Contabilul.ro
Un proiect editorial marca Rentrop&Straton -
Liderul informatiilor specializate din Romania
Contabilul.ro

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"Modificari privind raportarea SAF-T. Noutati privind D406 + 7 Studii de caz"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Modificari privind raportarea SAF-T. Noutati privind D406 + 7 Studii de caz
mail
Legislatie Contabilul.ro | Legislatie | Legislatie fiscala

Descarcati ultima versiune pentru cec ridicare numerar multiplu

Data actualizarii: 08 Septembrie 2015
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
cec ridicare numerar multipluformularul ceccarnete de cecuriultima versiune

Va reamintim ca cec pentru ridicare numerar multiplu reprezinta o aplicatie dezvoltata de ANAF pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea cecurilor pentru ridicare numerar conform OMFP 1801/2014.

Programul a fost actualizat la 26.08.2015 si poate fi descarcat in varianta actualizata aici.

Formularul Carnet de cecuri pentru ridicare numerar, cod 14.20.06/TS, prevazut in Ordinul ministrului de stat, ministrul finantelor 1801/1995 a fost inlocuit cu formularul Cec pentru ridicare numerar multiplu, cod 14.20.06/TS.

Unitatile Trezoreriei Statului elibereaza institutiilor publice sume in numerar pe baza de Cec pentru ridicare numerar multiplu, cod 14.20.06/TS, numai dupa epuizarea stocurilor de carnete de cecuri pentru ridicare numerar.

Retineti ca formularul Cec pentru ridicare numerar multiplu se tipareste pe o singura fata, prin intermediul aplicatiei informatice puse la dispozitia institutiilor publice de Ministerul Finantelor Publice.

Formularul Cec pentru ridicare numerar multiplu se utilizeaza de catre institutiile publice la ridicarea de numerar de lka unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului in vederea efectuarii de plati potrivit prevederilor legale in vigoare.

Se intocmeste in doua exemplare, in lei, fara zecimale, din care un exemplar se prezinta la unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului pentru ridicarea de numerar si un exemplar ramene la institutia publica. Raspunderea pentru situatiile in care datele inscrise de institutia publica in cele doua exemplare ale cecului pentru ridicare numerar multiplu sunt diferite revine exclusiv persoanelor desemnate de institutia publica sa semneze si stampileze documentul in rubrica Institutie publica - Semnatura si stampila.

Unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului au obligatia preluarii informatiilor de pe formularul Cec pentru ridicare numerar multiplu in format electronic in conformitate cu exemplarul nr. 1 depus de catre institutia publica.

In coloana "COD PROGRAM" se inscrie codul de program pentru care se dispun platile de catre institutiile publice care au cuprinse programe in bugetele aprobate potrivit prevederilor legale in vigoare. In cazul platilor aferente unor cheltuieli bugetare pentru acre nu sunt aprobate programe, rubrica "Cod program" se completeaza cu "0000000000".


Coloanele "COD ANGAJAMENT" si "INDICATOR ANGAJAMENT" se completeaza cu codificarile generate de aplicatia informatica de control al angajamentelor bugetare numai de catre institutiile publice inrolate in sistemul "Controlul angajamentelor bugetare".

Sursa: asistenta-contribuabili.ro

 






Articole Similare




Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT

Raportul Special
"Modificari privind raportarea SAF-T. Noutati privind D406 + 7 Studii de caz"


X