email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vine Iepurasul la RS! Reduceri de pana la 80% si transport gratuit la lucrarile dorite de fiscalitate si contabilitate

Vine Iepurasul la RS! Reduceri de pana la 80% si transport gratuit la lucrarile dorite de fiscalitate si contabilitate
somaj tehniccontrol anafdeclaratia unicatva

Avem o primavara zbuciumata din punct de vedere fiscal, contabil, financiar si lista poate continua. Dar vestea buna este ca va puteti baza intotdeauna pe sprijinul specialistilor nostri. Am cuprins in oferta noastra speciala de Paste produse care contin toate noutatile din Codul fiscal, Codul de procedura fiscala, Codul muncii, dar si taxe si impozite si proceduri contabile.


Rentrop & Straton iti da o mana de ajutor si in aceasta perioada sensibila, oferindu-ti reduceri de pana la 80% la zeci de lucrari de contabilitate, fiscalitate si legislatia muncii. Inca o veste buna este ca iti oferim transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.
 

Nu rata oferta speciala de Paste, cu REDUCERI de pana la 80%… click aici pentru lista completa de lucrari ► 

 

Venituri din CHIRII. Tratament fiscal. Monografii contabile (format online) - REDUCERE 80%

Lucrarea explica excelent care este noua modalitate de impozitare a chiriilor in 2023 si ce obligatii aveti. Descoperiti acum: modificarile fiscale; (majorari ale impozitului pe chirii, modificarea plafonului de la care se platesc asigurari de sanatate la venituri din chirii, depunerea contractelor de inchiriere la ANAF) si exemple concrete de aplicare a legii.


Manual de politici contabile pentru ONG - REDUCERE 80%

Modelele editabile de politici contabile editabile si adaptabile imediat specificului activitatii ONG-ului/asociatiei/organizatiei.

E-FACTURA si E-TRANSPORT. 67 de Studii de Caz + Monografii Contabile la zi - REDUCERE 70%

Gandita si realizata ca o culegere de situatii rezolvate, in care RO E-Factura si RO E-Transport sunt principalele puncte de interes, lucrarea abordeaza subiecte din realitatea cotidiana. Toate studiile de caz sunt insotite de monografii contabile specializate, conforme reglementarilor in vigoare, complete, explicate.

Formularele obligatorii pentru departamentul de contabilitate - REDUCERE 65%

Contine modelele editabile ale documentelor contabile obligatorii, in conformitate cu O.M.F.P. nr. 2.634/2015, instructiuni privind personalizarea acestora, conditii legale de intocmire, transmitere sau arhivare.

Decontarile de la A la Z - REDUCERE 65%

Lucrarea are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari: decontari cu asociatii, privind capitalul, dividendele, decontari cu societati afiliate, decontari ale operatiunilor in curs de clarificare, decontari cu tertii ... etc.

Ghid practic Saga pentru PFA - REDUCERE 60%

Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile cerute de lege.

Manualul Contabilului Incepator - Stick USB - REDUCERE 55%

Lucrarea a fost creaat special pentru a veni in ajutorul contabililor care sunt la inceput de drum si vor sa devina rapid cei mai buni contabili! Aceasta va prezinta, pas cu pas, tot ce aveti de facut. Va ajuta sa: va improspatati si actualizati cunostintele privind partea teoretica a contabilitatii etc.

Modele editabile pentru calculatia costurilor - REDUCERE 50%

Va punem la dispozitie UNICUL instrument de informare si consultanta specializata pe problemele contabilitatii de gestiune existent pe piata produselor de specialitate. Lucrarea se adreseaza contabililor si managerilor din firmele cu profil de productie, servicii, constructii, agricultura si realizare film.


Balanta de verificare de la A la Z - REDUCERE 40%

Lucrarea va invata cum sa cititi si sa interpretati profesionist datele din balanta cum ar fi profitul firmei, bunurile de patrimoniu, datoriile, veniturile si cheltuielile, capitaluri etc si cum sa reglati soldurile eronate, cum sa faceti ajustari inteligente in folosul firmei.

Cartea Verde a Contabilitatii 2023 - REDUCERE 30%

Cartea Verde a Contabilitatii va ofera explicatii, interpretari si solutii pentru cele mai sensibile aspecte legate de: scutiri de impozite pentru veniturile din salarii, impozitul pe venitul agricol, declaratia unica, TVA, contributii sociale, impozite si taxe locale, instituirea taxei pe activele financiare etc.

 

IMPORTANT! Acestea sunt doar cateva dintre ofertele speciale pe care echipa noastra le-a pregatit. Descopera lista completa pentru contabili. ►

Echipa RS iti ureaza un Paste fericit alaturi de cei dragi! 


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
somaj tehniccontrol anafdeclaratia unicatva


Data aparitiei: 16 Aprilie 2020
Ultima actualizare: 03 Aprilie 2023

Votati articolul "Vine Iepurasul la RS! Reduceri de pana la 80% si transport gratuit la lucrarile dorite de fiscalitate si contabilitate":
Rating:

Nota: 2.75 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii