email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Antreprenoriatului: Programele de finantare nu ii vizeaza pe cei care doresc sa faca bisnita si profit peste noapte

Ministerul Antreprenoriatului: Programele de finantare nu ii vizeaza pe cei care doresc sa faca bisnita si profit peste noapte
matantreprenorifinantareintreprinderiparti sociale

Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT) atentioneaza potentialii achizitori de societati aplicante la programele nationale, care pana la momentul actual nu au semnat acordul de finantare, de faptul ca aceste intreprinderi trebuie sa indeplineasca conditiile specifice impuse de legislatia programelor, pe toata perioada de implementare a acestora.

Reprezentantii institutiei mentioneaza ca cererile pot fi respinse la finantare pe intreaga perioada de desfasurare a programului Start-Up Nation, in cazul in care aceste conditii nu mai sunt indeplinite.

De asemenea, MAT avertizeaza ca ulterior semnarii acordurilor de finantare, asociatii/actionarii societatilor beneficiare ale programului Start-Up Nation nu pot instraina mai mult de 49% din partile sociale, decat in exceptiile legii. In plus, informeaza ca acest fapt ar putea conduce la respingerea la finantare, in conditiile Legii nr. 218/2020, din momentul in care se constata incalcarea prevederilor stipulate in actul normativ.

Nu va lasati pacaliti! Programele de finantare pe care le punem la dispozitie sunt dedicate antreprenorilor de buna credinta, care doresc sa cladeasca un viitor mai bun si prosper atat pentru ei, cat si pentru generatiile viitoare ale Romaniei. Nicidecum nu ii vizeaza pe cei care doresc sa faca bisnita si profit peste noapte, prin incercarea de pacalire a statului si a cumparatorului! Tocmai, pentru a evita astfel de situatii, pe care pana acum nu ne-am dorit sa le punem in lumina, fiind cazuri izolate, am ales sa fim precauti. Drept urmare, am realizat procedurile programelor de asa natura incat comercializarea cererilor de finantare sau a firmelor beneficiare de granturi sa nu poata fi posibila fara consecinte: rezilierea contractului de finantare”, a declarat ministrul antreprenoriatului si turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Reprezentantii institutiei au oferit si cateva exemple de "Asa NU".

Foto principala: Unsplash.com


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
matantreprenorifinantareintreprinderiparti sociale


Data aparitiei: 13 Aprilie 2023

Votati articolul "Ministerul Antreprenoriatului: Programele de finantare nu ii vizeaza pe cei care doresc sa faca bisnita si profit peste noapte":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

X