email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sinteza Legislativa: Noutati fiscale si MODUL in care afecteaza companiile din Romania

Sinteza Legislativa: Noutati fiscale si MODUL in care afecteaza companiile din Romania
taxetvainspectie fiscala

Problemele controversate generate de actuala legislatie fiscala si initiativele legislative de ultima ora ale autoritatilor nu mai sunt un pericol pentru bugetul dvs.! Specialistii au realizat cea mai buna sursa de informatii fiscal-contabile: Taxe si Impozite Actual.

Sursa de care va vorbim este Taxe si Impozite Actual -  o publicatie gandita pentru contabilii care isi doresc sa se informeze in cel mai scurt timp, cu efort minim. Din acest motiv ea ofera doar acele noutati, comentarii, studii de caz si exemple practice care conteaza cu adevarat si care te ajuta sa ramai permanent un profesionist bine ancorat in realitatea fiscal-contabila.

Aflati mai multe detalii despre Taxe si Impozite Actual, click AICI >>

Continutul publicatiei isi demonstreaza valoarea prin faptul ca nu mai poate fi rezumat, contine deja esenta. Taxe si Impozite Actual trateaza chestiuni sensibile si controversate legate de:
    • TVA
    • inspectie fiscala
    • impozit pe profit
    • impozit pe venit
    • impozit pe salarizare si contributii
    • accize
    • preturi de transfer
    • microintreprinderi

Trebuie doar sa scanati continutul in linii mari si sa va opriti asupra a ceea ce va intereseaza. Astfel, tineti ritmul cu noutatile domeniului, cu solutiile extrem de practice la probleme de actualitate, dar fara sa pierdeti timp consultand pagini intregi de legislatie sau lucrari voluminoase greu de citit.

In plus, vine cu un CADOU special: lucrarea online Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR. Lucrarea beneficiaza de referiri si modele de rezolvare ilustrative pentru Codul fiscal 2021!

Prin Legea nr. 296 din 18 decembrie 2020 publicata in M. Of. nr. 1269 din 21 decembrie 2020, au intervenit modificari si completari semnificative ale Codului fiscal adoptat prin Legea nr. 227/2015, aplicabile din 1 ianuarie 2021, cu anumite exceptii. 

Cea de-a 101 interventie a legiuitorului asupra Codului fiscal, pentru modificarea, completarea si abrogarea unor prevederi existente in Codul fiscal adoptat prin Legea nr. 227/2015,  vizeaza, pe scurt, 6 categorii de impozite, taxe si contributii datorate (afla detalii aici >>)

Este UNICA lucrare care, la acesta ora, va ofera un privilegiu-cheie: legislatie de ultima ora integrata in subiectele de examen! Folositi-l acum! 

Vedeti AICI subiectele dezbatute in ultima editie a publicatiei Taxe si Impozite Actual >>

Studiile tratate in aceasta publicatie sunt selectate pe baza urmatoarelor criterii:

    • frecventa cu care respectiva speta este intalnita in practic; 
    • marimea impactului pe care il are problema semnalata, mai ales daca ea este consecinta unei modificari legislative nou aparute;
    • caracterul de actualitate si de aplicabilitate imediata a solutiilor oferite;

Cititi titlul unui studiu de caz si puteti sari apoi peste solutia detaliata trecand direct la concluzii si recomandari pentru a economisi timp!

Deveniti ACUM abonat al publicatiei Taxe si Impozite Actual, deoarece in calitate de abonat:

    • va veti recastiga linistea si siguranta in munca. Veti scapa de stresul generat de numeroasele modificari si neclaritati legislative. Veti sti din start cum sa abordati o anumita situatie sensibila;
    • veti avea acces la informatii rezervate de obicei specialistilor de top, referitoare la probleme controversate, informatii extrem de greu de obtinut din alte surse. 
    • ve veti bucura de prestigiul cuvenit omului-cheie in firma, al omului care tine banii firmei sub control si ii gestioneaza miraculos de eficient.

Aflati mai multe detalii despre Taxe si Impozite Actual, click AICI >>


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

[LIVE] Participati la Conferinta Nationala de Contabilitate din 2 Iulie


Va invitam la Video Conferinta
Nationala de Fiscalitate si Contabilitate


Atentie! Video Conferinta din 2 iulie 2024 de la Bucuresti
va fi transmisa LIVE pe Internet! 

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
taxetvainspectie fiscala


Data aparitiei: 09 Martie 2021

Votati articolul "Sinteza Legislativa: Noutati fiscale si MODUL in care afecteaza companiile din Romania":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Avansuri de trezorerie: documente justificative pentru avansuri spre decontare si functiunea contului 542

    • Entitatile pot acorda sume in numerar sau prin banca, denumite avansuri spre decontare, puse la dispozitia angajatilor, in vederea efectuarii unor plati in numele societatii sau in vederea efectuarii unor deplasari in interes de serviciu. Avansurile spre decontare sunt sume puse la dispozitia administratorilor sau a salariatilor din entitate, in vederea efectuarii unor plati in numele acesteia. De regula, justificarea avansului si transformarea sa in cheltuiala efec...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • De ce este esential sa aveti Dosare Permanente ale Clientilor: 7 avantaje majore

    • Atunci cand sunt solicitate lucrari de audit interne/externe sau firma-client are inspectii fiscale, dosarul permanent furnizeaza toate documentele necesare pentru a sustine tranzactiile si operatiunile contabile ale clientului. Acest lucru reduce timpul si efortul necesar pentru pregatirea si gestionarea auditului si creste nivelul de incredere in fata auditorilor/inspectorilor.   Dosarul permanent este un instrument vital in procesul de tinere a contabili...» citeste mai departe aici

  • Impozitul minim pe cifra de afaceri (IMCA): formula de calcul si exemplu practic

    • Incepand cu anul 2024, contribuabilii care inregistreaza in anul precedent o cifra de afaceri de peste 50.000.000 euro si care, in anul de calcul, determina un impozit pe profit cumulat de la inceputul anului fiscal/anului fiscal modificat pana la sfarsitul trimestrului/anului de calcul mai mic decat impozitul minim pe cifra de afaceri stabilit potrivit unei formule prevazute la art. 181 alin. (3) din Codul fiscal, sunt obligati la plata impozitului pe pr...» citeste mai departe aici