email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bilete de tratament balnear 2022. Prima serie incepe din 9 martie, biletele fiind deja disponibile la casele teritoriale de pensii

Bilete de tratament balnear 2022. Prima serie incepe din 9 martie, biletele fiind deja disponibile la casele teritoriale de pensii
bilete tratamentcnppasigurari sociale

Prin HG nr. 304/2022, Guvernul a aprobat un numar maxim de 60.420 de locuri la tratament balnear care se acorda, in anul 2022, prin Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP).

Acordarea prestatiilor privind tratamentul balnear se face prin atribuirea de bilete de tratament persoanelor indreptatite, in limita numarului de locuri asigurate in unitatile de tratament din proprietatea CNPP, precum si a numarului de locuri contractate cu alti operatori economici de profil si a sumelor alocate pentru aceasta prestatie prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.
In acest an, Guvernul a alocat suma de 200.000.000 lei cu aceasta destinatie. Biletele, care includ tariful pentru 12 zile de tratament balnear, vor fi repartizate pe maximum 19 serii, pentru un sejur de 16 zile.

Pot solicita bilete de tratament pensionarii si asiguratii sistemului public de pensii, iar un procent de maxim 15% din numarul total al biletelor va fi acordat, gratuit, beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum si persoanelor care au suferit accidente de munca sau boli profesionale. 

La cele 60.420 de locuri se vor adauga, pana la nivelul sumelor prevazute cu aceasta destinatie in bugetul asigurarilor sociale de stat, bilete de tratament balnear contractate cu alti operatori economici de profil, dupa incheierea unor contracte subsecvente, in baza acordurilor-cadru atribuite in anul 2020.

Lista statiunilor si pretul integral al biletelor de tratament asigurate prin SC TBRCM SA, care se aplica pentru anul 2022, sunt afisate in Portalul CNPP la domeniul “Activitati CNPP/Bilete de tratament si odihna”. 

Lista statiunilor si tarifelor pentru biletele de tratament 

Prima serie incepe din data de 9 martie 2022, biletele fiind deja disponibile la casele teritoriale de pensii.

Numarul biletelor de tratament balnear contractat cu alti operatori economici va fi anuntat, ulterior, prin postarea pe Portalul CNPP.


de Ghinea Viorica

NOUTATI din Legislatia Contabila

Gestionati CORECT procesul de radiere al unui SRL/PFA?


Ce aveti de facut, din punct de vedere contabil,
atunci cand va confruntati cu un caz de radiere?

 
Atentie, procedura in sine este una complexa, sunt multe aspecte de gestionat (legate de stingerea datoriilor fiscale, lichidarea activelor si a stocurilor de marfa, plata impozitelor si contributiilor care rezulta din aceste operatiuni etc.) si, desigur, sunt multe documente de intocmit.
 
Si tocmai pentru ca procedura este una complexa, va oferim un ajutor solid prin intermediul unei lucrari de ultima ora, marca Rentrop & Straton: Radiere SRL. PFA. II. IF!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
bilete tratamentcnppasigurari sociale


Data aparitiei: 08 Martie 2022

Votati articolul "Bilete de tratament balnear 2022. Prima serie incepe din 9 martie, biletele fiind deja disponibile la casele teritoriale de pensii":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X