email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Important! Noi reglementari privind TVA vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010

Bine v-am gasit,

Noi reglementari privind TVA vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010

Succesul in viata inseamna talent si munca multa. In fapt, succesul este o stare interioara a propriei fiinte. Nu exista o regula general universala dar fiecare dintre noi poate obtine propriul succes. Calea spre succes incepe cu increderea in sine, continua cu concentrarea pe un obiectiv urmata de perseverenta, multa vointa si daruire. Si, evident, de pregatirea corespunzatoare.

Avem nevoie insa sa fim persoanele potrivite pentru a atrage succesul de partea noastra. Sa avem valori interioare puternice, sa avem un scop inalt in viata, sa traim cu pasiune. Sa ne bucuram de viata, sa ne cunoastem pe noi insine, sa fim responsabili pentru propriile alegeri, sa ne tinem cuvantul dat, sa fim deschisi catre noi oportunitati.

Adevaratul succes nu consta in ceea ce faci, ci in ceea ce esti, la toate nivelele fiintei tale – fizic, mental, emotional, spiritual. Iar succesul autentic din exterior este doar o reflectare a succesului interior pe care esti capabil sa-l obtii si sa-l arati.

A fi pregatit corespunzator presune sa fii deschis pentru a capta informatie “calda”.

Din punct de vedere profesional, calea catre succes a unui contabil implica multa rabdare si logica pentru a dezlega misterele legislatiei in care navigam cu totii. Unul dintre aceste mistere se refera in mod direct la TVA, iar pentru a ne ajuta, Consiliul Uniunii Europene ne-a daruit din partea lui Mos Nicolae : “Pachetul tva”.

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

Stirile zilei

Reguli de plata a contributiilor pentru microintreprinderi

Numarul de salariati, desi reprezinta unul din elementele care trebuie luate in considerare, nu constituie criteriul de stabilire a termenului de plata pentru impozitele si contributiile aferente veniturilor salariale. In situatia descrisa de dumneavoastra, in care platitorul veniturilor din salarii este o societate, in conformitate cu legislatia in vigoare la data actuala, respectiv art. 111 din Codul de procedura fiscala, criteriul in baza caruia se stabileste termenul lunar sau trimestrial pentru plata acestor contributii il constituie statutul intreprinderii stabilit in conditiile prevazute de Legea nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii cu modificarile si completarile ulterioare...

Strainii din Romania vor plati impozite pe venit

De anul viitor, cetatenii straini care au stat mai mult de 3 ani consecutivi pe teritoriul Romaniei isi vor plati impozitele in tara noastra. Aceeasi regula se va aplica si pentru romanii cu domiciliul in strainatate, care obtin venituri din activitati desfasurate pe teritoriul Romaniei. Bugetul pe 2008 are o noua sursa de venit: cetatenii straini care locuiesc de mai mult de 3 ani consecutivi in tara noastra...

Pauza la eliberarea certificatelor de inregistrare

Registrul Comertului si Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) nu vor elibera certificate de inregistrare si certificate de inregistrare fiscala, in perioada 7-11 decembrie, ca urmare a relocarii unor servere. Situatia este determinata de mutarea serverelor din incintele provizorii in cele definitive in cadrul lucrarilor de reamenajare a salilor calculatoarelor de la Directia Generala a Tehnologiei Informatiei (DGTI).

O zi minunata!

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 07 Decembrie 2007

Votati articolul "Important! Noi reglementari privind TVA vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X