Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile
mail
Contabilitate Contabilul.ro | Contabilitate

Toamna ofertelor pentru contabili: REDUCERI de pana la 60% la cele mai dorite lucrari de specialitate!

Data aparitiei: 01 Octombrie 2024
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Toamna ofertelor pentru contabili: REDUCERI de pana la 60% la cele mai dorite lucrari de specialitate!
oferta de toamnacodul fiscalmonografii contabilereduceri de toamna pentru contabili

Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul de an, contabilii trebuie sa fie pregatiti pentru o perioada intensa de activitate. Indiferent daca sunteti un contabil experimentat sau la inceput de drum, toamna aceasta reprezinta o oportunitate ideala pentru a va actualiza cunostintele si a investi in resurse care sa va ajute sa depasiti cu succes provocarile zilnice de la locul de munca.

Profitati acum de reduceri de toamna de pana la 60% la cele mai importante ghiduri fiscal-contabile. In plus, beneficiati de transport gratuit pentru comenzile de peste 150 lei. Click aici pentru oferta de toamna pentru contabili >>

Cartea Verde a Contabilitatii 2024 

Cartea Verde a Contabilitatii va ofera explicatii, interpretari si solutii pentru cele mai sensibile aspecte legate de: scutiri de impozite pentru veniturile din salarii, impozitul pe venitul agricol, declaratia unica, TVA, contributii sociale, impozite si taxe locale, instituirea taxei pe activele financiare etc. ...detalii aici >>

Contabilitatea HORECA 

Lucrarea HORECA este singurul instrument de informare legislativa si practica care acopera toate domeniile HoReCa (hotel, restaurant, catering) si contine monografii contabile si cazuri practice extrem de utile activitatii dvs.

Operare SAGA. Exemple practice si recomandari 

Un ghid practic care se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori SAGA. Lucrarea contine exemple grafice (print screen-uri din program) si explicatii pentru o multitudine de situatii practice, informatii esentiale pentru obtinerea de rapoarte corecte din punct de vedere contabil si fiscal.

...detalii aici >>

Manual de Politici Contabile

Manualul de Politici Contabile cuprinde in total 42 de politici contabile diverse, 100% editabile, corect formulate si intocmite conform cerintelor legislative, pe care sa le preluati ca atate, fara sa depuneti vreun efort in a le intocmi de la zero.

Prosumatori. Energie electrica. Accize. Obligatii fiscale

Aflati totul despre aplicarea punctuala a legislatiei prosumatorilor: inregistrarile fiscal-contabile, declaratiile fiscale, facilitatile permise: posibilitatea compensarii energiei produse si consumate, castig din vinderea surplusulului de energie, scutire de accize sau de impozit pe profit reinvestit.

Decontarile de la A la Z

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari: Decontari cu asociatii, privind capitalul, dividendele Decontari cu societati afiliate Decontari ale operatiunilor in curs de clarificare Decontari cu tertii ... etc.

...Click aici pentru oferta completa >>
 

Foto: pixabay.com






Articole Similare





Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT

Raportul Special
"CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile"


X