email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Al doilea val: imediat dupa incheierea Misiunii FMI, o noua misiune de evaluare de importanta critica incepe saptamana viitoare

FMImasuri


Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni, la Cotroceni, ca principalul obiectiv al Romaniei trebuie sa ramana implementarea masurilor structurale si de consolidare fiscala, mentionand ca experti ai CE vor veni la Bucuresti saptamana viitoare pentru a evalua progresul in sapte domenii.

"Fara masuri, tara nu va putea progresa din punct de vedere economic si nu va putea depasi aceasta situatie", a spus Barroso.

Oficialul european a spus ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre modul in care pot fi protejate cel mai mai bine grupurile cele mai vulnerabile din societate si cum se poate investi in crestere, el adaugand ca, in aceasta privinta, fondurile europene pot juca un rol crucial in stimularea economiei si, prin urmare, in reducea saraciei.

"Trebuie sa grabim fluxul de fonduri europene astfel incat ele sa poata sa fie folosite la capacitate maxima", a aratat Barroso.

El a opinat ca trebuie sa fie dat un nou impuls printr-o noua initiativa privind investitiile Uniunii Europene."Aceasta implica un plan de actiune pentru o supraveghere politica mai sporita si o asistenta tehnica ulterioara din partea Comisiei pentru a imbunatatia capacitatea de administrare la toat nivelurile", a subliniat presedintele CE.
El a spus ca, in acest sens, ii va scrie ulterior presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care va detalia aceste aspecte.

Barosso a mentionat ca, saptamana viitoare, experti ai CE vor veni la Bucuresti pentru a evalua progresul in sapte domenii prioritare.

"Prioritatea noastra imediata este de a aduce situatia economica la un nivel de stabilitate. Stim ca Romania ia masuri foarte dificile, foarte grele, dar alternativa, credem, ar fi una si mai dificila", a aratat oficialul european.

Barroso a spus ca este o reala placere sa fie la Bucuresti si sa fie din nou gazduit de "bunul prieten" Traian Basescu.

El a aratat ca seful statului roman este "un european angajat" si ca impreuna cu el va colabora pentru a ajuta la modernizarea Romaniei si la consolidarea rolului acesteia in cadrul Uniuniii Europene.

Barosso l-a felicitat pe seful statului roman pentru reactia sa rapida la recomandarile CE cuprinse in raportul din iunie din MCV.

Sursa: MEDIAFAX

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
FMImasuri


Data aparitiei: 08 Noiembrie 2010

Votati articolul "Al doilea val: imediat dupa incheierea Misiunii FMI, o noua misiune de evaluare de importanta critica incepe saptamana viitoare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X