email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum tinem pasul cu tehnologia?

Cum tinem pasul cu tehnologia?
contabilitatedigitalizarefacturare electronica

Ne aflam intr-un moment in care tehnologia isi face simtita prezenta in toate domeniile. Datorita evolutiei inevitabile a acestui sector, multe industrii au reusit sa ramana in picioare, chiar si in vremuri greu de anticipat, precum cele pe care le traim  astazi- pandemia.

In aceasta perioada, am invatat cu totii sa renuntam la cat mai multe interactiuni fizice. Ne-am comandat haine si mancarea preferata, am completat diverse formulare direct pe site,  ba chiar am sunat medicul de familie, fara sa ne mai prezentam la cabinetul lui.

Astfel, am reusit, chiar si in situatii cumplite pentru intreaga umanitate, sa gasim solutii si sa ne adaptam conditiilor actuale.

Nu degeaba se spune ca orice sfarsit are un inceput!

Dupa acelasi principiu, ne-am ghidat si noi -membrii echipei CASSA-  si ne-am dedicat ultimii doi ani creand o solutie unica si practica pentru intreaga comunitate de contabilitate din Romania. Si cand spunem intreaga comunitate, luam in calcul si clientii firmelor de contabilitate. Acestia sunt foarte importanti in proiectul nostru, la fel cum sunt sau ar trebui sa fie si pentru firmele de contabilitate. 

De ce CASSA?

Numele simplu, familiar–  CASSA- este cheia confortului,a muncii mai simple si mai practice. 

Prin Cassa ne dorim sa transmitem ideea de modernizare, de automatizare a cat mai multor procese interne. Cu alte cuvinte, tehnologia, contextul actual, toate ne indreapta catre o noua etapa - de DIGITALIZARE.

De ce sa nu fructifice aceasta oportunitate si industria de contabilitate?

Pierzandu-si de-a lungul timpului din stralucire, industria de contabilitate are nevoie de o modernizare a intregului pachet de servicii.

Noi am reusit, cu ajutorul feedbackului constant  din partea contabililor, ce ne-au ramas clienti fideli, sa rezolvam problemele majore cu care se confrunta aceasta industrie.

Ce probleme rezolva aplicatia CASSA?

  1. Comunicarea ineficienta si tardiva dintre contabil si antreprenor

Din cauza lipsei de comunicare, un antreprenor isi poate pierde increderea in contabilul sau. 

  1. Colectarea documentelor de pe diverse canale de comunicare

Din comoditate, antreprenorii aleg sa trimita documentele in orice format, pe orice canal, la voia intamplarii, lasand in urma multa munca pentru contabilul sau care trebuie sa colecteze toate documentele.

  1. Facturarea

Intr-o perioada in care Elon Musk planuieste calatorii in spatiu, e greu de crezut ca unii antreprenori refuza sa foloseasca tehnologia in favoarea lor. Nu putini dintre antreprenori aleg sa-si suprasolicite contabilul cu facturi scrise de mana, greu de introdus in softul de contabilitate.

  1. Introducerea manuala a datelor in softul de contabilitate

Multi contabili pierd timp pretios cu prelucrarea manuala a datelor din documente. In acest fel, nu le mai ramane suficient timp pentru procese mai complexe sau pentru a gestiona un numar mai mare de clienti.

  1. Raportarea lunara

Situatia financiara a unei companii este importanta, dar cati dintre antreprenori reusesc sa inteleaga o balanta trimisa de contabilul lor?

  1. Gestionarea unui numar mai mare de clienti

Multi contabili viseaza sa aiba un portofoliu amplu de clienti, dar la fel de multi se limiteaza la orasul in care isi desfasoara activitatea.

  1. Impunerea in piata 

Suntem de acord ca e greu sa te impui in piata, mai ales intr-un domeniu  precum contabilitatea. Fara un element unic, diferentiator, e dificil sa atragi clienti noi.

Pentru  a rezolva toate aceste probleme, noi am creat o solutie inedita care:

  • eficientizeaza comunicarea dintre contabil si antreprenor – practic pot  discuta oricand,  de oriunde, direct de pe telefonul mobil;

  • permite un numar nelimitat de transferuri de documente;

  • include o arhiva electronica, prevenind orice situatie neplacuta;

  • permite antreprenorilor sa factureze direct de pe mobil;

  • genereaza rapoarte automat, usor de inteles;

  • devine un avantaj competitiv pentru firma de contabilitate;

  • salveaza timp pretios preluand informatiile de pe facturi, bonuri si extrase de cont;

  • imbunatateste semnificativ managementul intern al firmei de contabilitate.

Toate aceste functionalitati sunt disponibile intr-o singura aplicatie, pe care o poti avea inclusiv pe mobil. Poti sa urmaresti acest video .

Ai putea salva atat de mult timp si  cred ca suntem de acord ca timpul ramane cea mai pretioasa resursa a noastra.

Acum probabil te intrebi:

Cum afli mai multe despre CASSA?

Oricat de ampla ar fi prezentarea, stim ca e greu sa iei o decizie, asa ca primul pas este sa ne cunoastem mai bine.

Povestim reciproc de-ale contabilitatii, ne spui ce planuri ai pentru tine si afacerea ta si noi venim cu cea mai buna solutie.

Daca ti-am starnit curiozitatea, trimite-ne un e-mail pe adresa gabriela@cassa.ro si vei fi preluat de un account manager dedicat tie si afacerii tale cu care vei construi strategia ta pe viitor.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatedigitalizarefacturare electronica


Data aparitiei: 11 Octombrie 2021

Votati articolul "Cum tinem pasul cu tehnologia?":
Rating:

Nota: 4.93 din 5 din 7 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Societate care primeste imprumut de la asociat. Care sunt inregistrarile contabile?

    • In lumea afacerilor, accesul la capital este esential pentru functionarea si dezvoltarea unei societati, mai ales in fazele incipiente ale activitatii sale. In acest context, imprumuturile de la asociati devin o modalitate frecventa prin care firmele nou infiintate isi asigura lichiditatile necesare pentru a-si desfasura activitatea. Insa, inainte de a proceda la acordarea unui astfel de imprumut, partile implicate trebuie sa fie constiente de implicatiile legale si contabile ale...» citeste mai departe aici

  • Dividende interimare distribuite in cursul anului: monografia contabila si opinia specialistului

    • Putem distribui dividende interimare in cursul anului, in baza unor situatii financiare trimestriale, insa, daca nu le platim asociatilor pana la sfarsitul anului, trebuie sa declaram si sa platim impozit pe venit pana la data de 25 a anului urmator. Monografia contabila este simpla, insa intervin cateva conturi cu care nu suntem prea obisnuiti (463 si 456), astfel ca dupa regularizarea dividendelor (cu ocazia intocmirii situatiilor financiare anuale) este im...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • Mijloacele fixe de la A la Z: legislatie explicata si studii de caz

    • Toate operatiunile privind mijloacele fixe - achizitie, amortizare, reevaluare, casare, vanzare – pot genera erori de aplicarea a legii, amendate drastic. Stiati ca: - in conformitate cu art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 – neaplicarea corecta a reglementarilor contabile produce o amenda de la 300 lei la 4.000 lei? Ei bine, inregistrarea incorecta a unui obiect/mijloc fix poate genera o astfel de amenda! ...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X