email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din 9 noiembrie, Ministerul Muncii pune la dispozitie TELVERDE pentru orice intrebari legate de relatiile de munca

Din 9 noiembrie, Ministerul Muncii pune la dispozitie TELVERDE pentru orice intrebari legate de relatiile de munca
ministerul munciiinspectia munciimunca la distanta

Incepand de luni, 9 noiembrie, Ministerul Muncii va pune la dispozitie TELVERDE pentru orice intrebare legata de noile masuri de protejare a sanatatii romanilor luate de Guvern, a anuntat ministrul Violeta Alexandru. 

TELVERDE - 0800.868.622 va functiona de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 21:00. 

"De luni, un Telverde la Ministerul Muncii. Asa am decis astazi (6 noiembrie 2020). La dispozitie pentru orice intrebare legata de noile masuri de protejare a sanatatii romanilor luate de Guvern, masuri avand consecinte asupra relatiilor de munca. Nu vrem sa afectam economia, locurile de munca, business-urile oamenilor. Guvernul, prin MMPS, a acordat peste 7 mld. lei pentru toate masurile de sprijin. Din martie pana astazi. Asa o mobilizare a administratiei (a institutiilor Ministerului Muncii) este fara precedent. Administratia poate lucra pentru cetateni, iar faptul ca o face cand ne confruntam cu una dintre cele mai grave situatii mie imi da o putere pe care cu greu o pot descrie. Faptul ca am luat toate aceste masuri arata ca ne pasa. Sunt 7000 de angajati activi, in plus, in evidentele Inspectiei Muncii, in octombrie fata de septembrie. Bine, Romania! Important este sa ramanem aproape de oameni, sa ii sprijinim sa munceasca in continuare, inclusiv sau in primul rand, prin munca la distanta.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Initiativa vine ca urmare a ultimelor masuri restrictive luate de Guvern. 

"In situatia de fata, Guvernul a luat noi decizii. Pe mine ma intereseaza ca romanii care muncesc, angajatorii care fac eforturi sa mentina locurile de munca sa fie ajutati. Suntem aici, raspundem intrebarilor. Vreau sa lamurim oamenii cu privire la munca lor in urmatoarele saptamani.", a mai specifica Alexandru.

In cazul in care nu se va raspunde concludent pe moment la o intrebare, se va nota numarul de telefon al apelantului, cu permisiunea acestuia, si se va reveni cu un telefon. 



"Ma intereseaza sa ajutam oamenii. Nu raspunde concludent, pe moment, “operatorul” la anumite intrebari care adreseaza o situatie specifica (noi in aceasta seara facand si un instructaj prin secretariatul general al ministerului)? Cu permisiunea persoanei, se va nota numarul de telefon si revenim cu promptitudine. Fiecare roman care munceste trebuie sa stie ca este respectat de Guvern.", a mai spus ministrul Muncii.


de Ghinea Viorica

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ministerul munciiinspectia munciimunca la distanta


Data aparitiei: 09 Noiembrie 2020

Votati articolul "Din 9 noiembrie, Ministerul Muncii pune la dispozitie TELVERDE pentru orice intrebari legate de relatiile de munca":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X