email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In atentia stagiarilor! CECCAR a stabilit perioada in care va avea loc examinarea. Proba orala, in regim de videoconferinta

In atentia stagiarilor! CECCAR a stabilit perioada in care va avea loc examinarea. Proba orala, in regim de videoconferinta
ceccarstagiari ceccarexamen

UPDATE in 17 iunie 2020 Asteptarea a luat sfarsit! CECCAR a anuntat perioada in care va avea loc examinarea stagiarilor an I, an II, an III si reexaminarea stagiarilor cu restante din semestrul 1 an anterior.

Este vorba despre perioada 19-21 iunie 2020. Institutia a revenit cu datele aferente reexaminarii fiecarui an de stagiu, precum si cu informatii suplimentare privind componenta grupelor, modalitatea de sustinere a probelor orale si programul detaliat.
 

Cum se va desfasura proba scris?

Proba scrisa se va desfasura la sala cu respectarea conditiilor de distantare si restrictiilor impuse de autoritati dupa urmatorul program:


Vineri 19.06.2020 –  An II stagiu, Intervalul 17:00 – 19:30


Sambata 20.06.2020    – An I stagiu, Intervalul   09:00 – 11:30 (Litera A – L)


                                     – An I stagiu, Intervalul 12:30 – 15:00 (Litera M – Z)

Duminica 21.06. 2020 An III stagiu, Intervalul  09:00 – 11:30

 

Cum se va desfasura proba orala?

Dupa cum a anuntat CECCAR anterior, proba orala se va desfasura online, in regim de videoconferinta, dupa cum urmeaza:
 

Vineri 19.06.2020   – An III stagiu, incepand cu ora 15:00

Sambata 20.06.2020 An II stagiu, incepand cu ora 9:00

Duminica 21.06. 2020  – An I stagiu, incepand cu ora 9:00

Avand in vedere contextul actual al pandemiei SARS-CoV-2, evaluarea caietelor de practica se va face online, prin videoconferinta. Perioada de examinare este 19-21 iunie 2020, graficul complet al desfasurarii, pe ani de stagiu si pe grupe de stagiari, fiind anuntat ulterior.

Pentru evaluarea caietelor de practica, stagiarii vor avea obligatia de a transmite rezolvarea caietelor de practica respectand urmatoarea procedura, mai informeaza CECCAR Bucuresti.
 
1.Transmiterea caietelor de practica rezolvate se va realiza prin intermediul adresei de e-mail centrubucuresti@ceccar.ro pus la dispozitie pentru stagiarii arondati centrului de stagiu CECCAR – Filiala Bucuresti.

Transmiterea caietelor de practica rezolvate (incarcarea pe e-mail) se va face cel tarziu pana vineri, 19 iunie 2020 ora 06:00.
 
2. Stagiarul va incarca pe email un singur fisier .PDF sau arhiva.RAR pentru fiecare disciplina, iar acesta vor fi denumite de forma AN_FILIALA_DISCIPLINA_NUME PRENUME. Nu se vor putea incarca mai multe fisiere aferente aceleeasi discipline. Daca stagiarul este nevoit sa scaneze fisierele pentru a fi incarcate si se afla in imposibilitatea de a avea acces la un scanner, va putea folosi telefonul mobil cu aplicatia Tiny Scanner (Android, IOS) sau o aplicatie similara pentru a realiza acest lucru.
 
3. Spatiu destinat fiecarui stagiar este de 20MB (Megabytes), astfel incat recomandarea este ca toate fisierele incarcate (pentru toate disciplinele) sa se incadreze in aceasta dimensiune.
 
4. Stagiarii vor primi cu o zi inainte invitatia pentru a se conecta la videoconferinta pentru a-si sustine caietul de practica si pentru a raspunde intrebarilor comisiei.
 
5. Fiecare stagiar trebuie sa aiba la momentul de deschidere a videoconferintei asupra lui CI/BI pe care o sa le arate la camera, astfel incat sa se realizeze legitimarea acestuia. Pe toata durata examinarii, stagiarii trebuie sa fie logati, atat cu audio, cat si video, pentru a putea fi vazuti, auziti si a permite interactiunea.

6. Stagiarii ce sustin proiecte la disciplinele Contabilitate si raportare financiara, Fiscalitate si ONG (Contabilitatea altor tipuri de activitati) le vor prezenta  prin intermediul optiunii de share-screen a platformei in programul de contabilitate utilizat la intocmirea proiectului. Pentru celelalte proiecte, stagiarul va pune la dispozitie resursele IT pe care le-a folosit in elaborarea lor.

7. In cazuri justificate, insotite de o solicitare in prealabil adresata filialei, se poate avea in vedere sustinerea proiectelor cu prezenta la sediul CECCAR cu respectarea conditiilor de distantare si restrictiilor impuse de autoritati.

 

La accesul in locatia de examinare se va prezenta urmatoarea declaratie (click aici) completata sau se va completa pe loc.

Conform prevederilor legale in vigoare accesul persoanelor in locatia de examen este interzis persoanelor fara masca de protectie sau dupa caz persoanelor care refuza efectuarea termoscanarii. 

 


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Legea nr. 296/2023: Atentie la modificarile fiscale pentru PFA!


PFA/Intreprindere Individuala/Intreprindere Familiala - Legislatia se modifica!

Atentie la NOUTATILE din Codul Fiscal!
Taxele pentru PFA sunt luate la tinta!

Fii mereu informat cu cele mai noi modificari din lege

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ceccarstagiari ceccarexamen


Data aparitiei: 03 Iunie 2020
Ultima actualizare: 17 Iunie 2020

Votati articolul "In atentia stagiarilor! CECCAR a stabilit perioada in care va avea loc examinarea. Proba orala, in regim de videoconferinta":
Rating:

Nota: 4.94 din 5 din 8 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Definitia intreprinderilor legate: clarificari aduse de MF

    • Ministerul Finantelor propune o noua definitie a intreprinderilor legate in contextul impozitarii microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG publicat miercuri, 13 martie.  Prevederile urmeaza sa se aplice incepand cu verificarea incadrarii in categoria microintreprinderilor in anul 2024.  Aceasta propunere legislativa clarifica aplicarea regulior fiscale, mai ales in contextul aparitiei confuziilor generate de prevederile OUG 115/2023 (art. 47 alin...» citeste mai departe aici

  • Salariat cu norma intreaga si titular PFA: studiu de caz privind plata CASS

    • Conform Codului Fiscal, in anul 2024, PFA trebuie sa plateasca la stat un impozit in cota de 10% din venitul net, atat pentru activitatile din sistem real, cat si pentru cele cu norma de venit. Diferenta este la PFA in sistem real, pentru care din acest an si CASS devine cheltuiala deductibila (pana acum intra doar CAS-ul in facilitate). Acest lucru inseamna ca din venitul net se scade CAS-ul si CASS-ul. Salariat si titular PFA 2024 - studiu de caz ...» citeste mai departe aici

  • HORECA in 2024: legislatie explicata si monografii contabile

    • HoReCa este, fara niciun dubiu, un sector vital al economiei, cu o pondere majora, alaturi de comert si transporturi, la cresterea PIB. Este un adevarat barometru care reflecta mai precis decat orice statistici disponibilitatile de consum si, implicit, nivelul de trai al populatiei. Si tocmai din cauza importantei sale, acest sector este vizat adesea de modificari legislative care aduc fie restrictii, fie facilitati, fie noi proceduri sau noi taxe si impozite. Iar t...» citeste mai departe aici

  • Retur produse vandute: monografia contabila aplicabila atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator

    • Societatea AbaProd SRL, avand ca obiect de activitate productia de imbracaminte, platitoare de impozit pe profit si TVA, a livrat catre Eva SRL produse finite cu incasare pe masura vanzarii, in doua transe: o livrare in luna decembrie N-1, in valoare de 1.000 lei + TVA (cost de productie 600 lei) si o livrare in luna ianuarie N, de 2.000 lei + TVA (cost de productie 1.400 lei). In luna ianuarie, clientul a achitat contravaloarea a 50% din produsele vandute. In luna iunie N, clientul i...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X