email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultimele modificari fiscale comentate si explicate - OG 8/2021 si OG 11/2021. BONUS - Spete practice

Ultimele modificari fiscale comentate si explicate - OG 8/2021 si OG 11/2021. BONUS - Spete practice
cod fiscalimpozit pe profitOG 8/2021OG 11/2021

Modificarile recente ale Codului Fiscal si ale Codului de Procedura Fiscala au starnit valva in randul contabililor si al antreprenorilor fiindca sunt greu de inteles. Expertii nostri va vin in ajutor si va explica cum trebuie intelese si aplicate ultimele prevederi. 

Schimbarile introduse pe 31 august de cele doua ordonante, OG 8/2021 si OG 11/2021, vizeaza cam tot: impozitul pe profit, impozitul pe venit pentru rezidenti si nerezidenti, contributiile sociale obligatorii, TVA-ul in comertul electronic, cheltuielile deductibile, dividendele, taxele locale. Unele intra in vigoare imediat, altele la 1 ianuarie 2022.

Ce noutati vitale au adus OG nr. 8/2021 si OG nr. 11/2021?

Vi le prezentam comentate si explicate in amanunt, cu spete practice! 

Pot fi identificate cu usurinta peste 30 de noutati cu implicatii majore, care va vor afecta in mod clar activitatea, dat fiind ca o parte din ele se aplica deja. Vi le prezentam explicate si comentate de catre unul dintre cei mai buni profesionisti din Romania: dl Ionut Jinga, expert fiscal, un specialist recunscut pentru claritatea, concizia si utilitatea solutiilor oferite. 


 
In lucrarea sa de ultima ora - Cele mai noi modificari ale Codului Fiscal si ale Codului de Procedura fiscala explicate - veti gasi lista completa a noutatilor, comentarii limpezi si exemple de aplicare, astfel incat sa stiti cum sa folositi prevederile in avantajul dvs. si sa treceti cu bine peste orice control fiscal.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti stickul cu lucrarea in calculator, sa dati click direct pe capitolul care va intereseaza si veti afla instantaneu ce spune legea in foma actualizata, ce aveti de facut si mai ales la ce aspecte sensibile trebuie sa fiti atent.
 

 

Ce se schimba in modul de impozitare de la 1 ianuarie 2022?

Ce implicatii mai putin evidente au aceste schimbari?
 
Aflati raspunsurile din lucrarea pe stick Cele mai noi modificari ale Codului Fiscal si ale Codului de Procedura fiscala explicate!
 
Gasiti aici noua legislatie interpretata la virgula, solutii impecabile, recomandari super-utile, comentarii, atentionari si mai ales studii de caz rezolvate profesionist, care solutioneaza probleme cu care, in mod sigur, va veti intalni si dvs. in urmatoarea perioada.

 

Solutiile oferite urmeaza un traseu clar: 

- reguli fiscale
- tratament fiscal
- declaratii de completat
- impozite de calculat 

Atentie, au fost introduse amenzi noi!

 Incepand cu 1 ianuarie 2022, aveti o noua obligatie, aceea de a depune la organul fiscal central o declaratie cuprinzand informatii din evidenta contabila si fiscala, denumita in lege fisierul standard de control fiscal. Fisierul standard de control fiscal se depune in format electronic, la termenul stabilit prin ordin al presedintelui ANAF.
 
Foarte important este faptul ca acest fisier constituie mijloc de proba la constatarea unei stari de fapt fiscale, impreuna cu inregistrari audiovideo, date si informatii aflate in orice mediu de stocare, precum si alte mijloace materiale de proba, care nu sunt interzise de lege.
 
Constituie contraventii urmatoarele fapte:

a) nedepunerea la termenele prevazute de lege a fisierului standard de control fiscal (amenda de la 1.000 la 5.000 de lei);
b) depunerea incorecta ori incompleta a fisierului standard de control fiscal (amenda de la 500 la 1.500 de lei).

Avantajul esential pe care vi-l ofera aceasta lucrare!
 
Informatiile unice din aceasta lucrare va permit sa aveti inregistrarile contabile perfecte, conform prevederilor legale la zi! Si, in plus, va permit sa platiti exact cat trebuie Statului, niciun leu mai mult! 
 
Este un avantaj imens pentru dvs. si, de altfel, pentru oricine intra in contact cu domeniul fiscal-contabil din Romania! Este un avantaj de care trebuie sa profitati, cu atat mai mult cu cat recunosteti! va simtiti adesea derutat de schimbarile majore din legislatie si de lipsa aproape totala a surselor sigure de informatii.
 
Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Lucrarea noastra va arata cu promptitudine cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de noutatile fiscale introduse recent. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.

 

 


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cod fiscalimpozit pe profitOG 8/2021OG 11/2021


Data aparitiei: 09 Septembrie 2021

Votati articolul "Ultimele modificari fiscale comentate si explicate - OG 8/2021 si OG 11/2021. BONUS - Spete practice":
Rating:

Nota: 3.95 din 5 din 10 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii