email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANAF a dat in primul trimestru amenzi de aproape 50 de milioane de lei! Ce este de facut?

amenzianafcontabili

Se vorbeste peste tot despre excesul de zel al inspectorilor ANAF si despre faptul ca au o lista a "indicatorilor de performanta", in functie de care dau amenzi, chiar si pentru situatiile in care ar putea  sa dea doar un avertisment.

Cu siguranta va intrebati ce este de facut, solutia nu poate fi decat una singura. Mai exact, sa va informati cum sa eviti amenzi de sute de mii de euro din partea FISCULUI, in urmatoarele 6 luni. Trebuie sa stiti toate argumentele din legislatia in vigoare 2017.

Aveti nevoie de o sursa de informatii de incredere, care sa va ajute sa aplicati legea corect si sa scapati de amenzi. De aceea, va recomandam un ajutor pe termen lung: newsletterul tiparit Monitorul Contabil. (detalii aici >>)

Pentru ca un contribuabil care foloseste solutiile 100% practice oferite de acesta, nu poate fi niciodata amendat de inspectorii ANAF, in ciuda art. 11 din Codul fiscal! Fiindca aici, solutiile oferite sunt clare, fundamentate legal, imposibil de deturnat.

Lucrarea se adreseaza dvs: contabililor, contabililor-sefi, economistilor, directorilor economici, directorilor financiari, expertilor contabili, sefilor serviciu contabil din entitatile economice de tip societate comerciala (SRL, SA etc.) si va este de un real folos.

Ce va ofera Monitorul Contabil

12 editii lunare + servicii adiacente gratuite va ofera:

  • conectare permanenta si imediata la schimbarile legislative de moment
  • cunoasterea solutiilor problemelor momentului, furnizate de specialisti experimentati (detalii aici >>)
  • protectia atat de necesara in confruntarea, din ce in ce mai frecventa si mai dura, cu reprezentantii ANAF


Aveti nevoie de protectie impotriva amenzilor, mai ales in situatia in care inspectorii ANAF sunt chititi sa le dea, deoarece au un target de amenzi impus.

Unul dintre avantaje este ca aveti acces la arhiva electronica a tuturor numerelor, gazduita pe platforma online RSPRO.ro, accesibila din orice locatie in care dispuneti de conexiune la Internet. 

Fiecare numar contine 5-7 spete de interes maxim pentru breasla fiscal-contabila, cazuri practice rezolvate care explica foarte bine si clar prevederi legislative controversate. Formatul in care primiti informatia este unul extrem de practic, usor de inteles si de aplicat. Mai mult, vizibilitatea informatiei este subliniata prin grafica extrem de atragatoare, cu ajutorul casetelor sau pictogramelor sugestive.

De asemenea, fiecare problema expusa in Monitorul Contabil beneficiaza de prezentarea ei si a contextului economic in care aceasta apare. Solutia fiscal-contabila este oferita de specialisti experimentati, iar evidentierea temeiului legal ce sta la baza solutiei oferite insotita de sfaturi, recomandari, atentionari, concluzii. (detalii aici >>)
 
Cel mai mare avantaj pentru dvs. este ca va asigurati 12 luni de protectie si de corectitudine

Spetele rezolvate reprezinta transpunerea in practica a unui tip de probleme ce ilustreaza o reglementare legislativa. Practic, primiti solutii pentru toate situatiile problematice intalnite in practica.

Un alt motiv pentru care Monitorul Contabil este o lucrare de incredere este specialistul care o semneaza: dl. Ion Jinga, consultant fiscal si co-autor a mai multe lucrari Rentrop & Straton. Expert in proceduri fiscale, TVA, impozit pe profit, impozit pe venit si contributii sociale obligatorii. 

Atentie! Am ales sa prezentam Monitorul Contabil si datorita faptului ca se afla la reducere. Prin urmare, dvs. aveti dublu beneficiu: beneficiati de o lucrare de top si de o reducere de 168 de lei! 

La abonare primiti un cadou

La fiecare 3 luni primiti un supliment special pentru departamentul contabil. Primul supliment special dintr-o serie de 4 este intitulat "Din culisele Ministerului de Finante" si cuprinde 8 pagini cu aspecte si abordari legislative inedite la care nu aveti acces in mod obisnuit. Cadoul este in valoare de 200 lei, dar il primiti gratuit. (detalii aici >>)

De asemenea, de luni pana vineri, beneficiati de newsletterul gratuit Alerta Contabila, care va ofera stiri, noutati legislative de ultima ora din domeniul fiscal-contabil si cazuri practice foarte utile. 

Fiti permanent la curent cu orice informatie din domeniu si cu un pas inaintea inspectorilor ANAF!

Descoperiti aici toate avantajele ofertei >>


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
amenzianafcontabili


Data aparitiei: 29 August 2017

Votati articolul "ANAF a dat in primul trimestru amenzi de aproape 50 de milioane de lei! Ce este de facut?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Societate care primeste imprumut de la asociat. Care sunt inregistrarile contabile?

    • In lumea afacerilor, accesul la capital este esential pentru functionarea si dezvoltarea unei societati, mai ales in fazele incipiente ale activitatii sale. In acest context, imprumuturile de la asociati devin o modalitate frecventa prin care firmele nou infiintate isi asigura lichiditatile necesare pentru a-si desfasura activitatea. Insa, inainte de a proceda la acordarea unui astfel de imprumut, partile implicate trebuie sa fie constiente de implicatiile legale si contabile ale...» citeste mai departe aici

  • Dividende interimare distribuite in cursul anului: monografia contabila si opinia specialistului

    • Putem distribui dividende interimare in cursul anului, in baza unor situatii financiare trimestriale, insa, daca nu le platim asociatilor pana la sfarsitul anului, trebuie sa declaram si sa platim impozit pe venit pana la data de 25 a anului urmator. Monografia contabila este simpla, insa intervin cateva conturi cu care nu suntem prea obisnuiti (463 si 456), astfel ca dupa regularizarea dividendelor (cu ocazia intocmirii situatiilor financiare anuale) este im...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • Mijloacele fixe de la A la Z: legislatie explicata si studii de caz

    • Toate operatiunile privind mijloacele fixe - achizitie, amortizare, reevaluare, casare, vanzare – pot genera erori de aplicarea a legii, amendate drastic. Stiati ca: - in conformitate cu art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 – neaplicarea corecta a reglementarilor contabile produce o amenda de la 300 lei la 4.000 lei? Ei bine, inregistrarea incorecta a unui obiect/mijloc fix poate genera o astfel de amenda! ...» citeste mai departe aici