Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"POLITICI CONTABILE - modificari importante in Codul Fiscal"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
POLITICI CONTABILE - modificari importante in Codul Fiscal
mail
Contabilitate Contabilul.ro | Contabilitate | Declaratii si formulare

Contabilitate digitala: tranzitia catre o afacere flexibila.

Data aparitiei: 13 Mai 2020
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Contabilitate digitala: tranzitia catre o afacere flexibila.
soft contabilitatedigitalizarebusinessonline

Posibilitatea lucrului de acasa a devenit foarte importanta in aceasta perioada. Longevitatea companiilor depinde acum de posibilitatea angajatilor de a lucra de acasa, de aceea multe business-uri se orienteaza catre solutii digitale, astfel incat macar o parte din operatiuni sa fie mutate in online. Atat business-urile, cat si consumatorii, cauta raspunsuri in mediul online la necesitatile lor, inclusiv companiile care se intereseaza de servicii contabile.

Cum poate industria sa raspunda la aceasta provocare? Prin tranzitia catre automatizare si digitalizare. Acest lucru este foarte util pentru toti contabilii care vor sa lucreze de acasa. Apeland la aceasta tranzitie, acestia vor putea gestiona un numar nelimitat de clienti din confortul propriei locuinte, avand acces la baza de date a clientului oricand si oriunde.

Antreprenorii/Oamenii de afaceri trebuie sa realizeze faptul ca un program de contabilitate nu inseamna doar eficientizarea proceselor contabile si usurarea muncii angajatilor, ci si protejarea lor, astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze la locul de munca.

Un alt beneficiu foarte important pentru antreprenori este adaptabilitatea business-ului la contextul actual. Comportamentul de consum este in continua schimbare in contextul in care mereu apar noi provocari in functie de situatiile neprevazute cu care acestia se confrunta. De aceea, businessurile incearca sa tina pasul si sa isi modeleze ofertele, reducerile si portofoliul, in conformitate cu cerintele dinamice ale pietei, cerinte care apar constant. In acest sens, trebuie sa implementeze aceste schimbari foarte repede.

 Programul 1C: Contabilitate ii poate ajuta sa mentina acest pas alert.

Firmele de contabilitate care isi automatizeaza procesele vor avea si ele de castigat, nu doar pentru ca isi protejeaza angajatii si le ofera instrumentele necesare pentru a-si continua activitatea, dar si pentru ca acestia devin in mod automat mai productivi. O tendinta usor de remarcat in cadrul companiilor din Romania a fost faptul ca productivitatea angajatilor a crescut in lunile in care au lucrat de acasa.

Asadar, un upgrade al instrumentelor de lucru inseamna in acelasi timp si o crestere a performantei echipei. Acest lucru poate oferi un avantaj competitiv clar in industria serviciilor financiare, iar acestea vor fi la foarte mare cautare de catre antreprenorii care doresc sa-si adapteze modelul de business la noul peisaj economic.

Volumul de servicii oferite de firmele de contabilitate va creste si el, iar aceste firme vor putea gestiona o cerere mai mare, astfel incat sa-si diversifice portofoliul de clienti. Exista inclusiv companii care au optat pentru beneficii de somaj tehnic pentru contabilii in-house, iar acum sunt in cautare de servicii contabile care sa se poata desfasura fara deplasare sau intalniri fata-in-fata. Firmele care ofera digital serviciile lor de contabilitate vor avea de castigat in acest context.

Digitalizarea contabilitatii nu inseamna doar usurarea muncii. Beneficiile pe care le aduce in plus sunt urmatoarele: eficienta si rapiditatea in implementarea operatiunilor contabile, cresterea productivitatii contabililor, cresterea volumului de operatiuni contabile realizate intr-o zi de munca, mentinerea unui pas alert pentru intampinarea comportamentelor de consum care, in acest context, se schimba fulgerator.

Dar ce poate face, mai exact, programul 1C: Contabilitate? Acesta permite inregistrarea prompta a documentelor de achizitie si receptie, vanzare si servicii, gestionarea depozitelor, a stocurilor si a fluxului complet al mijloacelor banesti, precum si performarea de operatiuni bancare si numerar.

Cu ajutorul lui puteti gestiona usor baza de clienti, puteti lucra cu liste de preturi, precum si seta date scadente pentru termenul de plata. De asemenea, este foarte util pentru a prelua de pe internet informatii despre firme-client si firme-furnizor, a gestiona intregul proces de productie si a tine evidenta procesului de salarizare. Platitorii de TVA pot fi verificati oricand, extrasele bancare pot fi incarcate direct in aplicatie, formele de listare pot fi personalizate, iar echipamentele electronice (precum imprimanta sau scannerul) pot fi puse in functiune de la distanta.

Nu doar atat, dar echipa 1C va este mereu alaturi, oferind suport constant celor care au dificultati de operare a programului, iar operatorii nostri pot fi contactati direct prin aplicatie si sunt gata sa raspunda intrebarilor din partea utilizatorilor. Echipa noastra de dezvoltare actualizeaza constant programul, astfel incat experienta utilizarii lui sa fie placuta, usoara si fara surprize. Acceptam chiar si cereri de personalizare a programului in functie de nevoile clientilor care isi doresc ca echipa lor sa fie cat se poate de competitiva.

Puteti descoperi intreaga suita de functionalitati ale sistemului 1C:Contabilitate urmand link-ul www.1c.ro/solutii/1c-contabilitate/ sau contactandu-ne direct la numarul de telefon: +40 733 066 385.






Articole Similare





Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT

Raportul Special
"POLITICI CONTABILE - modificari importante in Codul Fiscal"


X