email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

OFICIAL! Guvernul a adoptat majorarea salariului minim cu 83 Ron

OFICIAL! Guvernul a adoptat majorarea salariului minim cu 83 Ron
salariu minimministerul munciiangajatori

Guvernul Orban a adoptat, vineri, o hotarare de guvern care majoreraza salariul minim brut pentru anul urmator la 2.230 lei, adica cu 83 de lei in plus pentru angajati, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru.


“In sedinta de Guvern de aseara (vineri), a fost aprobat HG pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2020. Anul viitor, salariul brut va fi de 2230 lei lunar, adica 1346 net. O crestere de 83 lei in fiecare luna pentru cei care vor primi salariu minim. A fost marit cel al angajatilor fara studii superioare. Al celor cu studii superioare ramane la fel, 2350. Ideal ar fi ca nici unii nici altii sa nu ramana, in timp, pe salariu minim (mai ales cei cu studii superioare), dar discutia este mult mai complexa si eu ma refer aici la ziua de ieri.”, a precizat Ministrul Muncii.

Violeta Alexandru  a adaugat ca aceasta crestere “a fost decisa la finalul unei sustinute activitati de analiza facuta intr-un timp scurt, dar cu seriozitate. Am vrut sa nu se mai ia decizii de crestere fara analiza impactului. Asa ca, in primele zile dupa preluarea guvernarii, am facut rapid un grup de lucru: Cancelaria Prim-Ministrului, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Finantelor Publice si s-a muncit ca sa se livreze rezultate cat de repede posibil. Timp in care ne-am consultat cu toti partenerii, cei prevazuti de lege dar, de fapt, cu oricine a fost interesat si a dorit sa isi exprime un punct de vedere. Toate sub presiunea timpului – ne-am dorit sa fim si eficienti dar si respectuosi cu angajatorii care urmareau subiectul. Oameni care aveau nevoie sa stie care este decizia finala pentru a-si putea adapta bugetele de salarii pe 2020.”

 

Citeste mai multe informatii despre documentul pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2020.


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
salariu minimministerul munciiangajatori


Data aparitiei: 16 Decembrie 2019

Votati articolul "OFICIAL! Guvernul a adoptat majorarea salariului minim cu 83 Ron":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 4 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X