email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cheltuielile eligibile in cadrul axei prioritare "Asistenta tehnica" din POR 2007-2013

PORordinprogram operationalfonduri europene

A fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul privind modificarea si completarea Ordinului ministrului dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor si al ministrului economiei si finantelor nr. Nr. 1.147/2007/620/2008 pentru aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile in cadrul axei prioritare „Asistenta tehnica”  din cadrul Programului operational regional 2007 – 2013:

Art. I – Ordinul ministrului dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor si al ministrului economiei si finantelor nr. 1.147/2007/620/2008 pentru aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile in cadrul axei prioritare „Asistenta tehnica” din cadrul Programului operational regional 2007 – 2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 197 din 14 martie 2008, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

1. La articolul 3, alineatul (4) se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„(4) In cadrul cheltuielilor de personal, considerate eligibile, pentru personalul de conducere si de executie incadrat potrivit alin. (1) si (2) in organismele intermediare din cadrul agentiilor de dezvoltare regionala sunt incluse si sporurile, primele, orele suplimentare al caror cuantum este prevazut in contractele colective de munca, aprobate prin hotararea Consiliului de Dezvoltare Regionala”.

2. Articolul 4 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„Art. 4 – (1) Cheltuielile cu deplasarile pentru transport, inclusiv cel efectuat cu autoturismul personal, caz in care se deconteaza combustibilul, cazare si diurna, efectuate de personalul cu atributii in domeniul gestionarii POR din structura organismelor intermediare din cadrul agentiilor de dezvoltare regionala, sunt considerate eligibile daca se justifica efectuarea acestora prin documente justificative.

Cuantumul plafonului pentru diurna este cel prevazut de normele interne ale organismului intermediar, dar nu poate depasi de 2,5 ori plafonul pentru diurna pentru institutiile publice.

Cheltuielile de transport si de cazare sunt considerate eligibile daca sunt efectuate in conformitate cu prevederile legale in vigoare si in limitele stabilite de Hotararea Guvernului nr. 1.860/2006 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii, in cadrul localitatii, in interesul serviciului, cu modificarile si completarile ulterioare, si de Hotararea Guvernului nr. 518/1995 privind unele drepturi si pentru obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, cu modificarile si completarile ulterioare.

(2) Cheltuielilor efectuate de personalul cu atributii in domeniul gestionarii POR din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului cu ocazia deplasarilor, pentru transport, inclusiv cel efectuat cu autoturismul personal, caz in care se deconteaza combustibilul, cazare si diurna sunt considerate eligibile daca se justifica efectuarea acestora prin documente justificative si daca sunt efectuate in conformitate cu prevederile legale in vigoare si in limitele stabilite de Hotararea Guvernului nr. 1.860/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, si de Hotararea Guvernului nr. 518/1995, cu modificarile si completarile ulterioare.   

Cititi aici tot continutul Ordinului.

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
PORordinprogram operationalfonduri europene


Data aparitiei: 14 Martie 2011

Votati articolul "Cheltuielile eligibile in cadrul axei prioritare "Asistenta tehnica" din POR 2007-2013":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X