email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele CECCAR a fost ales ca membru al Consiliului ETAF

Presedintele CECCAR a fost ales ca membru al Consiliului ETAF
ceccaretafprotectia datelor

ETAF (Adunarea Generala a membrilor European Tax Adviser Federation) s-a reunit la Bruxelles, in data de 12 iunie, pentru a-si alege noua conducere si a discuta strategia organismului pentru 2020.
 

Cu aceasta ocazie, presedintele Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Sova, a fost ales ca membru in Consiliul ETAF pentru un mandat de doi ani. Noua pozitie va asigura Corpului o mai mare influenta in strategia si deciziile organismului european, in vederea unei mai bune sustineri a intereselor membrilor nostri.

De asemenea, s-a decis prelungirea mandatului Presedintelui in functie al ETAF, Philippe Arraou, si a mandatelor a trei membri existenti ai Consiliului, precum si alegerea unui nou membru din partea institutului belgian, anunta ceccarbucuresti.ro.

Misiunea ETAF este de a urmari si de a evalua toate initiativele UE in domeniul fiscal si pe probleme profesionale, proiectele vizate in mod special fiind cele care tin de piata interna, transparenta fiscala, Directiva Anti-BEPS, CCCTB, TVA si protectia datelor.

Principalele obiective urmarite de ETAF sunt urmatoarele: furnizarea de opinii specializate in domeniul fiscal factorilor decizionali ai UE, promovarea bunei legiferari in domeniul fiscal, imbunatatirea standardelor de calitate si a cunostintelor profesionistilor din domeniu, contribuirea la combaterea abuzurilor fiscale si a activitatilor ilegale, urmarirea elaborarii unor reglementari profesionale sustenabile, cresterea transparentei, protejarea confidentialitatii si independentei profesiei si sprijinirea intreprinderilor intr-un mediu globalizat.

In vederea indeplinirii acestor obiective, ETAF colaboreaza strans cu factorii decizionali de la nivelul UE, participand la consultarile si sedintele relevante, promoveaza dialogul intre structurile UE si partile interesate, elaboreaza propuneri si pune in legatura actorii principali din domeniul fiscal, profesional si mediul de afaceri.


 
Sursa: ceccarbucuresti.ro


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ceccaretafprotectia datelor


Data aparitiei: 19 Iunie 2019

Votati articolul "Presedintele CECCAR a fost ales ca membru al Consiliului ETAF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X