email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retentia angajatilor - cum contribuie un beneficiu extrasalarial precum cardul de masa la construirea unei strategii eficiente

Retentia angajatilor - cum contribuie un beneficiu extrasalarial precum cardul de masa la construirea unei strategii eficiente
tichete de masabeneficii extrasalarialecard tichete de masa

Doua dintre provocarile majore carora esti nevoit sa le faci fata ca manager sunt fluctuatia de personal si loializarea angajatilor talentati si valorosi pentru companie. Din aceasta perspectiva, este esentiala adoptarea unor politici de recompensare si de promovare, care sa raspunda asteptarilor oamenilor din actuala ta echipa, dar si ale celor pe care ai vrea sa-i atragi. Totodata, la fel de importanta este gasirea unor solutii smart si fiabile pe termen lung, care sa fie, in acelasi timp, in avantajul tau ca angajator, inclusiv din punct de vedere financiar, si sa creeze oportunitati diverse pentru angajatii tai, care au nevoi diferite.

De ce sa oferi beneficii smart care raspund nevoilor angajatilor

 

 

Programele de recompensare materiala si non-materiala, bazate pe nevoile si asteptarile diverse ale angajatilor, te ajuta sa ai salariati motivati si loiali. Flexibilitatea programului de lucru, diversele facilitati legate de transport ori construirea unor spatii de birouri care sa asigure nu doar conditii de siguranta a muncii, ci si sa stimuleze interactiunea dintre echipe si sa reconstruiasca o parte din confortul regasit in propriile locuinte, cum ar fi amenajarea unei bucatarii, a unor camere de relaxare sau unei terase, toate acestea pot fi metode eficiente prin care te poti face remarcat ca angajator pe o piata a muncii concurentiala si sa-ti pastrezi salariatii. Dincolo de toate acestea, insa, beneficiile smart, asa cum sunt si cele extrasalariale reprezinta atuuri in plus, pentru ca sunt modul tau de a le demonstra angajatilor ca iti pasa de nevoile si de aspiratiile lor.

 

In tot acest proces deloc simplu, ai nevoie nu doar de proiecte de calitate, ci si de consultanta specializata pentru gasirea unor solutii practice prin care sa-ti pui ideile in valoare. Iata de ce Edenred poate fi partenerul tau de nadejde, oferindu-ti un intreg ecosistem de beneficii extrasalariale pe care le poti acorda angajatilor tai. Printre acestea, se numara si Edenred Ticket Restaurant, cel mai apreciat beneficiu extrasalarial. Cardul de masa poate fi folosit atat pentru achitarea mesei la restaurant, cat si pentru achizitionarea de produse alimentare din magazinele partenere. Este, de asemenea, singurul card de masa din Romania care poate fi utilizat pentru comenzi de mancare in platforma Tazz.

Beneficiile cardului de masa pentru angajati si angajatori

 

 

Alegerea unor beneficii extrasalariale smart care nu doar ca raspund unor nevoi diverse ale angajatilor, dar aduc si avantaje numeroase angajatorului face parte din construirea unei strategii eficiente care are ca scop cresterea ratei de retentie a salariatilor. Din acest punct de vedere, Edenred Ticket Restaurant poate fi solutia pe care o cautai de multa vreme, din mai multe motive, cum ar fi:

 

  • logistica simplificata - poti comanda Edenred Ticket Restaurant prin platforma MyEdenred; cardul este valabil 4 ani, este distribuit o singura data, se incarca lunar, simplu, si permite platile in orice suma, sub sau peste valoarea nominala maxima, stabilita in prezent la 20,09 lei/zi lucrata; gestionarea simpla a cazurilor in care in echipa ta vin oameni noi sau a celor in care apar demisii; posibilitatea de a emite carduri de masa personalizate, cu brandul companiei tale; respectarea cu strictete a datelor de alimentare a cardurilor.

  • avantaje fiscale pentru angajator - poti inregistra o economie de 37% de la plata taxelor sociale si beneficiezi de deductibilitate de la plata impozitului pe profit;

  • este un beneficiu extrasalarial flexibil - poate fi acordat nu doar salariatilor care vin fizic la birou, ci si celor care lucreaza in regim de telemunca sau la domiciliu; acest beneficiu trebuie prevazut in contractele colective de munca;

  • acces la platforma Benefit - pe langa Edenred Ticket Restaurant, poti opta pentru platforma Benefit, prin care pot fi gestionate beneficiile salariale fixe oferite si unde se poate oferi si un buget lunar, din care utilizatorii platformei pot alege singuri alte beneficii, din peste 5.000 de oferte si beneficii flexibile incluse in platforma.

  • folosire in siguranta si plata online - angajatii tai pot utiliza aplicatia mobila MyEdenred pentru a-si gestiona cardul, a vizualiza soldul si cheltuielile, dar si pentru a gasi rapid si usor comerciantii unde pot folosi cardul; in plus, pentru o folosire in siguranta si facila a cardului, angajatii au la dispozitie aplicatii dedicate pentru plata cu telefonul mobil, precum Google Pay, Edenred Pay sau Apple Pay;

  • acces la cea mai diversificata retea de comercianti parteneri Edenred - Edenred Ticket Restaurant poate fi folosit in cea mai diversificata retea de comercianti parteneri din toata tara, lista acestora regasindu-se AICI; in plus, beneficiaza de multe oferte speciale de la comerciantii parteneri atunci cand platesc cu cardul de masa si accesez la comercianti care au integrat solutia Ticket Restaurant ca si metoda pentru plati online.

 

Cand vine vorba despre construirea unei strategii eficiente privind retentia angajatilor, unul dintre elementele-cheie este gasirea unor solutii smart de recompensare, prin care salariatii sa stie ca iti pasa de nevoile lor. Din aceasta perspectiva, cardul de masa este un instrument util, care aduce avantaje atat oamenilor din echipa ta, cat si companiei tale. In plus, acest sistem electronic este preferat de comercianti pentru ca este o modalitate sigura, rapida si confortabila de realizare a platilor si de incasare.

 

Sursa foto: Shutterstock


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
tichete de masabeneficii extrasalarialecard tichete de masa


Data aparitiei: 12 Ianuarie 2022

Votati articolul "Retentia angajatilor - cum contribuie un beneficiu extrasalarial precum cardul de masa la construirea unei strategii eficiente":
Rating:

Nota: 3.75 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X