email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E-factura si e-Transport, pe intelesul tuturor. Prevederile neclare ce vor fi pedepsite la prima greseala

E-factura si e-Transport, pe intelesul tuturor. Prevederile neclare ce vor fi pedepsite la prima greseala
e-transporte-facturaamenzi

E-Factura si e-Transport sunt doua instrumente importante prin care ANAF pune bazele digitalizarii si prin intermediul carora se va imbunatati colectarea de TVA si se va stopa evaziunea fiscala.

Cele mai multe prevederi privind e-Factura au intrat in vigoare de la 1 iulie 2022, dar unele se aplica deja incepand cu 1 aprilie. Primii vizati au fost cei din turism care incaseaza vouchere de vacanta, din 1 aprilie 2022. De la 1 iulie 2022 sunt vizati comerciantii care livreaza altor companii (B2B) bunuri incadrate in categoria celor care prezinta risc ridicat de evaziune fiscala, dar si cei cu tranzactii B2G! Aceasta atrage pentru ei obligativitatea emiterii facturilor in sistemul RO e-Factura, indiferent daca beneficiarii sunt sau nu inrolati.

Cele doua instrumente vin la pachet cu cele mai mari amenzi de pana acum si vor influenta mai multe categorii - furnizori, cumparatori, transportatori, case de expeditie, etc.

Cunoasterea legislatiei implica mult timp, dar si energie, pe langa restul sarcinilor pe care le aveti de bifat la locul de munca si in viata personala. Cum ar fi sa scapati simplu de stresul pe care vi-l provoaca niste prevederi neclare, dar pedepsite cu amenzi consistente? 

Daca doriti sa fiti protejat de rigorile legii, alegeti sa cunoasteti bine legea! Pentru ca un om corect si in timp util informat poate face fata in siguranta provocarilor pe care legea i le ridica. Inscrie-te acum la VIDEO Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate din 19 ianuarie 2023 sustinut de Gabriel JINGA si Gabriel GHEORGHE. Specialistii nostri in fiscalitate va acorda acum tot sprijinul pentru lamurirea problemelor cu care va confruntati!

Evenimentul este transmis LIVE. Puteti participa chiar de la Cluj, Timisoara sau Iasi, sau de oriunde, adresand intrebarile dvs. in direct, pe platforma webinar.rs.ro! Urmeaza 6 ore de consultanta cu cei mai buni specialisti in legislatie fiscala.

7 beneficii pe care vi le aduce participarea la VIDEO Seminarul de Fiscalitate si Contabilitate

1. Informare legislativa perfecta facilitata de lectorii nostri recunoscuti pentru calitatea profesionista a mesajului: Gabriel JINGA si Gabriel GHEORGHE

2. Protectie impotriva erorilor sau necunoasterii legii ce pot atrage amenzi deloc neglijabile in contextul noilor reglementari!

3. Raspunsuri legale la intrebari esentiale pentru siguranta activitatii dvs.!


 
4. Consultanta de specialitate, pe loc

Pe langa prezentarile pregatite de lectori pentru dumneavoastra, lectorii vor raspunde pe loc la toate intrebarile dvs. - adevarate cazuri practice / studii de caz cu situatii intalnite frecvent in practica de catre contabili!

5. Participarea facila si eficienta

Participarea la eveniment este simpla si necesita doar:

- inscrierea la Video Seminar, astfel incat sa il puteti vizualiza comod, online, din fata propriului calculator.
- plata participarii dvs.: 588 lei + TVA

Pentru participarea online la Video Seminar sunt necesare:

- confirmarea platii dvs. de catre serviciul clienti, primirea prin e-mail, a user-ului si parolei dvs. pentru logarea pe platforma webinar.rs.ro si vizualizarea evenimentului atat in ziua transmiterii, cat si ulterior;
-  conexiune la internet;
- logare cu user si parola primite.



6. Acces prelungit la informatia oferita in cadrul webinarului!

Vizionarea evenimentului va este permisa pana la data de 19 februarie 2023 – suficient pentru a va insusi corect si detaliat explicatiile lectorului si a le implementa imediat, avand in vedere presiunea termenului de intrare in vigoare si zelul inspectorilor ANAF de a rotunji veniturile la bugetul de Stat prin amenzi consistente.
 
7. Economisiti timp si energie pentru cunoasterea legislatiei in vigoare. Economisiti banii pe care inspectorii ANAF ar vrea sa vi-i scoata din buzunar!

Scapati de stresul indus de aplicare unei noi legislatii, obligatorii, neclare si, poate, insuficient definite. Dar amendate consistent la cea mai mica scapare a contribuabilului!
 
 Cunoasteti, intelegeti si implementati corect noua legislatie!
 

Sursa foto:Pixabay.com


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
e-transporte-facturaamenzi


Data aparitiei: 09 Iunie 2022
Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023

Votati articolul "E-factura si e-Transport, pe intelesul tuturor. Prevederile neclare ce vor fi pedepsite la prima greseala":
Rating:

Nota: 4.3 din 5 din 32 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii