email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Economiei: Aplicantii care nu semneaza si nu transmit contractul de finantare pana la termenul limita vor fi respinsi

Ministerul Economiei: Aplicantii care nu semneaza si nu transmit contractul de finantare pana la termenul limita vor fi respinsi
granturicapital de lucrufinantare

Ministerul Economiei atrage atentia beneficiarilor masurii 2 - Capital de lucru, anuntandu-i ca trebuie sa transmita dovada detinerii cofinantarii, altfel vor fi respinsi.


In vederea definitivarii procesului de semnare a contractelor de finantare, beneficiarii Masurii 2 care au primit notificarea de admitere la finantare sa transmita dovada detinerii cofinantarii. 

6.8 (1) Pentru aplicantii acceptati in urma verificarilor administrative si de eligibilitate in limita bugetului alocat masurii, aplicatia informatica va genera contract de finantare (Anexa nr. 2) care se va regasi in front office si va trimite pe adresa de corespondenta un mesaj de atentionare in acest sens. Aplicantii vor intra in aplicatie, vor descarca contractul de finantare, il vor semna cu semnatura electronica si il vor reincarca semnat in aplicatie in maxim 20 zile de la primire, dar nu mai tarziu de data limita prevazuta in schema de ajutor/OUG nr 130/2020 , impreuna cu dovada co-finantarii (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit). 
 

Citeste si: Granturi pentru capital de lucru. GHID pentru incarcarea dovezii de cofinantare in aplicatia electronica de inscriere​


IMPORTANT


 Aplicantii/solicitantii care nu semneaza si nu transmit contractul de finantare pana la termenul limita prevazut in prezenta procedura, vor primi Decizie de respingere semnata electronic de Directorul AIMMAIPE, transmisa prin contul din aplicatie!
 

In urma publicarii anuntului, solicitantii au reactionat la postarea facuta de Ministerul Economiei: 

"Acest anunt este ca si cum ne-au trimis tuturor contractele!!! Nu avem niciun raspuns din partea Ministerului. Vrem un update al tuturor firmelor eligibile macar!"

"Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri-România daca primim contractul de la dvs pe 23.12.2020 avem doar 7 zile sa il semnam si sa il incarcam in aplicatie? Avand in vedere ca trebuie incarcat pana pe 31.12.2020."


"Sa nu fii in stare din martie pana in decembrie sa aloci aceste fonduri ptr firmele afectate de pandemie.
Sa nu fii in stare sa analizezi cererile depuse... cand termenul limita este 31.12.2020.
Asta inseamna sa fii performant!!!
Nu pot decat sa va " FELICIT "
Decontul... la vot."

"Daca nu s-a primit nici contract, nici respingere, mai este vreo sansa de obtinere a acestor fonduri sau nu?"

"In maxim 20 de zile, dar voi inca nu ati trimis contractele, iar data limita este 31.12.2020. Mie mi-ar fi rusine sa tot fac postari pe FB! Ati avut patru luni sa implementati programul asta si acum e totul pe muchie de cutit. Vin sarbatorile nu prea va vad lucrand."


"Care contracte? Ati trimis pana acum cate contracte, cate clarificari si cate respingeri pe M2? Cate firme si-au vazut banii in cont pe M2?"
 

Acestea sunt doar cateva dintre reactiile dure postate la anuntul Ministerului Economiei. Pana acum institutia nu a oferit niciun raspuns aplicantilor nemultumiti.


 

Foto: Facebook.com


de Ghinea Viorica

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
granturicapital de lucrufinantare


Data aparitiei: 04 Decembrie 2020

Votati articolul "Ministerul Economiei: Aplicantii care nu semneaza si nu transmit contractul de finantare pana la termenul limita vor fi respinsi":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X