email
Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum tinem pasul cu tehnologia?

Cum tinem pasul cu tehnologia?
contabilitatedigitalizarefacturare electronica

Ne aflam intr-un moment in care tehnologia isi face simtita prezenta in toate domeniile. Datorita evolutiei inevitabile a acestui sector, multe industrii au reusit sa ramana in picioare, chiar si in vremuri greu de anticipat, precum cele pe care le traim  astazi- pandemia.

In aceasta perioada, am invatat cu totii sa renuntam la cat mai multe interactiuni fizice. Ne-am comandat haine si mancarea preferata, am completat diverse formulare direct pe site,  ba chiar am sunat medicul de familie, fara sa ne mai prezentam la cabinetul lui.

Astfel, am reusit, chiar si in situatii cumplite pentru intreaga umanitate, sa gasim solutii si sa ne adaptam conditiilor actuale.

Nu degeaba se spune ca orice sfarsit are un inceput!

Dupa acelasi principiu, ne-am ghidat si noi -membrii echipei CASSA-  si ne-am dedicat ultimii doi ani creand o solutie unica si practica pentru intreaga comunitate de contabilitate din Romania. Si cand spunem intreaga comunitate, luam in calcul si clientii firmelor de contabilitate. Acestia sunt foarte importanti in proiectul nostru, la fel cum sunt sau ar trebui sa fie si pentru firmele de contabilitate. 

De ce CASSA?

Numele simplu, familiar–  CASSA- este cheia confortului,a muncii mai simple si mai practice. 

Prin Cassa ne dorim sa transmitem ideea de modernizare, de automatizare a cat mai multor procese interne. Cu alte cuvinte, tehnologia, contextul actual, toate ne indreapta catre o noua etapa - de DIGITALIZARE.

De ce sa nu fructifice aceasta oportunitate si industria de contabilitate?

Pierzandu-si de-a lungul timpului din stralucire, industria de contabilitate are nevoie de o modernizare a intregului pachet de servicii.

Noi am reusit, cu ajutorul feedbackului constant  din partea contabililor, ce ne-au ramas clienti fideli, sa rezolvam problemele majore cu care se confrunta aceasta industrie.

Ce probleme rezolva aplicatia CASSA?

  1. Comunicarea ineficienta si tardiva dintre contabil si antreprenor

Din cauza lipsei de comunicare, un antreprenor isi poate pierde increderea in contabilul sau. 

  1. Colectarea documentelor de pe diverse canale de comunicare

Din comoditate, antreprenorii aleg sa trimita documentele in orice format, pe orice canal, la voia intamplarii, lasand in urma multa munca pentru contabilul sau care trebuie sa colecteze toate documentele.

  1. Facturarea

Intr-o perioada in care Elon Musk planuieste calatorii in spatiu, e greu de crezut ca unii antreprenori refuza sa foloseasca tehnologia in favoarea lor. Nu putini dintre antreprenori aleg sa-si suprasolicite contabilul cu facturi scrise de mana, greu de introdus in softul de contabilitate.

  1. Introducerea manuala a datelor in softul de contabilitate

Multi contabili pierd timp pretios cu prelucrarea manuala a datelor din documente. In acest fel, nu le mai ramane suficient timp pentru procese mai complexe sau pentru a gestiona un numar mai mare de clienti.

  1. Raportarea lunara

Situatia financiara a unei companii este importanta, dar cati dintre antreprenori reusesc sa inteleaga o balanta trimisa de contabilul lor?

  1. Gestionarea unui numar mai mare de clienti

Multi contabili viseaza sa aiba un portofoliu amplu de clienti, dar la fel de multi se limiteaza la orasul in care isi desfasoara activitatea.

  1. Impunerea in piata 

Suntem de acord ca e greu sa te impui in piata, mai ales intr-un domeniu  precum contabilitatea. Fara un element unic, diferentiator, e dificil sa atragi clienti noi.

Pentru  a rezolva toate aceste probleme, noi am creat o solutie inedita care:

  • eficientizeaza comunicarea dintre contabil si antreprenor – practic pot  discuta oricand,  de oriunde, direct de pe telefonul mobil;

  • permite un numar nelimitat de transferuri de documente;

  • include o arhiva electronica, prevenind orice situatie neplacuta;

  • permite antreprenorilor sa factureze direct de pe mobil;

  • genereaza rapoarte automat, usor de inteles;

  • devine un avantaj competitiv pentru firma de contabilitate;

  • salveaza timp pretios preluand informatiile de pe facturi, bonuri si extrase de cont;

  • imbunatateste semnificativ managementul intern al firmei de contabilitate.

Toate aceste functionalitati sunt disponibile intr-o singura aplicatie, pe care o poti avea inclusiv pe mobil. Poti sa urmaresti acest video .

Ai putea salva atat de mult timp si  cred ca suntem de acord ca timpul ramane cea mai pretioasa resursa a noastra.

Acum probabil te intrebi:

Cum afli mai multe despre CASSA?

Oricat de ampla ar fi prezentarea, stim ca e greu sa iei o decizie, asa ca primul pas este sa ne cunoastem mai bine.

Povestim reciproc de-ale contabilitatii, ne spui ce planuri ai pentru tine si afacerea ta si noi venim cu cea mai buna solutie.

Daca ti-am starnit curiozitatea, trimite-ne un e-mail pe adresa gabriela@cassa.ro si vei fi preluat de un account manager dedicat tie si afacerii tale cu care vei construi strategia ta pe viitor.


de Redactia Contabilul


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatedigitalizarefacturare electronica


Data aparitiei: 11 Octombrie 2021

Votati articolul "Cum tinem pasul cu tehnologia?":
Rating:

Nota: 4.92 din 5 din 6 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Regimul fiscal-contabil al microintreprinderilor. Ghid pentru 2023

    • Afacerea dvs. este incadrata ca microintreprindere? Atunci cu siguranta vi se pare o mare provocare sa cunoasteti in detaliu cadrul legislativ, avand in vedere ca multe prevederi sunt greu de interpretat si ca au aparut recent o multime de noutati fiscale.  ...» citeste mai departe aici

  • Ce planuri de dezvoltare exista pentru SPV. Raspunsul ANAF pentru CCF

    • CCF (Camera Consultantilor Fiscali) a trimis recent catre ANAF mai multe propuneri pentru imbunatatirea SPV-ului. Reprezentantii institutiei au scos in evidenta faptul ca, in prezent, nu pot fi acordate drepturi diferentiate diferitelor persoane care acceseaza un cont de SPV al unei societati (spre exemplu, administratorii, angajatii unei societati).  “In acest sens, in masura in care contul de SPV este asociat administratorului, ca persoana imputerni...» citeste mai departe aici

  • 30 mai 2023 este termenul limita pentru depunerea Formularului 394

    • Marti, 30 mai 2023, este un termen limita important pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania care realizeaza anumite tipuri de achizitii. Mai exact, este  data pana la care mai pot depune Formularul 394.  Formularul 394 reprezinta ”Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si...» citeste mai departe aici

  • Persoana responsabila in aplicarea Legii 129/2019, o noua obligatie pentru firme?

    • Prezentam in continuare daca o firma are obligatia de a desemna o persoana responsabila in aplicarea Legii 129/2019 privind spalarea banilor sau nu. Mai exact, este necesara, potrivit legislatiei in vigoare, desemnarea unui angajat in relatia cu Oficiul de spalarea banilor, astfel incat sa intocmeasca politici, proceduri de raportare chiar daca nu sunt tranzactiile cu sume in numerar, in lei sau in valuta, a caror limita minima reprezinta echivalentul in lei a ...» citeste mai departe aici

  • Bilantul contabil: Cum se calculeaza numarul de salariati?

    • Ne propunem ca, prin prezentul articol, sa prezentam cum se calculeaza si care este numarul mediu de salariati care se trece in bilant la o societate care pe parcursul anului 2022 are urmatoarea structura de personal: - 5 persoane angajate cu 8 ore/zi tot anul 2022; - 1 persoana angajata cu 1 ora/zi tot anul 2022; - 1 persoana angajata cu 2 ore/zi tot anul 2022; - 1 persoana angajata cu 4 ore/zi de la data de 11.04.2022; - 1 persoana cu contra...» citeste mai departe aici

  • Venituri din mai multe surse. Ce taxe are de platit o persoana fizica in 2023

    • Vom afla, in cele ce urmeaza, ce taxe are de platit o persoana fizica in 2023 (care este si salariat), in situatia in care obtine urmatoarele venituri: - chirii peste 100.000 lei; - PFA norma de venit, norma 31.600 lei; - terenuri agricole: cereale 30 h * norma de venit 257 lei = 7.710 lei. Asadar, in cazul in care veniturile au fost realizate in anul 2022: Referitor la CAS, potrivit art. 137 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 22...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba in 2023!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X