Inspectorii Antifrauda efectueaza controale, la nivel national, in pietele agroalimentare, magazinele specializate si circuitele de aprovizionare aferente, informeaza institutia intr-un comunicat.
Peste 200 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF), din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), verifica modul de fiscalizare a veniturilor obtinute din vanzarea produselor alimentare. Este vizata in special comercializarea de carne, oua, legume, fructe si alte produse specifice perioadei.
Manual de politici contabile - Stick USB
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile
Controalele se desfasoara la nivel national si au in vedere atat pietele agroalimentare si magazinele specializate, cat si circuitele de aprovizionare aferente.
Actiunea de control se realizeaza in echipe comune cu comisari ai Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii.