email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Florin Citu: Bugetarii trebuie sa accepte sa munceasca fara vouchere, tichete de vacanta, tot felul de sporuri, pensii speciale

Florin Citu: Bugetarii trebuie sa accepte sa munceasca fara vouchere, tichete de vacanta, tot felul de sporuri, pensii speciale
bugetarisalariianaf

Florin Citu, ​liderul senatorilor PNL, considera ca salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. El precizeaza ca bugetarii sunt privilegiatii societatii si ca sunt sustinuti de taxele platite de privat.


Bugetarii primesc tichete de vacanta, tot felul de sporuri, zile libere si cel mai important siguranta ca indiferent de cat prost isi fac meseria nu pot sa concediati. Tot ce primesc in plus bugetarii este sustinut de taxe platite de privati.", a postat Florin Citu pe contul de Facebook.

 

Liberalul subliniaza faptul ca este vorba despre o discriminare in acest caz. “Restul romanilor, din tara si din strainatate, muncesc pentru ca bugetarii sa traiasca bine, chiar daca majoritatea sunt praf la locul de munca. (Exista o parte dintre bugetarii care merita fiecare leu pe care il primesc. Ei sunt singurii care raman in guvernarea liberala).”

Florin Citu a venit si cu o solutie pentru a elimina aceasta discriminare din sistemul romanesc. “Bugetarii trebuie sa accepte sa munceasca fara vouchere, tichete de vacanta, tot felul de sporuri, pensii speciale si mai ales trebuie sa accepte sa fie concediati atunci cand nu-si fac treaba. ”

Citu a mai completat ca “A lucra in sectorul public nu trebuie sa mai arate ca un premiu. Ca si cum cel care ajunge acolo a castigat la loterie si este aranjat pe viata.
Este inadmisibil sa dai spaga sa lucrezi in sectorul public cand economia privat importa forta de munca din exterior!”

Spre finalul postarii publice, Florin Citu a luat fiecare institutie in parte. “CNSP inca nu a publicat estimarile de vara desi avem o rectificare bugetara. Trebuiau publicate in iulie. Sigur si-au incasat salariile. Le-au incasat si atunci cand NU au facut studiu de impact pentru legea salarizarii, legea pensiilor, OUG 114 etc.


Curtea de Conturi nu a investigat exectutia bugetara de anul trecut, nici pe cea de acum doi ani si nu da semne ca vrea sa investigheze aceasta rectificare bugetara. Dar salariile le primesc. La fel si pensiile speciale.

ANAF… trebuie restructurat din temelii. Zilnic primesc de la cetateni exemple de abuzuri ale functionarilor ANAF. Abuzuri pentru care acestia nu platesc niciodata.

CNSP, ASF, ANAF, Curtea de Conturi, MAI, CNAS etc.. institutii care ar fi trebuit sa-i protejeze pe romani de ABUZURILE infractorilor de la PSD+ALDE nu-si fac treaba. Dar primesc salarii, sinecuri si pensii speciale.”

 

“Vine curatenia de primavara.”, a incheiat Florin Citu.

 


de Ghinea Viorica

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
bugetarisalariianaf


Data aparitiei: 22 August 2019

Votati articolul "Florin Citu: Bugetarii trebuie sa accepte sa munceasca fara vouchere, tichete de vacanta, tot felul de sporuri, pensii speciale":
Rating:

Nota: 3.43 din 5 din 38 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X