email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salarizarea unitara e gata: In 2018 un medic ATI va castiga peste 3.700 euro, iar un bibliotecar va avea un salariu de circa 6.000 lei

legea salarizarii unitaresalarizarea unitaraliviu dragneasalariu medic

Potrivit anuntului facut de presedintele PSD, Liviu Dragnea, proiectul legii salarizarii unitare a fost finalizat, urmand sa fie depus la Parlament.

Pentru a afla mai multe detalii gasiti aici Legea Salarizarii Unitare.

"Ierarhizarea functiilor s-a facut dupa modelele practicate in celelalte state membre ale Uniunii Europene, iar pentru alinierea functiilor pe aceasta ierarhizare Guvernul va aloca 32 de miliarde de lei pana in 2020, asa cum am promis si in campania electorala”, a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook, citat de Republica.ro.

Totodata, aceeasi sursa aminteste de infograficele prezentate de presedintele PSD si prin care se arata cuantumul total la care ar urma sa ajunga in timp salariile angajatilor din Romania.

Potrivit acestor infografice, in anul 2018, adica incepand de anul viitor, un medic rezident ar urma sa castige 1.266 de euro, un medic specialist cu vechime maxima 2.750 de euro, un medic primar cu vechime maxima 3.472 de euro, iar un medic cu vechime maxima din ATI 3.705 euro.

"Si salariile asistentilor medicali vor creste pana in 2018, acestea urmand sa varieze, conform proiectului, intre 3.950 de lei, pentru un asistent debutant, si 5.108 lei pentru un asistent principal.

Salariile cadrelor didactice ar urma sa atinga nivelul maxim prevazut in legea salarizarii in anul 2022. Atunci, un profesor debutant care preda la liceu ar urma sa castige un salariu lunar de 4.098 de lei, de la 1.962 de lei cat castiga in prezent, in schimb ce un profesor veteran, tot de liceu, ar urma sa fie remunerat cu 6.900 de lei, de la 3.500 de lei in prezent", scrie Republica.ro, citand aceleasi infografice prezentate de Liviu Dragnea.

Totodata, un actor va avea venituri de aproximativ 6900 lei in 2022, iar un bibliotecar cu vechime maxima si studii superioare ar castiga 6.643 de lei, potrivit schemei din legea salarizarii unitare.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
legea salarizarii unitaresalarizarea unitaraliviu dragneasalariu medic


Data aparitiei: 05 Aprilie 2017

Votati articolul "Salarizarea unitara e gata: In 2018 un medic ATI va castiga peste 3.700 euro, iar un bibliotecar va avea un salariu de circa 6.000 lei":
Rating:

Nota: 3.5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X