email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pe canicula la birou: 9 recomandari pentru un mediu de lucru placut pentru contabili

Pe canicula la birou: 9 recomandari pentru un mediu de lucru placut pentru contabili
caniculamunca la biroucontabili autorizatihidratare

Munca intr-un birou de contabilitate pe timp de canicula poate fi dificila deoarece temperaturile ridicate pot duce la disconfort. In randurile de mai jos vom vorbi despre cateva aspecte importante pentru mentinerea productivitatii si a starii generale de bine in mediul de lucru.

Asadar, iata cateva recomandari pentru a imbunatati confortul termic si a reduce stresul la birou:

Asigurati o temperatura confortabila: Verificati ca sistemul de climatizare sa functioneze corespunzator si ca incaperea este bine racita. Pastrati aerul conditionat la o temperatura confortabila pentru a mentine un mediu de lucru placut. 

Si pentru ca am adus in discutie aparatul de aer conditionat, aflati aici cum sa il incadrati corect in contabilitate: ca obiect de inventar sau mijloc fix?

Hidratare: Asigurati-va ca aveti intotdeauna un pahar cu apa pe biroul dvs. Hidratarea este esentiala pentru mentinerea nivelului de energie si a concentrarii. Evitati bauturile carbogazoase deoarece acestea sunt diuretice. 

Haine racoroase: Incercati sa purtati haine usoare si comode, fabricate din materiale care permit pielii sa respire. Evitati hainele stranse sau confectionate din materiale care retin caldura.

Pauze regulate: Munca intensa si concentrata poate duce la oboseala fizica si mentala. Pauzele sunt esentiale pentru mentinerea productivitatii, concentrarii si a starii generale de bine. Pauzele ofera angajatilor timpul necesar sa se odihneasca si sa se recupereze, astfel incat sa revina la sarcinile lor cu energie proaspata.

Mancare usoara: Incercati sa alegeti mancare usoara si racoritoare pentru pauza de pranz, care sa nu va suprasolicite metabolismul.

Planificati activitatile mai solicitante in prima parte a zilei: Daca este posibil, incercati sa ajustati programul astfel incat sarcinile mai solicitante sa fie realizate la inceputul programului de lucru.

Reglati lumina: Lumina puternica poate intensifica caldura resimtita in birou. Incercati sa reglati luminile pentru a crea un mediu mai confortabil. De asemenea, puteti utiliza jaluzele sau perdele pentru a bloca razele solare directe.

Plante de interior: Plantele de interior nu numai ca adauga un aspect placut biroului, dar pot contribui si la imbunatatirea calitatii aerului si a atmosferei generale.

Muzica ambientala: Daca este posibil si daca nu afecteaza negativ concentrarea, puteti pune muzica ambientala pentru a crea un mediu mai placut de lucru.


Foto: pixabay.com


de Alina Ilie

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
caniculamunca la biroucontabili autorizatihidratare


Data aparitiei: 19 Iulie 2023
Ultima actualizare: 20 Iulie 2023

Votati articolul "Pe canicula la birou: 9 recomandari pentru un mediu de lucru placut pentru contabili":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X