email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia digitala destinata managementul angajatilor din contabilitate

Aplicatia digitala destinata managementul angajatilor din contabilitate
aplicatiecontabilitate de gestiunesoft de concedii

Discutiile despre eficienta solutiilor digitale si importanta integrarii acestora in viata de zi cu zi, atat personala cat si profesionala, sunt in centrul atentiei de mai multi ani. Pe piata tehnologica actuala, varietatea optiunilor poate complica procesul decizional. Acest articol exploreaza cum solutia de pontaj si resurse umane - iFlow poate modifica semnificativ managementul in compania ta de contabilitate.

Salarii si bonusuri

Incepem cu aspectul central al iFlow: fiind o aplicatie avansata pentru calculul timpului de lucru, care genereaza automat rapoartele de pontaj, precum si condica de prezenta. Aceasta functionalitate esentiala permite nu doar o inregistrare eficienta a orelor de lucru, ci si gestionarea detaliata a orelor suplimentare si a invoirilor. Astfel, se asigura calculul precis al salariilor si bonusurilor angajatilor, eliminand erorile manuale.

Evidenta activitati

iFlow ofera o solutie eficienta pentru monitorizarea resurselor alocate fiecarui client. Prin crearea de proiecte si subproiecte, utilizatorii pot gestiona si urmari cu precizie sarcinile. Aceasta metodologie permite o vizualizare clara a volumului de munca existent si faciliteaza inregistrarea exacta a orei de inceput si de sfarsit pentru fiecare activitate. Astfel, se poate evalua cu acuratete timpul investit pe client si costurile asociate serviciilor prestate. Abordarea respectiva asigura nu doar o alocare corespunzatoare a resurselor umane, ci si o planificare si organizare mai eficiente a muncii pentru viitor.

Planificarea si raportul de concedii

Softul de concedii iFlow permite planificarea atenta si mentinerea unei evidente precise a zilelor de concediu ale angajatilor. Functionalitatea include posibilitatea de a aproba sau respinge cererile de concediu direct in aplicatie, cu un sistem de notificari pentru suprapuneri. Un avantaj major este generarea automata a unui document digital pentru fiecare cerere de concediu, care poate fi semnat electronic, simplificand astfel procesul administrativ. In plus, cu iFlow poti gestiona si zilele de concediu speciale, conform reglementarilor legislative.

Self Service Angajati

Aplicatia ofera angajatilor un portal intuitiv si accesibil, unde ei isi pot verifica cu usurinta pontajul si programul de lucru, avand totodata acces la informatii actualizate despre zilele de concediu disponibile si documentele importante. Mai mult, platforma permite angajatilor sa initieze cereri noi, cum ar fi solicitarile de concediu sau alte necesitati administrative, si sa ataseze fisierele relevante direct prin aplicatie.

Documente digitale

Modulul iDocs asigura generarea digitala a unei game variate de documente, precum cereri si adeverinte,  contracte de munca, fise de post, etc. Importanta acestui modul este amplificata de functia de semnatura electronica, disponibila pentru toti angajatii, facilitand semnarea si validarea documentelor intr-un mod rapid si securizat. Utilizarea iFlow in acest mod optimizeaza fluxul de documente intre angajati si manageri, reducand timpul necesar pentru completarea, verificarea si gestionarea dosarelor de angajati.

Programul iFlow Referral

Pe langa instrumentele de HR oferite de aplicatie, iFlow poate fi si o sursa de bonusuri. Ai posibilitatea de a castiga vouchere eMAG pentru fiecare client nou venit din recomandarea ta.

Pentru a te convinge personal de toate functionalitatile iFlow, iti oferim posibilitatea de a testa aplicatia gratuit timp de 30 de zile, fara obligatia de a prelungi abonamentul daca decizi ca solutia nu se potriveste nevoilor tale. Incearca iFlow astazi si descopera potentialul sau!


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
aplicatiecontabilitate de gestiunesoft de concedii


Data aparitiei: 11 Decembrie 2023
Ultima actualizare: 12 Decembrie 2023

Votati articolul "Aplicatia digitala destinata managementul angajatilor din contabilitate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X