email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtineti in timp record documentele obligatorii pentru ONG-uri

ongmanualul de politici contabileproceduri contabile

Singurul lucru care nu mai poate fi recuperat este timpul. Trece atat de repede si ni se pare ca nu ne ajunge pentru a face toate lucrurile pe care vrem sa le facem. Mai ales ca multe dintre ele sunt obligatorii, deci nu se pune problema ca le putem amana sau evita. 

Zilele trecute vorbeam despre asta cu un prieten contabil. Imi povestea despre manualul de politici contabile si procedurile contabile pentru ONG-uri, care sunt obligatorii. Si despre cat de mult timp iti ia in mod obisnuit sa le intocmesti. 

Insa el a gasit o solutie rapida, pe care vreau sa v-o impartasesc si dvs. 

Este vorba despre Pachetul Politici si Proceduri Contabile pentru ONG-uri, de la Rentrop & Straton. Pe care il gasiti si la oferta! Deci, dublu beneficiu! (...click aici pentru detalii complete >>)

Mai exact, oferta este de tipul 1+1 Cadou si include: CD-ul Manual de Politici Contabile pentru ONG si CD-ul Proceduri Contabile pentru ONG.

Dar sa vorbim despre ele pe rand. 

Folosind CD-ul Manual de Politici Contabile pentru ONG, nu trebuie sa mai faceti vreun efort suplimentar. CD-ul este editabil, deci veti inlocui doar datele specifice pentru ONG. Veti avea totul gata in timp record.

Vorba lunga, saracia omului. Asa ca vom trece in revista principalele avantaje ale Manualului:

  • Este elaborat conform cu Reglementarile Contabile pentru ONG.
  • Este utila oricarei ONG.
  • Va ofera un model de manual gata redactat si editabil. Aveti la dispozitie si varianta Word a manualului; 100% editabil; puteti printa integral!
  • Aveti propriul dvs. manual in cel mai scurt timp posibil

(…vedeti aici cuprinsul CD-ului Manual de Politici Contabile pentru ONG >>)

Apoi, cadoul pe care Rentrop & Straton vi-l ofera, CD-ul Proceduri Contabile pentru ONG este exact ceea ce mai aveti nevoie pentru a scapa de griji.

CD-ul contine 21 de proceduri contabile asociate celor mai frecvente activitati specifice unui ONG. Aflati despre tratamentul fiscal-contabil aplicat: 

*  Documentelor
*  Stocurilor 
*  Imobilizarilor (...detalii aici >>)
*  Contractelor
*  Achizitiilor si datoriilor
*  Furnizorilor
*  Casieriei
*  Deconturilor de trezorerie (...detalii aici >>)
*  Fondurilor nerambursabile
*  Sponsorizarilor
*  Salariilor

Cele 21 de proceduri sunt modele accesibile cu doar 1 simplu click, care tin cont de particularitatile legislative pe care un ONG le prezinta. Contin informatii complete care va scutesc de cautari consumatoare de timp si efort.

Aflati fara a mai rasfoi tomuri intregi de legislatie cum:

  • se intocmesc documentele justificative
  • se arhiveaza aceste documente
  • se realizeaza asocierile in participatiune
  • se clasifica si inregistreaza contractele de leasing
  • se gestioneaza stocurile
  • se modifica legal politicile contabile
  • se gestioneaza fondurile nerambursabile si donatiile primite
  • se calculeaza si se inregistreaza in contabilitate salariile angajatilor ONG-ului
  • se intocmesc deconturile pentru trezorerie


Atentie! Lipsa politicilor si procedurilor contabile specifice ONG-urilor sunt drastic amendate prin lege! Pana la 4.000 de lei amenda!

Sa recunoastem: fiecare dintre noi este stresat ca poate interpreta legea in mod eronat. Si ca se poate trezi cu amenzi! Nu numai ca situatia creata este neplacuta, dar poate destabiliza intreaga activitate a ONG-ului.

Partea buna este ca puteti fi 100% sigur acum. Toate procedurile contabile prezente pe CD-ul Proceduri contabile pentru ONG sunt editabile.

(...click aici pentru cuprinsul CD-ului Proceduri Contabile pentru ONG >>)

Foarte important este ca ambele lucrari sunt editabile si pot fi adaptate fiecarui tip de ONG, in functie de specificul si nevoile acestuia. Economisiti trei lucruri esentiale: timp, bani si energie!

Descoperiti aici toate avantajele ofertei >>


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Legea nr. 296/2023: Atentie la modificarile fiscale pentru PFA!


PFA/Intreprindere Individuala/Intreprindere Familiala - Legislatia se modifica!

Atentie la NOUTATILE din Codul Fiscal!
Taxele pentru PFA sunt luate la tinta!

Fii mereu informat cu cele mai noi modificari din lege

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ongmanualul de politici contabileproceduri contabile


Data aparitiei: 22 Septembrie 2017

Votati articolul "Obtineti in timp record documentele obligatorii pentru ONG-uri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Definitia intreprinderilor legate: clarificari aduse de MF

    • Ministerul Finantelor propune o noua definitie a intreprinderilor legate in contextul impozitarii microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG publicat miercuri, 13 martie.  Prevederile urmeaza sa se aplice incepand cu verificarea incadrarii in categoria microintreprinderilor in anul 2024.  Aceasta propunere legislativa clarifica aplicarea regulior fiscale, mai ales in contextul aparitiei confuziilor generate de prevederile OUG 115/2023 (art. 47 alin...» citeste mai departe aici

  • Salariat cu norma intreaga si titular PFA: studiu de caz privind plata CASS

    • Conform Codului Fiscal, in anul 2024, PFA trebuie sa plateasca la stat un impozit in cota de 10% din venitul net, atat pentru activitatile din sistem real, cat si pentru cele cu norma de venit. Diferenta este la PFA in sistem real, pentru care din acest an si CASS devine cheltuiala deductibila (pana acum intra doar CAS-ul in facilitate). Acest lucru inseamna ca din venitul net se scade CAS-ul si CASS-ul. Salariat si titular PFA 2024 - studiu de caz ...» citeste mai departe aici

  • HORECA in 2024: legislatie explicata si monografii contabile

    • HoReCa este, fara niciun dubiu, un sector vital al economiei, cu o pondere majora, alaturi de comert si transporturi, la cresterea PIB. Este un adevarat barometru care reflecta mai precis decat orice statistici disponibilitatile de consum si, implicit, nivelul de trai al populatiei. Si tocmai din cauza importantei sale, acest sector este vizat adesea de modificari legislative care aduc fie restrictii, fie facilitati, fie noi proceduri sau noi taxe si impozite. Iar t...» citeste mai departe aici

  • Retur produse vandute: monografia contabila aplicabila atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator

    • Societatea AbaProd SRL, avand ca obiect de activitate productia de imbracaminte, platitoare de impozit pe profit si TVA, a livrat catre Eva SRL produse finite cu incasare pe masura vanzarii, in doua transe: o livrare in luna decembrie N-1, in valoare de 1.000 lei + TVA (cost de productie 600 lei) si o livrare in luna ianuarie N, de 2.000 lei + TVA (cost de productie 1.400 lei). In luna ianuarie, clientul a achitat contravaloarea a 50% din produsele vandute. In luna iunie N, clientul i...» citeste mai departe aici