ajutorul competent al unor specialisti. Iar intelegerea mecanismelor, a fenomenelor ce guverneaza legislatia romaneasca depinde mult de calitatea profesionala a lectorilor, dar si de standardele impuse de gazda evenimentului.

De aceea, va recomandam cea mai utila si bine organizata conferinta din Romania: Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate. (detalii aici >>)

Organizata de Rentrop & Straton, conferinta va ofera ocazia sa intalniti specialisti care sa va vorbeasca despre aplicarea concreta a legislatiei proaspat modificate prin: Norme, OUG 3/2017, OUG 84/2016, Legea 227/2015, Legea 170/2016. 

Acum este momentul sa aflati secrete fiscale care va ajuta sa platiti mai putini bani statului. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la conferinta!

Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate are loc pe data de 18.09.2017, in Bucuresti.

Iata coordonatele evenimentului:

Interval orar: 9:30 - 13:30

Locatie: Hotel Crowne Plaza****, sala Primavera, Bucuresti

Program:
9.00 - 9.30 - Inregistrarea participantilor
9.30 - 11.30 - Sesiunea I
11.30 - 12.00 - Coffee break
12.00 - 13.30 - Sesiunea a II a 

Iar acesta este tematica evenimentului: 

1. Plata defalcata a TVA (split payment)

2. Modificari Cod fiscal Legea 177/2017

3. Modificari Cod fiscal OG 4/2017

 4. Modificari Cod fiscal 2018 (conform proiect site MF)

5. Alte modificari fiscale

* Noutati fiscale aparute pana la data evenimentului Rentrop & Straton

(vezi aici detalii despre tematica  >>)

Publicul divers, format din persoane importante, este la fel de extraordinar ca si speakerii. Iar avantajul cel mai mare este acela ca participarea la conferinta nu este un act pasiv – este inceputul unei interactiuni care va ofera raspunsuri la toate intrebarile. Raspunsurile vin din partea specialistilor si sunt special documentate pentru dvs!

Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate va ofera sansa de a:

  • intelege aspecte importante ale activitatii fiscal-contabile de zi cu zi;
  • pastra evidente perfect legale alte activitati desfasurate in firma, conform noilor reglementari; (detalii aici >>)
  • face fata cu brio controalelor anuntate ale ANAF;
  • fi ferit de amenzile inspectorilor veniti in control. 


Organizatorii va pregatesc surprize

Rentrop & Straton organizeaza de 20 de ani evenimente pe teme de fiscalitate si contabilitate, ceea ce inseamna calitate garantata a informatiei.

Nu doar ca va veti insusi informatii extrem de utile, dar veti primi si un CADOU: CD-ul Administrator vs. Contabil. Raspunderea materiala si penala in fata statului.

Aceasta lucrare pe CD va aduce raspunsuri complete, exemplificate prin studii de caz relevante, insotite de temeiuri legale in vigoare. Daca va inscrieti acum la conferinta veti primi CD-ul in ce mult 48 de ore, impreuna cu factura fiscala aferenta participarii la conferinta. Este simplu sa va asigurati locul in sala de evenimente! 

Mai mult decat atat, daca va inscrieti pana la 1 septembrie, beneficiati de reducere 25% pentru taxa de instruire! (detalii aici >>)

Va invitam sa cunoasteti lectorii

Lectorii de la conferinta vor fi doi dintre cei mai "ceruti" specialisti Rentrop & Straton in materie legislatie fiscal-contabila, cu peste 10 ani de experienta in evenimentele Rentrop&Straton.

Dincolo de priceperea cu care acestia reusesc sa transmita informatiile specializate de care aveti atata nevoie, ii recomanda cartile lor de vizita. Aveti de-a face cu doi profesionisti in adevaratul sens al cuvantului:

Gabriel Jinga - Consultant Rentrop & Straton

• Doctor in economie, domeniul contabilitate, incepand cu anul 2009
• Conferentiar la Catedra de Contabilitate si Audit din cadrul ASE Bucuresti
• Lector Seminarii Open si In-House organizate de Rentrop & Straton
• Moderator a peste 75 de editii ale Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate. (detalii aici >>)

Gabriel Gheorghe - Consultant Soter & Partners

• Tax Manager la Soter & Partners, firma cu peste 20 ani de experienta pe piata locala in domenii precum: contabilitate, consultanta, salarizare si audit financiar
• Lector Seminarii Open si In-House organizate de Rentrop & Straton
• Membru activ al grupurilor de lucru in vederea rescrierii Codului fiscal (impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidentilor). (detalii aici >>)

Lamuriti toate aspectele neclare generate de ambiguitatea textului de lege si faceti acum un pas catre dezvoltarea dvs. profesionala!

Aflati detalii complete despre conferinta aici >>


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
conferinta nationala de fiscalitate si contabilitatecontabilitate


Data aparitiei: 16 August 2017

Votati articolul "Descoperiti modalitatile legale prin care sa platiti mai putini bani statului. Secrete dezvaluite de specialisti":
Rating:

Nota: 3.33 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Definitia intreprinderilor legate: clarificari aduse de MF

    • Ministerul Finantelor propune o noua definitie a intreprinderilor legate in contextul impozitarii microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG publicat miercuri, 13 martie.  Prevederile urmeaza sa se aplice incepand cu verificarea incadrarii in categoria microintreprinderilor in anul 2024.  Aceasta propunere legislativa clarifica aplicarea regulior fiscale, mai ales in contextul aparitiei confuziilor generate de prevederile OUG 115/2023 (art. 47 alin...» citeste mai departe aici

  • Salariat cu norma intreaga si titular PFA: studiu de caz privind plata CASS

    • Conform Codului Fiscal, in anul 2024, PFA trebuie sa plateasca la stat un impozit in cota de 10% din venitul net, atat pentru activitatile din sistem real, cat si pentru cele cu norma de venit. Diferenta este la PFA in sistem real, pentru care din acest an si CASS devine cheltuiala deductibila (pana acum intra doar CAS-ul in facilitate). Acest lucru inseamna ca din venitul net se scade CAS-ul si CASS-ul. Salariat si titular PFA 2024 - studiu de caz ...» citeste mai departe aici

  • HORECA in 2024: legislatie explicata si monografii contabile

    • HoReCa este, fara niciun dubiu, un sector vital al economiei, cu o pondere majora, alaturi de comert si transporturi, la cresterea PIB. Este un adevarat barometru care reflecta mai precis decat orice statistici disponibilitatile de consum si, implicit, nivelul de trai al populatiei. Si tocmai din cauza importantei sale, acest sector este vizat adesea de modificari legislative care aduc fie restrictii, fie facilitati, fie noi proceduri sau noi taxe si impozite. Iar t...» citeste mai departe aici

  • Retur produse vandute: monografia contabila aplicabila atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator

    • Societatea AbaProd SRL, avand ca obiect de activitate productia de imbracaminte, platitoare de impozit pe profit si TVA, a livrat catre Eva SRL produse finite cu incasare pe masura vanzarii, in doua transe: o livrare in luna decembrie N-1, in valoare de 1.000 lei + TVA (cost de productie 600 lei) si o livrare in luna ianuarie N, de 2.000 lei + TVA (cost de productie 1.400 lei). In luna ianuarie, clientul a achitat contravaloarea a 50% din produsele vandute. In luna iunie N, clientul i...» citeste mai departe aici