email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtinere calitate de expert contabil prin echivalarea examenului de acces cu absolvirea unui program de masterat

ceccarexpert contabilmasteratstagiu ceccar

Pentru a beneficia de inscrierea direct la stagiu (si obtinerea calitatii de expert contabil), absolventii programelor de masterat, pentru care exista acorduri de colaborare incheiate cu CECCAR, au posibilitatea depunerii urmatoarelor documente, in termen de un an de zile de la finalizarea masterului, in cadrul filialei CECCAR locale (de luni pana vineri intre orele 08.00 – 16.00):

• cerere de inscriere ;
• diploma de studii superioare economice, recunoscuta de Ministerul, Educatiei Nationale (copie legalizata);
• diploma de absolvire a programului de master (copie legalizata). In situatia in care diploma nu a fost emisade facultate se poate depune o adeverinta care sa ateste absolvirea programului de masterat (copie legalizata), urmand ca dosarul sa fie completat ulterior cu diploma legalizata;
• suplimentul diplomei de masterat (copie legalizata). In situatia in care suplimentul diplomei nu a fost emis se poate depune o situatie scolara (copie legalizata) cu evidenta notelor, urmand ca dosarul sa fie completat ulterior cu suplimentul diplomei de masterat;
• suplimentul diplomei de licenta (copie legalizata), in cazul programelor de masterat in care se face trimitere la notele obtinute in timpul anilor de facultate;
• certificatul medical din care sa rezulte ca solicitantul are capacitatea de exercitiu deplina;
• certificat de cazier judiciar, cu termen de valabilitate neexpirat;
• curriculum vitae;
• copie BI/CI;
• taxa de echivalare a examenului de admitere la stagiu, respectiv 175 Euro (c/v in lei la cursul B.N.R. din ziua platii).

Nota: Potrivit reglementarilor CECCAR inscrierea directa la stagiu este conditionata de indeplinirea cerintelor de nota si medie pentru disciplinele echivalate, respectiv absolventii trebuie sa fi sustinut la master, examene scrise sau orale si sa fi obtinut cel putin media 7 (sapte) si minimum nota 6 (sase) la fiecare din disciplinele echivalate.

In acest sens, va rugam sa consultati, rubrica Institutii de invatamant superior care au incheiat cu C.E.C.C.A.R. protocoale de colaborare, unde veti regasi disciplinele echivalate din cadrul programului de masterat urmat de dvs.

Dupa verificarea documentelor de echivalare absolventii programelor de masterat vor fi instiintati cu privire la aprobarea/neaprobarea dosarului depus.

In vederea inscrierii directe la stagiu, cu incepere de la 1 ianuarie 2018, absolventii promotiei 2017 ai programelor de masterat au posibilitatea depunerii dosarelor de echivalare, cu documentele mentionate mai sus, pana la data de 29 septembrie 2017.

Absolventii programelor de masterat ale caror dosare vor fi aprobate, dupa termenul de inscriere la stagiu, respectiv in cursul anului 2018 se vor putea inscrie direct la stagiu incepand cu 1 ianuarie 2019.

Sursa: Ceccar Suceava


de Ioana Andreea Pavel

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ceccarexpert contabilmasteratstagiu ceccar


Data aparitiei: 15 Septembrie 2017

Votati articolul "Obtinere calitate de expert contabil prin echivalarea examenului de acces cu absolvirea unui program de masterat":
Rating:

Nota: 4.8 din 5 din 5 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X