email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine ar putea fi noul ministru de Finante in locul lui Valcov?

ValcovministruFinanteDan Manolescufunctiaministrul de finanteconsultant fiscal

Ulterior demisiei lui Darius Valcov din functia de ministru al Finantelor, s-au vehiculat nume in presa locala cu privire la cel care ar putea fi inlocuitorul acestuia.

Astfel, s-ar parea ca propuneri au fost inaintate catre  fostul viceguvernator BNR, Cristian Popa, alaturi de Cristian Socol, Dan Manolescu si Viorel Stefan.

Potrivit HotNews.ro, unele surse din anturajul fostului viceguvernator Popa au declarat ca nu au existat discutii pentru preluarea portofoliului Finantelor, in vreme ce lui Socol i s-ar fi propus functia (pentru a doua oara), insa ar fi refuzat.

Prin urmare, cele doua nume care par sa ramana pe aceasta lista sunt cele ale secretarului de stat in Finante, Dan Manolescu, si presedintelui Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan.

"Vom avea o serie de discutii vineri inainte de pranz cu domnia sa si vom incerca sa-l convingem sa accepte aceasta demnitate. Suntem convinsi ca orgoliile politice nu se vor impiedica de profesionalismul de care domnia sa a dat dovada pe tot parcursul carierei", au declarat astazi pentru HotNews.ro surse din zona dezbaterii.

Dan Manolescu, in varsta de 38 de ani, este secretar de stat coordonator al procesului de elaborare a legislatiei, politicilor si reglementarilor contabile si fiscale de aproximativ doi ani, avand totodata  experienta in domeniul consultantei fiscale.

De asemenea, informeaza aceeasi sursa, Dan Manolescu a fost din 2001 Tax Partner la compania de consultanta fiscala Soter&Partners si din 2010 vicepresedintele Consiliului Superior al Camerei Consultantilor Fiscali. A inceput cariera de consultant fiscal la KPMG Romania. In 2006, a obtinut titlul de Doctor in domeniul Contabilitate la Academia de Studii Economice Bucuresti, in 2007 a obtinut certificarea de Consultant Fiscal si in 2008 de Auditor Financiar. Este licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (1998).

Viorel Stefan este in prezent presedintele Comisiei de Buget Finante si Banci a Camerei Deputatilor, aminteste HotNews.ro, mentionand si ca intre anii 1996 si 2008 Viorel Stefan a reprezentat Galatiul in Senat, in perioada celor trei mandate de senator.


 


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ValcovministruFinanteDan Manolescufunctiaministrul de finanteconsultant fiscal


Data aparitiei: 20 Martie 2015

Votati articolul "Cine ar putea fi noul ministru de Finante in locul lui Valcov?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X