email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sisteme de incalzire economice, durabile si sigure in exploatare

amasssisteme de incalzireincalzirea electrica

Statisticile arata ca numarul romanilor care aleg sistemele de incalzire in pardoseala este tot mai mare, dat fiind ca avantajele fata de sistemele clasice cu care ne-am obisnuit sunt numeroase. Asadar, in cazul in care doriti sa treceti peste iarna fara sa cheltuiti sume imense pe facturile de gaz, alegeti un sistem de incalzire potrivit nevoilor dumneavoastra.



AMASS, o companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, va intampina cu cele mai bune solutii de incalzie, investitie redusa si consum mai mic decat gazul. Expertii de aici dispun de cele mai economice sisteme de incalzire , ce pot fi adaptate pentru fiecare camin, in functie de preferinte si necesitati. Incalzirea electrica in pardoseala AMASS este o investitie excelenta atat din punctul de vedere al costurilor, cat si al confortului termic din interiorul locuintei confirman un consum mediu luna iarna pentru o casa izolata termic de 500-600 ron la 150 mp utili.

Care sunt conditiile necesare pentru ca un sistem de incalzire sa fie economic? Sistemele  AMASS  se bazeaza pe trei principii esentiale: inertie termica, automatizare inteligenta si utilizarea unei resurse inepuizabile. Inertia termica consta in capacitatea sistemului de incalzire de a ceda treptat caldura, ceea ce scade consumul sistemului.

 Functiile suplimentare de reducere consum ale termostatelor AMASS contribuie la o automatizare inteligenta, datorita careia detineti controlul asupra functionarii sistemului de incalzire chiar si atunci cand sunteti plecati de acasa. Si desigur, nu putem ignora faptul ca gazul este o resursa naturala epuizabila ce suporta modificari de pret de la an la an, spre deosebire de energia electrica resursa inepuizabila produsa eolian, hidrologic, solar, nuclear etc.


Aceasta companie dedicata solutiilor economice de incalzire ne propune doua sisteme care respecta cele trei criterii de baza, la care se adauga multe alte beneficii: durata de viata cea mai lunga, costuri de intretinere (mentenanta) nule, confort termic ridicat, riscuri anulate de explozii, incendii, inundatie si nu in ultimul rand eleganta si estetica deosebite. AMASS isi intampina clientii cu o a doua solutie de incalzire, unica in Romania, radiatoare electrice cu roca vulcanica fabricate in Germania si cu un consum mediu orar de energie electrica de 10-15min/ora (casa bine izolata termic). In functie de spatiul in care locuiti si necesarul de caldura, veti putea alege unul dintre aceste doua sisteme mai ieftine decat gazul.

In ceea ce priveste incalzirea electrica in pardoseala, caracteristicile acestui sistem sunt mai avantajoase decat v-ati putea imagina. In primul rand, va bucurati de un sistem elegant si eficient, care va asigura un confort termic superior si care va aduce un plus de sanatate pentru intreaga familie. In comparatie cu centrala pe gaz cu radiatoare, sistemul AMASS presupune o investitie cu 50% mai mica si un consum mediu lunar cu 30% mai redus (500 ron/150 mp in medie/luna iarna).

Nici radiatoarele electrice cu roca vulcanica nu sunt mai putin avantajoase, dat fiind ca acestea sunt unice in lume referitor la consumul de energie electrica. Mai exact, acestea reprezinta ultimul tip de radiatoare din Germania care garanteaza un consum de energie electrica de cel mult 35 de minute/ora. Rezultatul? Consum mai mic cu pana la 40% in comparatie cu radiatoarele obisnuite pe gaz. .Acestea sunt ideale pentru locuinte, hale, spatii de birouri sau alte spatii care au nevoie de incalzire eficienta si rapida.

Prin urmare, daca va doriti tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra si familie, alegeti AMASS. Acest partener va ofera produse fabricate in Danemarca si Germania de calitate superioara si pentru care aveti garantie 20 de ani. In plus, beneficiati de asistenta si montaj profesional realizat de catre cei mai buni specialisti in domeniu!


 


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor legislative 2024:


TAX MEMO - MEMORATOR TAXE SI IMPOZITE!

->>  Numele obligatiei fiscale respective
->>  Ce act normativ se aplica
->>  Categorii de contribuabili vizati
->>  Termene de plata
->>  Ce declaratii trebuie depuse obligatoriu
->>  Exceptiile de la regula (daca exista)
->>  Observatii, precizari, recomandari, atentionari

Iti sunt acum disponibile doar in 30 sec.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
amasssisteme de incalzireincalzirea electrica


Data aparitiei: 16 Martie 2016

Votati articolul "Sisteme de incalzire economice, durabile si sigure in exploatare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X