email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANUNT CECCAR: Termenul pentru depunerea Raportului de activitate a fost prelungit

ANUNT CECCAR: Termenul pentru depunerea Raportului de activitate a fost prelungit
ceccarvizaraport de activitate

UPDATE in 26 februarie 2019. Perioada de depunere online a rapoartelor de activitate pentru anul 2018 a fost prelungita pana la data de 28 februarie 2019, conform unui anunt facut pe site-ul CECCAR Bucuresti.

Inainte termenul limita de transmitere a raportului de activitate a fost 23 februarie 2019.
 

ATENTIE!

Raportul de activitate pentru anul anterior si Declaratia privind forma de desfasurare a profesiei in anul curent se completeaza si se depun de catre persoanele fizice membre CECCAR, experti contabili si contabili autorizati, membri activi si inactivi carora le revin, potrivit reglementarilor in vigoare, obligatiile declarative privind activitatea desfasurata si de plata a cotizatiilor fixe si variabile. Pot fi membri inactivi doar cei care se regasesc intr-o situatie de incompatibilitate prevazuta prin lege speciala si carora le-a fost aprobat acest statut prin hotarare a Consiliului filialei.   

Asadar, chiar daca sunteti membru inactiv, tot trebuie sa completati si sa depuneti raportul de activitate pentru anul anterior.

 

********

Articol vechi

CECCAR face anunt in atentia membrilor referitor la termenul limita pentru obtinerea vizei si depunerea documentelor.

Potrivit Hotararii nr. 19/491 emise de Consiliul Superior al CECCAR in data de 18 ianuarie 2019, facilitatile financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizatiei valabile in anul 2018 se mentin si pentru anul acesta.

Pana la data de 23 februarie 2019, se pot depune online toate documentele necesare obtinerii vizei de exercitare a profesiei. Viza anuala pentru exercitarea profesiei obtinuta anul trecut este valabila pana la data de 28 februarie 2019.

Documentele se vor depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro.

CECCAR informeaza ca rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Posta Romana/curier nu vor fi luate in considerare.

Membrii care au fost autorizati inainte de 2017, inclusiv, si care nu si-au depus Raportul de activitate pentru anul 2017 pe platforma raport.ceccar.ro vor putea incarca Raportul de activitate pentru anul 2018 doar dupa incarcarea Raportului de activitate pentru anul 2017, anunta ceccarbucuresti.ro.

Cotizatiile raman la nivelul stabilit pentru anul anterior si pot fi consultate accesand Sistemul de cotizatii in cadrul CECCAR, disponibil pe platforma online.


ATENTIE!

Termenul limita de transmitere a raportului de activitate este 23 februarie 2019.
 

Consulta AICI Raportul pentru pentru persoane fizice si Raportul pentru persoane juridice.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Va invitam la Turneul National de Fiscalitate si Contabilitate


Turneul National de Fiscalitate si Contabilitate Modificari fiscal-contabile 2024

  1. CRAIOVA - 26 martie 2024
  2. TIMISOARA - 1 aprilie 2024
  3. CLUJ-NAPOCA - 2 aprilie 2024
  4. SIBIU - 3 aprilie 2024
  5. CONSTANTA - 9 aprilie 2024
  6. IASI - 15 aprilie 2024
  7. BUCURESTI - 19 aprilie 2024 + transmis LIVE
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ceccarvizaraport de activitate


Data aparitiei: 30 Ianuarie 2019
Ultima actualizare: 26 Februarie 2019

Votati articolul "ANUNT CECCAR: Termenul pentru depunerea Raportului de activitate a fost prelungit":
Rating:

Nota: 4.33 din 5 din 12 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Definitia intreprinderilor legate: clarificari aduse de MF

    • Ministerul Finantelor propune o noua definitie a intreprinderilor legate in contextul impozitarii microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG publicat miercuri, 13 martie.  Prevederile urmeaza sa se aplice incepand cu verificarea incadrarii in categoria microintreprinderilor in anul 2024.  Aceasta propunere legislativa clarifica aplicarea regulior fiscale, mai ales in contextul aparitiei confuziilor generate de prevederile OUG 115/2023 (art. 47 alin...» citeste mai departe aici

  • Salariat cu norma intreaga si titular PFA: studiu de caz privind plata CASS

    • Conform Codului Fiscal, in anul 2024, PFA trebuie sa plateasca la stat un impozit in cota de 10% din venitul net, atat pentru activitatile din sistem real, cat si pentru cele cu norma de venit. Diferenta este la PFA in sistem real, pentru care din acest an si CASS devine cheltuiala deductibila (pana acum intra doar CAS-ul in facilitate). Acest lucru inseamna ca din venitul net se scade CAS-ul si CASS-ul. Salariat si titular PFA 2024 - studiu de caz ...» citeste mai departe aici

  • HORECA in 2024: legislatie explicata si monografii contabile

    • HoReCa este, fara niciun dubiu, un sector vital al economiei, cu o pondere majora, alaturi de comert si transporturi, la cresterea PIB. Este un adevarat barometru care reflecta mai precis decat orice statistici disponibilitatile de consum si, implicit, nivelul de trai al populatiei. Si tocmai din cauza importantei sale, acest sector este vizat adesea de modificari legislative care aduc fie restrictii, fie facilitati, fie noi proceduri sau noi taxe si impozite. Iar t...» citeste mai departe aici

  • Retur produse vandute: monografia contabila aplicabila atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator

    • Societatea AbaProd SRL, avand ca obiect de activitate productia de imbracaminte, platitoare de impozit pe profit si TVA, a livrat catre Eva SRL produse finite cu incasare pe masura vanzarii, in doua transe: o livrare in luna decembrie N-1, in valoare de 1.000 lei + TVA (cost de productie 600 lei) si o livrare in luna ianuarie N, de 2.000 lei + TVA (cost de productie 1.400 lei). In luna ianuarie, clientul a achitat contravaloarea a 50% din produsele vandute. In luna iunie N, clientul i...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X