email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Radiografia masurilor de sprijin: Masura 3 trece la Ministerul Investitiilor, iar pentru Masura 2 nu sunt suficienti bani

Radiografia masurilor de sprijin: Masura 3 trece la Ministerul Investitiilor, iar pentru Masura 2 nu sunt suficienti bani
microgranturimasura 2masura 3

Saga blocajelor in masurile de sprijin derulate de MEAT (Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului) continua, desi parea ca platile vor fi facute fara probleme dupa mutarea banilor de la M3 la M2. 

Virgil Popescu, ministrul interimar al MEAT, a specificat, in cadrul evenimentului de lansare a celei de-a 19-a editii a lucrarii "Carta Alba a IMM-urilor din Romania din 29 septembrie, ca Masura 3 va trece la Ministerul Investitiilor si ca a constat o serie de blocaje in efectuarea platilor pentru M2. 

MIPE (Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene) sustine ca nu sunt suficienti bani pentru toate cererile de finantare eligibile, desi fondurile pentru M2 au fost suplimentate in aceasta primavara cu bani de la M3. 

Virgil Popescu a mai anuntat si relansarea Masurii 1 - granturi pentru microintreprinderi, la jumatatea lunii octombrie, in perioada 12-22 octombrie 2021. 



"In cadrul interventiei sale, ministrul Virgil Popescu a facut o radiografie a masurilor de sprijin derulate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului (MEAT). Acesta a anuntat relansarea Masurii 1 - granturi pentru microintreprinderi, la jumatatea lunii octombrie, precum si trecerea Masurii 3 la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE). In ceea ce priveste Masura 2, ministrul Popescu a spus ca a constatat o serie de blocaje in efectuarea platilor, iar MIPE sustine ca nu sunt suficienti bani  pentru toate cererile de finantare eligibile, desi fondurile de la aceasta masura au fost suplimentate cu cele alocate initial pentru Masura 3. In acest sens, demnitarul a precizat ca MEAT si MIPE lucreaza pentru solutionarea acestei situatii, astfel incat toti aplicantii sa iti primeasca banii.", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. 


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
microgranturimasura 2masura 3


Data aparitiei: 30 Septembrie 2021

Votati articolul "Radiografia masurilor de sprijin: Masura 3 trece la Ministerul Investitiilor, iar pentru Masura 2 nu sunt suficienti bani":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X