email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A V-a editie a Forumului PMM din Romania Inovare si calitate. Noi valente pentru PMM

forumul PMMpracticile mici si mijlocii2014CECCARinovare si calitate

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR),  in calitatea sa de organism profesional care gestioneaza profesia contabila, a avut intotdeauna in prim planul obiectivelor strategice problemele cu care se confrunta intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) si s-a ingrijit pentru crearea unui cadru stimulativ privind dezbaterea celor mai actuale preocupari in acest domeniu.

In contextul actual al unei economii aflate intr-o perpetua dinamica informationala, evolutiile pietelor financiare produc noi valente in activitatea profesionistului contabil. Astfel,  inovarea in ceea ce priveste produsele si serviciile pe care acesta le ofera, precum si calitatea serviciilor furnizate devin factori de diferentiere pentru profesionistii de succes.

Avand o bogata traditie in organizarea de evenimente profesionale de inalta clasa, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) organizeaza in data de 11 septembrie 2014, la Rin Grand Hotel, Bucuresti, cea de-a V-a editie a Forumului National al PMM, cu tema "Inovare si calitate – noi valente pentru PMM”.

Aprecierea si recunoasterea performantelor profesionale pe care membrii CECCAR le-au atins in activitatea derulata in cursul anului 2013, va fi recunoscuta la nivel national in finalul evenimentului, cand va avea loc festivitatea de decernare a premiilor celor mai bune societati membre CECCAR in cadrul galei "Topului national al celor mai bune societati membre CECCAR", editia a V-a.

Practicile Mici si Mijlocii (PMM) - Forumul PMM

In calitatea sa de organism profesional care gestioneaza profesia contabila din Romania, CECCAR doreste sa vina in sprijinul membrilor sai din randul practicilor mici si mijlocii prin publicarea noutatilor din acest domeniu si organizarea unor evenimente dedicate PMM-urilor din Romania.

De asemenea, CECCAR se implica activ in activitatea Comitetului PMM din cadrul Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC) prin intermediul reprezentantului sau din cadrul acestui Comitet, precum si prin traducerea articolelor si publicatiilor elaborate de Comitet in sprijinul practicilor mici si mijlocii din intreaga lume.


Sursa: CECCAR


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
forumul PMMpracticile mici si mijlocii2014CECCARinovare si calitate


Data aparitiei: 10 Septembrie 2014

Votati articolul "A V-a editie a Forumului PMM din Romania Inovare si calitate. Noi valente pentru PMM":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X