email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comertul electronic cu articole vestimentare, intr-o continua expansiune

Comertul electronic cu articole vestimentare, intr-o continua expansiune

Piata comertului electronic a cunoscut cresteri spectaculoase in Romania in perioada ultimilor 3 ani. Antreprenorii care au ales sa dezvolte business-uri in sfera online se pare ca au fost foarte inspirati, intrucat estimarile specialistilor arata ca valoarea totala a pietei comertului electronic va continua sa creasca.

Unul dintre domeniile care subscriu acestei cresteri este comertul electronic cu articole vestimentare. Dovada clara este data de un brand care a ajuns, in mai putin de 3 ani de zile de la inceperea activitatii, sa atinga o cifra de afaceri impresionanta - 9836095 RON (conform informatiilor furnizate de portalul www.mfinante.gov.ro).

Este vorba despre DyFashion, un nume care a devenit rapid foarte cunoscut in randul celor interesati de articole vestimentare de calitate, comercializate la preturi atractive.

Odata lansat, website-ul www.dyfashion.ro a inregistrat rapid un succes rasunator. Capitalul de imagine obtinut a contribuit la acest succes, iar business-ul a cunoscut o dezvoltare continua. Conform declaratiilor membrilor fondatori, pentru a pregati business-ul de lansare au fost necesari 3 ani, in perioada 2012-2015.

In momentul lansarii existau doar 2 angajati si putini ar fi crezut ca exista vreo posibilitate sa se ajunga la un asemenea succes. Totusi, afacerea a inceput sa se dezvolte rapid datorita dedicarii si implicarii de care au dat dovada fondatorii. Cresterea exponentiala a business-ului a fost simtita pe deplin la finalul anului 2016, cand existau deja 5 angajati, iar cifra de afaceri neta atingea un prag aproximativ de 1,36 milioane euro.

Faptul ca si in Romania comertul electronic cu articole vestimentare a explodat realmente a condus la o noua crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri obtinute de societatea din spatele site-ului dyfashion.ro in anul 2017. Scopul initial stabilit de fondatori a fost ca cifra de afaceri obtinuta sa se apropie cat mai mult de pragul de 2 milioane euro. Dupa cum am mentionat si anterior, conform portalului sursa, acest obiectiv a fost chiar depasit.

Care este secretul succesului intr-un astfel de caz, dincolo de explozia pe care a inregistrat-o comertul electronic, inclusiv ramura ce vizeaza comercializarea articolelor vestimentare? Se pare ca fondatorii au prevazut o asemenea evolutie, dar si ca au cautat tot timpul sa puna pret pe multumirea clientilor. In consecinta, articolele comercializate respecta standardele de calitate impuse si sunt realizate cu preponderenta in Romania.

Promovarea a avut la randul sau un rol in acest sens, contribuind la notorietatea brand-ului, care a devenit tot mai cunoscut pe piata. Onorarea la timp a comenzilor, dar si posibilitatea returnarii produselor au reprezentat de asemenea factori cheie care au adus multumire clientilor, construindu-le in acelasi timp increderea in DyFashion.

Colectii noi adaugate saptamanal, sedinte foto realizate pentru fiecare dintre produse, dar si orientarea catre un public larg, preponderent feminin, au fost alte elemente cheie prin care acest brand si-a atins si chiar depasit obiectivele. O astfel de crestere spectaculoasa se justifica in acest context, nu doar datorita faptului ca partea de comert electronic cu articole vestimentare si nu numai a cunoscut la randul sau o dezvoltare continua. Dovada clara a implicarii, dedicarii si a unei decizii inspirate de a intra pe aceasta piata - DyFashion.ro nu face altceva decat sa confirme trendul ascendent pe care se va mentine partea de e-commerce in Romania.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 19 Octombrie 2018

Votati articolul "Comertul electronic cu articole vestimentare, intr-o continua expansiune":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Societate care primeste imprumut de la asociat. Care sunt inregistrarile contabile?

    • In lumea afacerilor, accesul la capital este esential pentru functionarea si dezvoltarea unei societati, mai ales in fazele incipiente ale activitatii sale. In acest context, imprumuturile de la asociati devin o modalitate frecventa prin care firmele nou infiintate isi asigura lichiditatile necesare pentru a-si desfasura activitatea. Insa, inainte de a proceda la acordarea unui astfel de imprumut, partile implicate trebuie sa fie constiente de implicatiile legale si contabile ale...» citeste mai departe aici

  • Dividende interimare distribuite in cursul anului: monografia contabila si opinia specialistului

    • Putem distribui dividende interimare in cursul anului, in baza unor situatii financiare trimestriale, insa, daca nu le platim asociatilor pana la sfarsitul anului, trebuie sa declaram si sa platim impozit pe venit pana la data de 25 a anului urmator. Monografia contabila este simpla, insa intervin cateva conturi cu care nu suntem prea obisnuiti (463 si 456), astfel ca dupa regularizarea dividendelor (cu ocazia intocmirii situatiilor financiare anuale) este im...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • Mijloacele fixe de la A la Z: legislatie explicata si studii de caz

    • Toate operatiunile privind mijloacele fixe - achizitie, amortizare, reevaluare, casare, vanzare – pot genera erori de aplicarea a legii, amendate drastic. Stiati ca: - in conformitate cu art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 – neaplicarea corecta a reglementarilor contabile produce o amenda de la 300 lei la 4.000 lei? Ei bine, inregistrarea incorecta a unui obiect/mijloc fix poate genera o astfel de amenda! ...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X