email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtineti in timp record documentele obligatorii pentru ONG-uri

ongmanualul de politici contabileproceduri contabile

Singurul lucru care nu mai poate fi recuperat este timpul. Trece atat de repede si ni se pare ca nu ne ajunge pentru a face toate lucrurile pe care vrem sa le facem. Mai ales ca multe dintre ele sunt obligatorii, deci nu se pune problema ca le putem amana sau evita. 

Zilele trecute vorbeam despre asta cu un prieten contabil. Imi povestea despre manualul de politici contabile si procedurile contabile pentru ONG-uri, care sunt obligatorii. Si despre cat de mult timp iti ia in mod obisnuit sa le intocmesti. 

Insa el a gasit o solutie rapida, pe care vreau sa v-o impartasesc si dvs. 

Este vorba despre Pachetul Politici si Proceduri Contabile pentru ONG-uri, de la Rentrop & Straton. Pe care il gasiti si la oferta! Deci, dublu beneficiu! (...click aici pentru detalii complete >>)

Mai exact, oferta este de tipul 1+1 Cadou si include: CD-ul Manual de Politici Contabile pentru ONG si CD-ul Proceduri Contabile pentru ONG.

Dar sa vorbim despre ele pe rand. 

Folosind CD-ul Manual de Politici Contabile pentru ONG, nu trebuie sa mai faceti vreun efort suplimentar. CD-ul este editabil, deci veti inlocui doar datele specifice pentru ONG. Veti avea totul gata in timp record.

Vorba lunga, saracia omului. Asa ca vom trece in revista principalele avantaje ale Manualului:

  • Este elaborat conform cu Reglementarile Contabile pentru ONG.
  • Este utila oricarei ONG.
  • Va ofera un model de manual gata redactat si editabil. Aveti la dispozitie si varianta Word a manualului; 100% editabil; puteti printa integral!
  • Aveti propriul dvs. manual in cel mai scurt timp posibil

(…vedeti aici cuprinsul CD-ului Manual de Politici Contabile pentru ONG >>)

Apoi, cadoul pe care Rentrop & Straton vi-l ofera, CD-ul Proceduri Contabile pentru ONG este exact ceea ce mai aveti nevoie pentru a scapa de griji.

CD-ul contine 21 de proceduri contabile asociate celor mai frecvente activitati specifice unui ONG. Aflati despre tratamentul fiscal-contabil aplicat: 

*  Documentelor
*  Stocurilor 
*  Imobilizarilor (...detalii aici >>)
*  Contractelor
*  Achizitiilor si datoriilor
*  Furnizorilor
*  Casieriei
*  Deconturilor de trezorerie (...detalii aici >>)
*  Fondurilor nerambursabile
*  Sponsorizarilor
*  Salariilor

Cele 21 de proceduri sunt modele accesibile cu doar 1 simplu click, care tin cont de particularitatile legislative pe care un ONG le prezinta. Contin informatii complete care va scutesc de cautari consumatoare de timp si efort.

Aflati fara a mai rasfoi tomuri intregi de legislatie cum:

  • se intocmesc documentele justificative
  • se arhiveaza aceste documente
  • se realizeaza asocierile in participatiune
  • se clasifica si inregistreaza contractele de leasing
  • se gestioneaza stocurile
  • se modifica legal politicile contabile
  • se gestioneaza fondurile nerambursabile si donatiile primite
  • se calculeaza si se inregistreaza in contabilitate salariile angajatilor ONG-ului
  • se intocmesc deconturile pentru trezorerie


Atentie! Lipsa politicilor si procedurilor contabile specifice ONG-urilor sunt drastic amendate prin lege! Pana la 4.000 de lei amenda!

Sa recunoastem: fiecare dintre noi este stresat ca poate interpreta legea in mod eronat. Si ca se poate trezi cu amenzi! Nu numai ca situatia creata este neplacuta, dar poate destabiliza intreaga activitate a ONG-ului.

Partea buna este ca puteti fi 100% sigur acum. Toate procedurile contabile prezente pe CD-ul Proceduri contabile pentru ONG sunt editabile.

(...click aici pentru cuprinsul CD-ului Proceduri Contabile pentru ONG >>)

Foarte important este ca ambele lucrari sunt editabile si pot fi adaptate fiecarui tip de ONG, in functie de specificul si nevoile acestuia. Economisiti trei lucruri esentiale: timp, bani si energie!

Descoperiti aici toate avantajele ofertei >>


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Atentie! S-a modificat legislatia privind impozitul minim pe cifra de afaceri


Important!
Incepand cu 1 ianuarie 2024, firmele cu o cifra de afaceri de peste 50.000.000 euro in anul precedent si care in anul de calcul determina un impozit pe profit mai mic decat impozitul minim pe cifra de afaceri (IMCA) sunt obligate sa plateasca un impozit minim pe cifra de afaceri de 1%.

Problema e ca aceasta modificare, introdusa prin Legea nr. 296/2023, lasa loc de interpretari.

Explicatii complete si solutiile optime, in lucrarea Impozitul minim pe cifra de afaceri. Fiscalitate aplicata. 

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ongmanualul de politici contabileproceduri contabile


Data aparitiei: 22 Septembrie 2017

Votati articolul "Obtineti in timp record documentele obligatorii pentru ONG-uri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Avansuri de trezorerie: documente justificative pentru avansuri spre decontare si functiunea contului 542

    • Entitatile pot acorda sume in numerar sau prin banca, denumite avansuri spre decontare, puse la dispozitia angajatilor, in vederea efectuarii unor plati in numele societatii sau in vederea efectuarii unor deplasari in interes de serviciu. Avansurile spre decontare sunt sume puse la dispozitia administratorilor sau a salariatilor din entitate, in vederea efectuarii unor plati in numele acesteia. De regula, justificarea avansului si transformarea sa in cheltuiala efec...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • De ce este esential sa aveti Dosare Permanente ale Clientilor: 7 avantaje majore

    • Atunci cand sunt solicitate lucrari de audit interne/externe sau firma-client are inspectii fiscale, dosarul permanent furnizeaza toate documentele necesare pentru a sustine tranzactiile si operatiunile contabile ale clientului. Acest lucru reduce timpul si efortul necesar pentru pregatirea si gestionarea auditului si creste nivelul de incredere in fata auditorilor/inspectorilor.   Dosarul permanent este un instrument vital in procesul de tinere a contabili...» citeste mai departe aici

  • Impozitul minim pe cifra de afaceri (IMCA): formula de calcul si exemplu practic

    • Incepand cu anul 2024, contribuabilii care inregistreaza in anul precedent o cifra de afaceri de peste 50.000.000 euro si care, in anul de calcul, determina un impozit pe profit cumulat de la inceputul anului fiscal/anului fiscal modificat pana la sfarsitul trimestrului/anului de calcul mai mic decat impozitul minim pe cifra de afaceri stabilit potrivit unei formule prevazute la art. 181 alin. (3) din Codul fiscal, sunt obligati la plata impozitului pe pr...» citeste mai departe aici