email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

OUG 114/2018 nu va fi abrogata, ci doar modificata. Ce declaratii a facut Viorica Dancila

OUG 114/2018 nu va fi abrogata, ci doar modificata. Ce declaratii a facut Viorica Dancila
oug 1142018taxepilonul ii de pensii

UPDATE  Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat in Camera Deputatilor ca OUG 114/2018 nu va fi abrogata pentru ca are si aspecte bune (salarii, pensii, Fondul de Investitii), insa se vor mai face unele modificari, aduse tot printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului.

Viorica Dancila a participat luni, incepand cu ora 16.00, la dezbaterea din cadrul "Orei Premierului”, pe marginea OUG 114/2018. Solicitarea a fost facuta de grupul parlamentar al PNL, care cere Guvernului abrogarea actului normativ, acuzand ca prevederile acestei ordonante vor conduce sigur tara catre faliment.

Dancila nu a precizat ce modificari vor fi aduse ordonantei fiindca nu au fost finalizate discutiile cu categoriile implicate. "Domnul ministru Teodorovici a avut un dialog cu bancile, eu am vorbit cu reprezentantii din energie, iar cand vom avea toate aceste discutii finalizate vom vedea ce modificari vor fi, dar nu vom abroga Ordonanta 114. Are si aspecte bune, iar cei care vor abrogarea nu se gandesc la salarii, la pensii, la fondul de investitii", a declarat Dancila, la finalul audierii sale din Parlament, potrivit hotnews.ro.

 

************

 

OUG 114/2018 apare astazi (luni) pe ordinea de zi a plenului Senatului, pentru adoptare tacita, ceea ce inseamna ca controversatul proiect nu a suferit nicio modificare. Presiunea pe care au depus-o specialistii si oamenii de afaceri nu a condus la niciun rezultat pozitiv pana acum. Totusi, s-ar putea aduce anumite modificari ordonantei in timpul dezbaterilor din Camera Deputatilor.


Viorica Dancila, premierul Romaniei, va participa, luni ora 16.00, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, potrivit

hotnews.ro. Principalul subiect de discutie il reprezinta OUG 114/2018. Aceasta solicitare a fost facuta inca din 19 februarie de PNL, care cere abrogarii actului normativ acuzand faptul ca prevederile ordonantei duc tara in faliment. 

„Ordonanta lacomiei Guvernului PSD-ALDE baga economia Romaniei in faliment si toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici. Efectele OUG 114/2018 sunt evidente: fiecare cetatean roman va fi obligat sa plateasca taxe si impozite mai mari, la nivelul plafonului maxim; fiecare cetatean roman sau companie va plati mai scump energia electrica, gazul si energia termica, fiecare cetatean roman va plati un abonament mai scump la internet, TV si telefonie, fiecare cetatean roman va plati rate mai mari pentru imprumuturile bancare si vor fi inasprite conditiile de creditare. Prin OUG 114 se va desfiinta Pilonul 2 de pensii. Visul PSD-ALDE de a nationaliza Pilonul 2 de pensii va fi pus in practica pentru ca nicio firma privata care administreaza astazi banii din Pilonul 2 de pensii nu va mai ramane pe piata. Nu in ultimul rand, prin OUG 114, nu vor mai beneficia de cresterile de venituri la care au dreptul detinutii politici, persoanele persecutate in perioada comunista, urmasii celor care au murit la Revolutie si de ranitii din Revolutie”, a spus liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, citata de Mediafax.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
oug 1142018taxepilonul ii de pensii


Data aparitiei: 04 Martie 2019
Ultima actualizare: 05 Martie 2019

Votati articolul "OUG 114/2018 nu va fi abrogata, ci doar modificata. Ce declaratii a facut Viorica Dancila":
Rating:

Nota: 3.44 din 5 din 9 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X