Acum este simplu! Doi super-specialisti identifica si solutioneaza problemele controversate cu care va veti confrunta incepand cu 25 mai!
Conferinta din 21 mai este transmisa live pe pagina webinar.rs.ro! ...vedeti detalii complete aici >>
Astfel, chiar daca nu puteti veni in Bucuresti in data de 21 mai, puteti participa fara probleme la acest eveniment, singura conditie fiind sa dispuneti de o conexiune la Internet (veti primi username si parola).
In rest, avantajele sunt exact aceleasi ca si cum ati fi in sala de desfasurare a conferintei:
- Aveti acces la informatii de top furnizate de experti
- Discutati cu specialisti in domeniu
- Beneficiati de suport de curs
Sa luam doar cateva intrebari care apar dupa o prima lectura a Regulamentului:
- Firmele cu mai putin de 250 de angajati sunt scutite de aplicarea acestui regulament doar daca prelucreaza ocazional datele cu caracter personal. Ce inseamna "ocazional"?
- Care sunt atributiile responsabilului cu protectia datelor (DPO)? Care este autoritatea care certifica faptul ca persoana desemnata are competentele necesare?
- In cazul unei multinationale, amenda de 4% se aplica luand in calcul cifra de afaceri globala a companiei sau doar cifra de afaceri a filialei sanctionate?
Puteti sa dati cu presupusul si sa riscati amenzi costisitoare, sau puteti sa invatati de la experti ce sa faceti ca sa fiti ferit de orice neplacere.
Conferinta Nationala de Protectia Datelor Personale sustinuta de expertii Andrei Savescu si Laurentiu Petre va lamureste in doar 4 ore. Mai mult, in acest timp primiti solutii impecabile la orice problema ar putea sa va iasa in cale.
4 ore de consultanta de top, aspecte 100% practice, solutii impecabile, profesionalism!
...click aici pentru a completa formularul de inscriere >>
Am primit urmatoarea intrebare de la un specialist: "Organele de cercetare penala solicita frecvent inregistrari video ale camerelor interioare si exterioare, fara a se preciza cauza in care sunt solicitate, fie doar cu indicarea numarului dosarului penal, fie printr-o simpla adresa. Este legala o solicitare formulata in acest mod?"
Stiti sa raspundeti conform noilor reglementari?
Domeniul protectiei datelor personale este extrem de complex si ridica probleme pe care este extrem de greu sa le identificati si solutionati pe cont propriu.
De exemplu: in cazul unei eventuale brese de securitate IT, care duce la un acces nepermis la datele personale ale clientilor, responsabilitatea poate fi imputata companiei care a implementat solutia de securitate respectiva?
Participati la Conferinta Nationala pentru Protectia Datelor Personale din data de 21 mai 2018!