email
CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marcel Ciolacu: 'Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe'

Marcel Ciolacu: 'Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe'
taxe si impozitefacilitati fiscale ciolacureforma fiscala

Ministerul Finantelor se afla in dialog cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a gasi cele mai bune solutii pentru dezvoltarea economica a Romaniei si pentru a se alinia la principiile economice asumate ca membru al Uniunii Europene. Cu toate acestea, nu a fost stabilit un set de masuri concrete pentru o reforma fiscala, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Marcel Ciolacu exclude toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe

In spatiul public au aparut informatii care sugerau ca Guvernul intentioneaza sa majoreze taxe si impozite, precum si sa elimine anumite facilitati fiscale. Reprezentantii institutiei au clarificat ca aceste informatii provin dintr-un document vechi de lucru si nu reflecta planurile actuale ale Guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul nu planifica cresteri de taxe si a solicitat ministrilor sa fie mai atenti in comunicarea pe acest subiect. El a subliniat ca nu exista niciun pachet de masuri fiscale in discutie la nivelul Guvernului sau al Coalitiei.

In plus, premierul a cerut ca orice propunere fiscala sa fie discutata mai intai cu mediul de afaceri si cu societatea civila inainte de a fi prezentata in Guvern. De asemenea, a avertizat ca initiativele personale neaprobate politic in Coalitie, prezentate sub sigla Guvernului, nu vor fi tolerate.

"Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe. Exclus! Nu exista niciun pachet cu astfel masuri fiscale care sa fi fost discutat in Guvern sau in Coalitie! Din acest motiv, le-am cerut ministrilor sa nu mai avanseze nicio propunere fiscala in Guvern fara o consultare prealabila cu mediul de afaceri si cu societatea civila. 

Le solicit totodata sa fie mai atenti la comunicarea pe acest subiect! Nimeni nu are dreptul sa-si dea cu parerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului Romaniei! Deciziile se iau in Guvern! Orice alta cale de a arunca pe piata initiative personale, fara o validare politica prealabila in Coalitie, reprezinta o abatere pe care nu o vom lasa nesanctionata!", a afirmat Marcel Ciolacu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu


de Alina Ilie

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
taxe si impozitefacilitati fiscale ciolacureforma fiscala


Data aparitiei: 31 Iulie 2024

Votati articolul "Marcel Ciolacu: 'Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe'":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"CONTROALE e-Factura: TOP 9 recomandari pentru a evita sanctiunile"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X