email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Toate modificarile Codului fiscal de la 1 ianuarie 2023, intr-un singur loc. Cadoul RS la final de an

Toate modificarile Codului fiscal de la 1 ianuarie 2023, intr-un singur loc. Cadoul RS la final de an
bilantongpfasagasocietati comerciale

Acest an nu a fost deloc usor, mai ales pe plan profesional, unde contabilii au fost nevoiti sa isi depaseasca limita de limita. Codul fiscal a trecut prin multe modificari importante care inca mai necesita clarificari din partea autoritatilor, ceea ce inseamna ca si anul 2023 va fi destul de condimentat. 

La final de an 2022, tragem linie dreapta si adunam toate realizarile, dar si lectiile invatate. Ati depasit toate provocarile, asa ca meritati cadouri speciale si liniste sufleteasca. 

Da, Sarbatorile vin! Si odata cu ele un concediu binemeritat, urmat de un nou an cu realizari, speram unul mult mai bun.
 

Rentrop & Straton va vine in ajutor, cu preturi de neratat la zeci de lucrari de contabilitate si fiscalitate.

Va prezentam, pe scurt, cateva dintre lucrarile aflate la reducere:

Saga pentru PFA . Operare, exemple practice, recomandari - 80% reducere

Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile.

Formularele obligatorii pentru departamentul de contabilitate - 80% reducere

Contine modelele editabile ale documentelor contabile obligatorii, in conformitate cu O.M.F.P. nr. 2.634/2015, instructiuni privind personalizarea acestora, conditii legale de intocmire, transmitere sau arhivare.

Decontarile de la A la Z - 80% reducere

Lucrarea are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari: decontari cu asociatii, privind capitalul, dividendele, decontari cu societati afiliate, decontari ale operatiunilor in curs de clarificare, decontari cu tertii ... etc.

Manualul de inventariere. Societati comerciale, PFA, ONG - 70% reducere

Lucrarea prezinta procedura de inventariere, pas cu pas, impreuna cu setul complet de documente pe care trebuie sa le intocmiti! De asemenea, in lucrare gasiti explicata procedura de inventariere in Saga.

Corespondenta detaliata a conturilor - 70% reducere

Lucrarea va ajuta sa rezolvati rapid si profesionist toate nelamuririle pe care le aveti legate de corespondenta conturilor, de corectitudinea documentelor dvs. justificative si va economiseste timpul, banii si energia!

SAF-T. Ghid de raportare corecta - 50% reducere

Ghidul pe care vi-l punem la dispozitie traduce intr-un limbaj prietenos sistemul SAF-T, astfel incat raportarea dvs. va fi corecta si usor de gestionat. El va permite in primul rand sa intelegeti acest nou mecanism de a transmite informatii catre ANAF, deoarece, fara sa intelegeti mecanismul, riscul de a gresi este foarte mare.

Modele editabile pentru calculatia costurilor - 50% reducere

Va punem la dispozitie UNICUL instrument de informare si consultanta specializata pe problemele contabilitatii de gestiune existent pe piata produselor de specialitate. Lucrarea se adreseaza contabililor si managerilor din firmele cu profil de productie, servicii, constructii, agricultura si realizare film.

Manualul contabilului incepator - 40% reducere

In acest manual gasiti informatii detaliate despre documentele obligatorii pe care trebuie sa le intocmiti, planul de conturi si reguli de functionare a conturilor, capitalul social, contabilitatea veniturilor si a cheltuielilor, imobilizari corporale si necorporale, sfaturi, recomandari si antentionari din partea specialistilor.

Cartea verde a contabilitatii - 35% reducere

Cartea Verde a Contabilitatii va ofera explicatii, interpretari si solutii pentru cele mai sensibile aspecte legate de: scutiri de impozite pentru veniturile din salarii, impozitul pe venitul agricol, declaratia unica, TVA, contributii sociale, contributia asiguratorie pentru munca, impozite si taxe locale, instituirea taxei pe activele financiare etc.

Balanta de verificare de la A la Z - 20% reducere

Lucrarea va invata cum sa cititi si sa interpretati profesionist datele din balanta cum ar fi profitul firmei, bunurile de patrimoniu, datoriile, veniturile si cheltuielile, capitaluri etc si cum sa reglati soldurile eronate, cum sa faceti ajustari inteligente in folosul firmei.

 

Atentie! Acestea sunt doar cateva dintre zecile de lucrari aflate la reducere! ...click aici pentru oferta completa >>

Este timpul sa va faceti munca mai usoara, cu niste costuri minime! Alegeti acum lucrarile de care aveti nevoie!
Alege inteligent si sarbatoreste impreuna cu noi! 


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
bilantongpfasagasocietati comerciale


Data aparitiei: 04 Ianuarie 2022
Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022

Votati articolul "Toate modificarile Codului fiscal de la 1 ianuarie 2023, intr-un singur loc. Cadoul RS la final de an":
Rating:

Nota: 3.5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii